Scudo Sports

Selçuk Üniversitesi

Scudo
selçuk üniversitesi bisiklet topluluğu olarak her hafta sonu gezi düzenliyoruz. facebookta grubumuzdan iletişime geçebilirsiniz. ayrıca kampüsün arka taraflarında çok güzel yollar var. gonyalı pedalcılara şiddetle tavsiye edilir (link)

@Cavit Ziya

Teknik Bilimler'de okurken boş derslerde o arka yollara giderdim. Tam kafa dinlenecek yerler var. O yolu devam edersek Ardıçlı'ya çıkıyor böyle yokuşlu virajlı yollar var. Bisikletle gidilecek yerlerden birisi bence :in:

@aslankangal

Ben de katılabilirim. Ayrıca oradan da Taşucu'na geçeriz. Bizim eski yazlık vardı. Güzel yerler biliyorum orada :)

selam bende bu yıl eğitim fak. kazandm...ing. öğr. i.ö.
ben epey bisiklet sürerdm 2 yıl ara verdm...
eğitim fak.sinde ve ya cıvarında bisikletseverler varsa lütfen iletişime geçelim...

selam bende bu yıl eğitim fak. kazandm...ing. öğr. i.ö.
ben epey bisiklet sürerdm 2 yıl ara verdm...
eğitim fak.sinde ve ya cıvarında bisikletseverler varsa lütfen iletişime geçelim...

ben varım kardesım gelınce goruselım ınsallah

tur yapmak istiyorum :D yanlış anlaşılmasın :D yani ortama dahil olmak istiyorum...

tur yapmak istiyorum yanlış anlaşılmasın yani ortama dahil olmak istiyorum...

Olur :) yanlıs anlamadım zaten sadece olayı anlamamıstım :)

@MTBdriverpro

aramıza hoşgeldin.. eğitim fakültesinde 4. sınıfım ben de..geldiğinde görüşelim muhakkak..

Öyle liste tarzı bişi varsa benide ekleyin..:D göremedim liste ama hani ilk mesajı düzenlesekte liste oluştursak...Bisikletimi toplamaya ara vermiştim şimdi yeniden başladım toplamaya uygun parçaları bulur bulmaz bende turlara katılacağım inşallah...Coming Soon mu öle bişiy işte XD

Geri