Scudo Sports

Selçuk Üniversitesi

Scudo
ben de kampsteyim, hukukta okuyorum, bisikletle gelen tek öğrenci benim, sanmıyorum kampüste 10 kişi bisikletle okula geliyor mu?
bu gecelerde hep yağmur başladı ya....
dün arkadaşlarla gezerken kitleyip tramvayla devam ettik :)
volkan, konum malatya demişsin, hemşeri miyiz?

SelçukÜniversitesi Bisiklet Topluluğu 1MAYIS Cumartesi günü saat 10 da Anıt Meydanında buluşup, Kozağaç - Klıstra köyüne gıdıyor ısteyen arkadaşlar kozağaçtan sonra ayrılabılır ısteyenler Klıstraya kadar eşlık edebılır. Bısıkletı olmayıp kıralamak ısteyenler bana ulaşsınlar.Çağrı Sezgen : 0505 704 85 01

• Beğen
Tepkiler: VolkanBaşar
@eyup ensar

evet eyüp malatyalıyım. cumartesi klistra gezisine gel toplulukla tanışırsın. güzel gezi olacak.görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: eyup ensar
bisiklet gezimiz bitti. kozağaca ve kent ormanina gelen arkadaşlara tesekkür ederim. bugün 40 kisi vardi. cok kalabalik ve eğlenceli bi gezi oldu. kent ormanina giden ekipde cok sağlamdi. uzun zamandir böyle güzel bi gezi yapmamıştım. haftaya görüsmek üzere

• Beğen
Tepkiler: RAŞİT
maşallah, gövde gösterisi gibi olmuş, bir gün önce çatalhöyük turu yapınca buna katılamadım, umarım bir daha ki sefere katılırım, sağlıcakla kalın.@volkanbsr

katılım sayısı şuan 4 kişi
gelecekler önceden bildirirse iyi olur

volkan abi ayarı çek artık önceden gün saat belirleyelim

merhaba sebitliler,
dikkat ettiyseniz kampüsün önüne yeni bir üst geçit yapılacak fakat bu üst geçit basamaklı oysa bunun rampa şeklinde olması hem yayalar için hem de bisikletliler için çok daha iyi olur diye düşünüyorum, grubun üye olan arkadaşlar zahmet olmazsa sebit adına bu üst geçitin rampa olarak inşa edilmesi gerekliliğini belediyeye bildirebilir mi?

ALINTI Çağrı Sezgen Bısıkletlet Kıralamak ısteyen arkadaşlar saat 09:30 da Nene Hatun Parkı'nda kı YK Bısıklet'ten bısıkletlerını kıralayabılır. -Selçuk Ünıversıtesı Bısıklet Topluluğunda olduğunuzu belırtın- Bısıklet ücretı 11TL dır.
Saat 10:00 da Anıt Meyadanında buluşuyoruz geç kalanlar beklenmeyecektır.

Değerli arkadaşlar;

Üniversitemizin bu yıl düzenlenecek olan yedinci bahar şenliğinin başlangıcı için tüm üniversite topluluklarının katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan bir yürüyüş tertip edilmiştir. Bu yürüyüşe Selçuk Üniversitesi Bisiklet Topluluğu olarak hep birlikte katılacağız. KATILIM ZORUNLUDUR. Bisikleti olmayan arkadaşlar benimle irtiabata geçerse ÜCRETSİZ bisiklet temin edilecektir. Haydi arkadaşlar; topluluğumuzun birlikteliğini, gücünü üniversiteye göstermek için, bisiklet sporunu, ruhunu insanlara göstermek için pedallama zamanı....

Ahmet Sami KIYICI - 0 506 898 33 77 / 0 535 730 37 24
Çağrı Sezgen - 0 505 704 85 01

Bu Gruba Gırebılmek Icın S.ü Ogrencısı Olmak gerekıormu yoq sa Konya Lı Olsak Yetıor mu :)

@A.Samet Topcuoglu

S.Ü. öğrencisi olman gerekmez, turlara herkes gelebilir.

O zman Geleyım :) Bana Msj Atarsanız Sevınırım Haber Werırsenız Msn:Spx_ses@hotmail.com TEL:05545078261

arkadaşlar beyşehir turu düzenlersenız katılabılırım haber verırsenız 05437299662 tur olursa haberım olsun iyi günler

konyadan silifkeye gitmeyi düşünen varmı acaba :D ben kampüste okuyom. seneye son :D

haa bu arada paten de yapıyorum ara sıra brini görürseniz bilinki o benmdir. bide ilgilenen varsa mesaj gönderebilirler yardımcı olurum.

Walla bız yaka da arkdaslarla kendımız antreman yapıyoruz gruptan bı abı yazın alanya yapmaayı dusunuor gelırsen sende onunla calısırsan belkı beraber gıdersınız BU LİNKDEN TAKIP EDEBILIRSIN

Bu pazar degıl gelecek pazar da Seydısehır dusunuoruz

Geri