Scudo Sports

Sehıt Tur bisikleti seçiminde sona dogru bakarmıınız...

Ugur MUTLU

Üye
Tepki
26
arkadaslar merhaba,
amacıma uygun olarak sehır tur bısıkletı almaya karar verdım ama teknık ozellıkler konusunda bılgısızım bu da hangısını almam gerektıgını zorlastırıyor. bu 5 bısıklet modelı ıcerısınden hangısını secmek daha mantıklı olucaktır yardımcı olursanız sevınırım..

1)SPECIALIZED CROSSTRAİL

(link)

2)GHOST CROSS 1300

(link)

3)MERIDA CROSSWAY 100 V

(link)

4)GIANT ROAM 2

(link)

5)SCOOT SPORTSTEAR 50

(link)

Scudo
Aynı konu ile ilgili bu 5. başlık. Hangisini takip edip yazacağız karıştırdık artık. Anlıyorum heyecanlısınız ama tm bunları tek başlık altında toplasanız hem kolay takip edilir hem de forumda başlık kirliliği olmaz.

bende bılıyorum tolga bey fazla oldugunu ama cevap alamamak gıbı bır durum var bekledıkcede konu unutuluyor zaten ne yapmam gerekırdı?

Konuya yeni mesaj yazınca haliyle yeni mesajlar kısmındaen üstte görünüyor. O nedenle önceki açtığınız konuya yazsanız da unutulmasını önlemiş olursunuz.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Günsezer
sanırım tercihinizi ön amörtisörlüden yana kullanacaksınız fikrinizi saptırmak istemem. ben geçen haftalarda specialized sirrus sport aldım açılarıyla ataklığıyla hızıyla konforuyla çok çok memnun kaldım

kesınlıkle yanlıs anlasılmasın bu derece ısrarlı olmamaın sebebı heyecanımdan halıyle bu da kırlılıge yol acıyor o yuzden bır an once almak ıstıyorum ve hata yapıp pısman olmak ıstemıyorum tum ısrarım bu.sımdı secımım konusunda yardımcı olursanız sevınırım yardımcı olmus ve olucak arkadaslara tesekurler..

Geri