Scudo Sports

Şehirler arası tur için yol arkadaşı aranıyor

Arkadaslar simdiden yaziyorum nisan ayinda fethiye-hatay arasi tur dusunuyorum bu sene mayista 1050 yaptim kesan-fethiye tek simdi birde bir arkadasla tur deneyimi yapmak istiyorum hayaller hopa-tokyo...

Scudo
Ok haberlesiriz..araluk ayindan sonra hazirliklara baslinca

@vizeli gezgin Hocam Nisan ayına ölmez de sağ çıkarsak ben de katılabilirim. İstanbul'dan fethiye'ye gelirim. Oradan birlikte hareket ederiz inşallah. İrtibatta kalmaya çalışalım.

• Beğen
Tepkiler: hasanalparslang
Bende kirklareli vizedeyim bende fethiye otogara gidicem.orda bulusuruz..nusan ayinda kesan-oludeniz yaptim 14 gunde 1050 km..simdi kaldigim yerden hatay-samandag son durak lakin suriyedeki savas bitmezse hatay merkez de son durak yine.14-15 gun surecek nisan ayinin basinda veya ortasinda baslariz..simdi arkadaslarla deneyimlemek istiyorum.kismet

@vizeli gezgin

Ben de yalnız silahşörlerdenim ama grupların motivasyon gücünden de faydalanmak iyi olur. En azından deneyimlemek lazım. Benim otel yahut pansiyon takıntım var ama. Her şartta çadır olayıdır görüşüm. Siz de o kafadansanız gerisi hallolur gider.

Bu arada bir yorum yapinda konu guncel kalsin arkadaslar...sehirlerarasi tur bolumunde kesandan oludenize 1050 km diye

@serdar gök aynen ben minimun butceyle bitirmek icin masraflari olabildigince kisarim lakin konu macera icin hic dusunmeden para harcarim..oludenizde final de tupku dalis ve yamac parasut yaptim mesela

@vizeli gezgin

Eyvallah hocam. İrtibatta kalalım.

• Beğen
Tepkiler: gezgino28
@serdar gök aynen forumdaki o yaziyi buldun mu yada okuduysan bir yorum yap bari

Merhaba arkadaşlar Kırklarelinden başlayarak Karadeniz ve Batum Turu yapmak istiyorum fakat Karadeniz Güzergahına tek çıkmak istemiyorum Daha önceki yıllarda Kırklareli den başlayarak Edirne, ÇANAKKALE, İzmir, Antalya ya kadar Gittim yolda çok güzel insanlarla Tanıştım ve arkadaş oldum hala görüşüyoruz Ege ve Akdeniz Bölgesine 3 Sefer Çıktım 2 Sefer Bisikletletleydi Geçen yıl Parkinson teşhisi koyulmasıyla Dünyam başıma yıkıldı Geçen yıl denge problemi ve titremelerim çok oluyordu bende Otostopla Gezmeyi Tercih ettim Bu yıl çok Şükür ne titreme ne denge problemim var sağlığım iyi Allaha şükür Benimle Pedallamak isteyen veya Karadeniz Turu Gerçekleştirmek isteyen Bisikleti Sağlam, Donanımlı Kendine Güvenen Doğa Dostu Arkadaşları Bekliyorum.
Bana
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Bu Hesaplardan Ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Oncelikle gecmis olsun diyor eskisi gibi olmanizi umut ediyorum. Ve yapacaginiz yolculuk icin de size iyi yolculuklar diyorum :)

Teşekkür ederim

Selamünaleyküm bende daha önceki yıllarda Kırklareli, Lüleburgaz çıkışlı Uzunköprü Güzergahından Gökçeada,Çanakkale, Bozcaada Ve İzmir, Aydın, Kuşadası, Bodrum, Fethiye, Antalya, Isparta, Uşak, Manisa, Balıkesir Bandırma'dan Feribottla Tekirdağa Geçtim Ordan Şarköy, uçmakdere güzerhını geçtim ve Köy yollarından Edirne ye Edirne Süloğlu Kırklareli Merkez e Oradan köy yollarından Lüleburgaz a döndüm Bu yıl tek çıkmak istemiyorum Karadeniz bölgesine gideceğim yol arkadaşı bulamazsam eğer tek çıkacağım daha önceki yıllarda olduğu gibi kaderim buymuş deyip yoluma devam edeceğim

2007 yılında Trabzon çıkışlı Sahil yolundan İstanbul'a kadar gitmiştim

İstanbul İzmir veya İstanbul Muğla turu yapmayı düşünüyorum, var mı yol arkadaş arayan?

Ankara-İstanbul turu yapmayı planlıyorum katılmak isteyen özelden mesaj atabilir 🙂

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
4-5 gün Hedef Antalya olacak şekilde (evim burası) tur planlıyorum Kurban Bayramı 'ndan sonra ... Antalya 'dan gelmek veya aynı rotada birlikte devam etmek isteyenler özel mesaj atabilir. Detaylar konuşulur. Otobüsle örneğin Marmaris 'e gidip , oradan Antalya gibi..

Geri