@Mithrate
Öncelikle merhabalar. forumda bende yeniyim ama şunu söyleyeyim 1,5 aydır bisiklet sürüyorum çocukluğumdan sonra tekrar başladım mossonun black edition 29'' olanını aldım. dağ bayır inanılmaz sürüyorum. Eski prof futbolcuydum, sağ diz ön çapraz bağlar koptuktan sonra prof oynayamıyorum fakat amatör olarak devam etmekteyim. bu sebepten dolayı bacak kaslarım ve kondisyonum iyi seviyede sayılır. futbolu bıraktıktan sonra haliyle kilo aldım bi 10 kilom kadar fazlam vardı ama bisiklete binmeye başladıktan sonra ki bu 1.5 aylık dönemde hafta sonlarını hiç kaçırmadan en az 30-35 km dağ bisikletim ile sürdüm hafta içleri ise 15km - 20 km gibi ova yolları gibi engebeli ve yokuşlarda sürdüm, ve bu 1.5 ay içinde 5 kg verdim inanır mısın insan kendine geliyor, rahatlıyor. bu konuda müsterih ol bisiklet ile çok güzel ve sağlıklı kilo verirsin öncelikle bunu unutma, bisiklet konusuna gelecek olursak ben hibrit değil de dağ bisikleti aldım gayet iyi güzel memnunum, ama insan bir dakikadan sonra hız ve güç istiyor o yüzden yol bisikletlerine geçicem. bisiklet tercihi konusunda bilgili arkadaşlar üstatlar yardımcı olacaktır, tekrardan hoşgeldin