Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

@mariokaldato

Abi peki Merida Speeder 100 veya Carraro 052 arasında seçim yapsam hangisi mantıklı seçim olur?

Merida kadrosu yüzünden pahalı ama Carraro da komponent yüzünden. Sonuçta hepsi 6061 tripled alüminyum geometri farkı bariz olur mu?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@xeqepex
Merida iyidir

@Celâl Y.
Torneyden xtr a ve sram serisinden xo ya kadar kullandim. Kompenent kalitesi illa cok fark ediyor ama cokda elzem degil. Shimanoda slx serisinden sonra işin rengi cok bariz sekilde degisiyor diyebilirim. Birde aradaki agirlik farklari deoreden basliyor

Fakat bisiklet meselesinde en onemli kriter kadro kalitesidir. O yuzden dusuk donanim iyi kadro secmek daha mantikli.

@mariokaldato Mosso 1821 in kadrosu için ne dersiniz peki ?

• Beğen
Tepkiler: Seyha07
Uzun araştırmamdan sonra Carraro 330, Triban 520, Whistle Nakoda ve Merida Speeder 100 arasından bisikletime kavuştum.

Merida Speeder mükemmel geometrisi beni cezbetti. Carraro 330 üzerinde o hissi alamadım. Denedikten sonra bas pedala ben uçarım der gibi duruyorsunuz Merida da.

@mariokaldato

Dosyalar

• IMG_20180526_182836.jpg
    IMG_20180526_182836.jpg
    172,5 KB · Okunma: 46
@SonSelim

Kesinlikle kullanıcısı olarak katılıyorum. Bu fiyat bandında zaten en iyi donanımı veren rakipsiz bir ürün. Bu arada ufak bir düzeltme yapalım kendi sitesinde ön aktarıcı da altus deniliyor fakat öyle değil ön aktarıcı tourney..

• Beğen
Tepkiler: MossoM
@xeqepex
Tek atista vurmusun turnayi gozunden :) hayirli olsun

• Beğen
Tepkiler: Seyha07 ve xeqepex
@xeqepex
Rica ederim. Bu ay merida speeder 100 aldirdigim ikinci arkadasimiz oldun forumdan. Memnun kalirsin dogru secim yaptin. Hizli hafif ve akici bi makinadir

Bende bir merida sahibiyim sonucta cok sukur

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Merhabalar 1000 liraya kadar tur bisikleti bakıyorum.corelli trivor 3 0 marka bisiklet almayı düşünüyorum. Bütçeme göre en hesaplı bu gibi görünüyor.tavsiye edermisiniz.

İlk izlenimlerim çok atak ve hafif. Zaten akıcı bir bisiklet arıyordum, tam istediğim gibi maşallah.
Senin makine muazzam abi ;)

@mariokaldato

• Beğen
abilerim ve kardeşlerim şehir bisikleti almak istiyorum fakat aklımda bir şey yok ve pek bir bütçemde yok açıkçası 1200-2000 arası bütçem var hidrolik disk ve 20 inç bir bisiklet istiyorum ne alabilirim yardımcı olurmusunuz

@burakhanyaylakDuz masa mi dusunuyorsunuz yoksa amortisorlu mu?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@xeqepex

Hayırlı olsun.. Keyifle bin.. :)

52 kadro sedona 410 var birinde . cok uyguna veriyor isteyen benle irtibat kursun
5b410b664ddffd58406d9ed4cc71dbfe.0.jpeg

@uslsy

Çok teşekkür ederim sağolun. :harika:

Merhaba Bisikletseverler,

Karne hediyesi olarak bagajlı ve çamurluklu bisiklet hediye edeceğim.

İlerde çocuk okula giderken de kullansın ve pahalı birşey olmasın diye düşünüyorum.
Bütçe 1000-1500 tl civarı.

Baktığım modeller:

Sedona 310
Carraro elit 804
Whistle yuma
Kron cx 100

Çok teşekkürler:)

merhabalar 3000 e kadar şehir dağ karışık olan bisikletler düşünüyorum. Salcano kron gibi kadroları iyi olmayıp özellikleri iyi mi olmalı yoksa kaliteli kadro düşük model mi olmalı yardımcı olursanız sevinirim

• Beğen
Geri