Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

@Gringo1903
2. el almak istemiyorum yoksa Merida Speeder T2 ve 105 setli T3-D var seçenekler arasında.

• Beğen
Tepkiler: Seyha07
Scudo
Arkadaslar v frenli ve duz maşali bseyler bakin. Arada 3 kilo fark ediyor. 11 kiloluk mosso legarda modelleri is gorur

Merhaba bisiklet konusunda acemiyim, başlangıç seviyesi olarak bir bisiklet almayı düşünüyorum. Özellikle Mosso Legarda serisini öneri olarak ön plana çıktığını görüyorum. Carraro sportive 220 , bianchi touring 313, 411 ve mosso legarda 1821 arasında kaldım. Boyum 173 sanırım 46 kadro boyu uygun oluyor. Önerilerde veya başka seçenek sunacak olan olursa sevinirim.
Ancak carraro sportive 220 (link)
(link)
(link)
(link)

@gerçeksözMosso legarda 1821 mdm v(duz masa) alırsanız daha iyi, yolladiginiz linkteki msm yani amortisorlu.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@uussff
Evet haklısınız, mossonun kendi sitesinde bu ürün benim linkte gönderdiğim Carraro ve Bianchi modellerinden 100 tl kadar pahalı, buna değer mi sizce?

@gerçeksöz Altus sistem Tourney den iyidir, 100 tl ye değer...

@gerçeksözInternetten degilde gidip birebir alışveriş yaparsaniz 950 tlye kesin alirsiniz. 900tl bile zorlanir. Bu dolar kuruyla daha asagisina birsey diyemiyorum.

Denildiği gibi altus, tourneyden iyi, azbir fark varsa deger.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@Kamil Rumelli
Merhaba hocam vites gecisleri nasil ?

@Acemi sürücü

Ben daha yeni 1821 MDM aldim. 950 liraya. 900e de buldum hatta ancak kendi bulunduğum sehirden almak istedim. Çok fazla kullanma fırsatım olmadi bir 20 km anca yaptım. Düz maşa asfaltta akiyor masallah ama cukurlarda bayagi darbeyi hissettiriyor. Birde vites gecislerinde mi bir ayarsizlik var bilmiyorum. Alt kisimlardan hep bir ses geliyor hatta on dişli nedense bir ara 2 ye geçmedi. Koltuk cok sert geldi bana pedli tayt şart.

Carraro Sportive 330 kullanıyorum, 14 civarı olmasına imkan yok, net ağırlığı: 12.7 kg

Not: Carraro Sportive 330(Fitness Bike) ile Carraro Force 330(MTB) farklı bisikletler.

@uslsy
Ben mosso legarda 1821 msm v fren modelini istiyorum arada 100 tl gibi bir fark var bisikletçide pazarlıkla 1000 tl ye kadar düşüyor sizce hangisini alayım?

• Beğen
Tepkiler: uslsy
@crazy__crazy
Ne ile arada kaldınız? Diğeri neydi?

• Beğen
@crazy__crazy
Teknik özlellikler birbirine yakınsa git dene hangisine kendini yakın hissedersen.

• Beğen
@Gringo1903 Zaten ben denk filan demedim 225 15.6 kg biliyorum ordan mantık yürüterek 330 da düz maşa olduğu için 13.5-14 civarıdır diye tahmin yürüttüm ...

• Beğen
@crazy__crazy
Düz maşa candır gerisi heyecandır. :)

Amortisörler hem ekstra ağırlık hem de iyi bir amortisör ciddi fiyat. Bu fiyata alınan bisikletlerdeki amortisörler tat vermez ve belli bir süre sonra sorun çıkartacaktır.

@historiyst

Bende 327 var. 12.9 kilo.

330 biraz daha hafiftir.

• Beğen
Tepkiler: uslsy
Geri