Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

@saadvakkas

(link)
veya alttaki
(link)
veya alttaki
(link)

hepside belirlediğin fiyata uyuyor benim üçünden sana tavsiyem giant escape 2 olandır kablolar kadronun içinden geçiyor çok güzel görünüyor temiz ve uzun ömürlü olur

Scudo
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, size bir konu hakkında danışmak istiyorum. Bu zamana (1 yıl) kadar hep otostop ile veya uzun yollar yürüyerek seyahat ediyordum ben şehirler arası uzun rotalar gidebileceğim örneğin Likya Yolu gibi bagajları olan bir bisiklet almak istiyorum fakat ne alacağımı bulamadım Fuji Touring benim için ideal bir bisiklet anladığım kadarıyla ama o kadar bütçem yok maximum 2700TL kadar bir bütçem var 500TL sini ekipmanlara ayırdım ışık, kıyafet, kask ve bagaj eşyaları gibi.

Araştırdığım kadarı ile 2200TL civarı bir touring bisiklet bulamadım. Triban 500’ün arka bagaj delikleri vs. bir çok şeyi var Triban 500 yada 520 alıp ona arka bagaj taksam beni 700-800 km lik yollarda zor durumlarda bırakır mı çanta olarak Çok bir eşyam yok öyle zombi saldırısına hazırlanır gibi gibi hazırlanmıyorum 30-40 Litre bir çanta yeterli olur yanımda bolca iç lastik alırsam Triban 500/520 işimi görür mü? veya siz daha iyi bir bisiklet önerir misiniz?

Şimdiden Teşekkür Ederim.

Oyle alayim ha diye cikayim la olmuyor bu is kondisyonun varmi yolda kslsan lastik dehisimi yapabilcenmi tecruben varmi

Tecrübem var hocam lastiğimi falan değiştiririm hali hazırda çok profesyonel olmasa da bir bisikletim var ve kullanıyorum, kondisyon olarakta bol bol yürüyorum zaten

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Merhaba , İyi akşamlar
SCOTT CR serisi bisiklet almayı düşünüyorum kalitesi konusunda yardımcı olabilecek var mı?
CR1 10-20-30 en iyisi 10 sonra 20 , 30 olan da Sora setler var.

Tşkler

• Beğen
Tepkiler: Seyha07
Herkese merhaba.
Forum'da yeniyim öncelikle bireysel hatalarım için affola.
Konuya balıklama gireyim, 185 cm ve 123 kg toroman bir kardeşinizim. çoğumuz gibi bisiklete binmeyi, çocukluk çağından sonra unutmuş bir insanım.
Lakin;
Tekrar başlamak gibi bir niyetim, hatta içimde yerinde durmayan zıpır zıpır hoplayan bir çocuk var. Kabul edersiniz ki şişman bir insanın yol bisikletine binmesi biraz zor. ( yeme bizi )
Bu durumda gözümü şehir bisikleti (hibrit city bikes) denen zımbırtıya çevirdim, konusunda uzman abilerim ablalarım kardeşlerim bir el atın da bu şişmanı eğlenerek spor yaparak zayıflatalım. Sizden ricam o dur ki, bir çocuğa öğretir gibi öğretin. zira fazlasıyla bilgisizim.
Teşekkürlerimi iletiyorum.

(link)
benim boyum 1.78 fakat bu linkte sadece 46 ve 51 beden kadrolar var bana fazla büyük veya küçük gelir mi?

@kerim83

Düşündüğünüz bisikletler çok güzel ancak şehir ya da tur bisikleti değil. Aksine yol/yarış bisikleti. Siz ne amaçla kullanacaksınız?

• Beğen
Tepkiler: kerim83
Merhabalar değerli forum üyeleri ,
Adım Ali ve foruma yeni üyeyim. Bende sizler gibi bisiklet alarak bu kervana katılmak istiyorum. Ancak bir çok faktör bisiklet seçimini zorlaştırdığı için tecrübe ve tavsiyelerinize başvurmak durumundayım.
Bulunduğum yer itibariyle YOKUŞ ODAKLI bir hibrid bisiklet ( araştırmalarım sonucu hibrid olacağı kanısındayım ) almak istiyorum. Konuyu biraz araştırdım toplam ağırlık ve aynakol - ruble çark dişli oranlarının yokuş için önemli olduğunu fark ettim. Tecrübesiz olduğum için yanılıyor da olabilirim. Amortisör süz bir maşanin ağırlık açısından daha doğru olacağını düşünüyorum.
Bütçem 1500 - 1700 tl belki duruma göre çok az esneyebilir.
Ayrıca kadro boyu sürüş kolaylığı açısından bana göre kaç cm olmalı
Vücut boyum : 175 cm
İç bacak boyum : 81 cm
Gövde boyum : 66 cm ( boğazın altındaki v kemiği hizasında ölçüldüğünü araştırdım )
Kilo : 77
Engin bilgi ve tecrübeleriniz ile bana yardımcı olabilir misiniz lütfen , saygılar.

• Beğen
Tepkiler: muratokan
Selamlar arkadaşlar kardeşimin yeni bianci bellası var herşeyiyle harika ancak ön maşası amartisörsüz bir dağ bisikleti arkada yok zaten. Birkaç bunny yaptım ön maşa sanki oynuyormuş ileri geri gidiyormuş hissi veriyor. Ancak çok konforlu
Diğeri ise benim kendimin 7 yıl önce 350 tl ye aldığım bisiklet 2 metreden bile atladığımı bilirim.( profilimdeki) ancak bianci kadar konforlu değil

Gel gelelelim asıl mevzuya
Günlük turlara yada tırmanışa çıkan arkadaşlar beni yanlarına benim bisikletim ile almaz iken kardeşiminki ile alıyor. Halbuki turda ve tırmanışlarda onlardan daha hızlıyım

Kardeşiminki bana dayanmazda kırarım diye korkuyorum.

Turlar veya gezinti tırmanış vs için ne yapayım?
Kardeşimin bisikletine el mi koyayım?
Ne yapmamı önerirsiniz?

Ha birde bu bisiklet lisansını nasıl çıkartırım not 18 yaş altındayım. 18'e 5 ayım var

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
(link)

(link)

Merhaba, ikiside 0, sabit maşa ve V fren biri 1000 diğeri 1250 peşin fiyat. Aradaki fiyat farkına değer mi?

Yardımcı olursanız sevinirim.

@vanhelcingbence deger

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamlar şehir içi ve toprak yolda(topraktan kastım köy yolu ) kullanmak için bir bisiklet arıyorum fakat fazla bilgim yok fiyat aralıgı 1000 1200 civarı daha önce hiç vitesli bisiklet kullanmadım tek yaprak ayna kollu bisikletleri araştırıyorum bide bizim buralarda toprak yollarda cok diken olur sürekli lastik patlar mi diye endişeliyim acaba kalın dişli lastik mantıklı olur mu boy 185 yardımcı olursanız sevinirim

Şehir - Tur - Kasaba - Köy arazisi gibi yollarda kullanacağım hangisini tavsiye edersiniz?

125 kilo 1.85 boy

2800 bütçe var

(link)

Bir kaç daha ekleyebilirsem,

(link)

Bu da farklı bir bisiklet : Giant ARX serisi

(link)

Bir kaç daha ekleyebilirsem,

(link)

City Fun 70 hakkinda ne diyorsunuz? Akicilik istiyorum.

Mer
@Guanzo

Merida'ın 2016 model speeder200'ünü yeni aldım ilk gün sıfır tecrübe ile 70km üstü yol yaptım, kondisyonsuzluktan oluşan ağrılarım var. Onun dışında bisiklet gerçekten inanılmaz, kompenent dedikleri şeyleri pek tanımam bilmem, bende senin gibiyim 184e122 boy kilo oranım var aldığım bisiklet 54 kadro, sana da uyacaktır sanırım, iç bacak boyu önemli elbet. benim kısa olmasına rağmen rahatsız etmiyor, naçizane bir kullanıcı yorumu, zamanla uzmanlaşırsam konu hakkında daha ayrıntılı bir yazı paylaşırım ama şimdilik sadece tavsiye edebilirim ve s200'ü al derim.

@vanhelcing
Kesinlkle degmez arkadasim baktimda ben donanimlar neredeyse ayni.

Sadece biri 7 li sistem digeri 8 li. Arada cok ucuk fark yok. Geoteckin agirlik bilgisi yok ama. Mosso 12.3 kilo super bir rakam bu. Hafif bisiklet sinifinda griyor en nihayetinde

Kargoyla şehir bisikleti alanlar yazabilir mi tecrübelerini ? Yani baya büyük olur gibi geldi kutusu vs
Kargocular sıkıntı çıkarmıyor mu ?

• Beğen
Tepkiler: Seyha07
Geri