Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

Üstad ben gebzeden, salcano ng650 aldım. arkadaş yurtiçi kargo ile gönderdi. sorun yoktu.

• Beğen
Tepkiler: korayg
Scudo
Önceliğim merhaba.. kafamı çok karıştıran bisiklet modelleri fiyatlar vs vs . Amacım işe başlamdan ve bitimin de hem spor hem keyif hem de stres atmak . 1000 tl nin alti boy 1.79 kilo 90 önerilerinizi bekliyorum .

Bende uzun arayışlardan sonra hepsiburada dan Carraro 227 yi sipariş ettim. Hem indirimdeydi hemde 100 TL axes e chip para verdi. Bide 9 a böldüler :)
2 güne geldi. Bu gün kurdurdum. Artuk pisikletim var.
Ali babadan aksesuar donatmaya başlayabilirim.
Önerilere açığım. Linklerle yardımcı olursanız...
pompa
suluk
ön arka far
yol bilgisayarı
çamurluk, belki sele.
telefonluk vs.

Merhaba, şehir içinde kullanmaya yönelik maksimum 1500 tl verebileceğim bisiklet arıyorum. Boyum 173 kilom 72. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

@Volume1
Hayırlı olsun hocam. Çok gittiniz geldiniz kararsız kaldınız. Sonunda almışsınız. 27 vites ve herşeyiyle shimano olan güzel bir bisiklet. Bende tx450 alacaktım sona da carraro 327 aldım.

Arkadaşlar ise gidip gelmek için bisiklet almak istiyorum bilgim yok denecek az kilitli masa filan varmış hiç bilmiyorum acaba Max 1000 TL onerebileceginiz şehir bisikletlerini söyler misiniz

Herkese iyi günler arkadaşlar,
Şehir/tur (trekking -hybrid) bisikleti almaya karar verdim dağ mi yoksa yolmu diye uğraşmadan bana uygun olanın o olduğuna karar verdim.Bir sonraki bisikletimde tarafımı seçerim dedim.
İki model arasında kararsız kaldım Kron tx 100 ve mosso legarde 1821 sizce hangisi daha uygun olur ikisininde v frenli modelinden birisini almayı düşünüyorum masanın süspansiyonlu olup olmaması sizce çok büyük bir fark yaratır mı kullanım açısından ? Baslangıç seviyesi oldugu için fazlada arastırıp kafayı bozmadan al birini geç mi dersiniz yada bu modellerden daha iyi önerebileceginiz bir başka marka yada model varmı son bir aydır araştırıyorum yardımcı olursanız sevinirim ( piyasayı bilmediğim ve bisikletten anlamadığım için ikinci el piyasası araba piyasası gibi geldi onuda istemedim açıkça) Şimdiden yardım için teşekkürler

@fatihkprt Arkadaşım Belirttiğin bisikletler içinde olmamasının yanında ayrıca amortisörüde bulunmuyor ama incelemeni tavsiye ederim. Bu fiyata alınabilecek bir yer uçağı olarak görüyorum bu bisikleti. Özellik bakımından üst seviye bir bisiklet: Carraro Sportive 330

@Acemi sürücü

İkisi arasında kaldıysan Mosso öneririm. Ön arka altus aktarıcı var. Fiyat olarak bir 100 lira daha pahalı sanırım Krondan ama kadro görünümü ve ön arka altus sistemini kullandığından dolayı Mosso öneririm. 1150 direkt satış fiyatı pazarlıkla 1050-1000 liraya alabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Acemi sürücü
Merhabalar ,
Kron markasinin kadro kalitesi hakkında bilgi verebilecek olan varmıdır acaba , tavsiye edilir mi ?

Merhaba Arkadaşlar,

Bir kaç haftalık araştırma ve forumu gezmemden sonra şehir içi ve hobi amaçlı kullanım için Mosso Legarda 1821 HD aldık bi arkadaşımla. 1275 tl ye geldi, bence bisiklet gayet başarılı yeni başlayacak arkadaşlara tavsiye ederim.

14 kg civarında ağırlık, altus ön ve arka aktarıcılar var. Vites kabloları kadronun içinden geçiyor. Bu sene çıkan kırmızı siyahı benim çok hoşuma gitti.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Şehir bisikleti Katlanır Brompton, Dahon. Hollanda Tarzı konfor odaklı Markalar Gazella, Betavus Al keyfine bak
Uzun soluklu çadır mat çanta VS taşıyacaksan Koga Kelebek gidonlu

• Beğen
Tepkiler: Seyha07
@toydos
Şimdi de şu iki bisiklet arasında kaldım;
- (link)
- (link)

Türleri bir hayli farklı biliyorum ama sizce hangisi?

@toydos bu modelleri kullanan pek yoktur sanırım forumda. Carraro 330 denk getirebilirseniz ikinci el hem donanım olarak hem hafiflik olarak gerçekten çok iyi bir bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: toydos
Geri