Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

@yusufgul74Mosso legarda serisinede bakabilirsin.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
1.5 aylık geri bildirimdir.
Bisiklet almak istiyordum ama 35'inden sonra ne alınır emin olamıyordum, pekte anlamıyordum zaten.
Giant air hoşuma gitti aldım alıyorum derken orbea'ya takıldı gözüm.
Giant air içinde alınca selesini elcikleri atın diyorlardı zaten, ben de bütçeyi artırıp orbea carpe 10 aldım.
250km kadar kullandım boğazda, şu an evdeki la-z boy koltuğun rahatlığında takılıyorum bisiklette, ilk aldığımda rahatsız etmişti yıllardır binmemenin getirdiği bir durumdu brooks sele bakıyordum artık bakmıyorum hatta amortisörlü niye almadım arnavut kaldırımda bu ney takır tukur dedim titreşim aşırı rahatsız etti. Tekerler 700*32 ince tedirgin etti dağ bisikleti mi alsaydım dedirtti.
Neyse uzatmayım carpe 10'dan aşırı memnunum, ani kararlar vermeyin, kendinize ve bisiklete zaman tanıyın, şekil konfor hepsi 10 numara.

• Beğen
Tepkiler: sağlıkçı44
Arkadaşlar kron da ki 16 18 20 inç boyutları, cm olarak kaça tekabül ediyor ?

Atıyorum 18inç 52cm ye mi denk geliyor aşağı yukarı?

Arkadaşlar şehir bisikleti almaya karar verdim çevremde bisikletçi yok sadece bi mağazada salcanonun city fun modelini buldum 1250 tl civarı sizce iyi mi bilenler yorum atabilir mi ?
bulunduğum çevre % 55 asfalt % 45 orta derece ile kötü diyebileceğim yollar
Dağ bisikletim var çok seviyorum ancak çok yoruyor. O yüzden bu kararı aldım yorum yaparsanız teşekkürler

@Ksmd

Dostum bende aşağı yukarı senin aradigin kriterlerde bir şehir bisikleti arıyorum. Sanıyorum Kron tx150 ve carraro 220 en mantıklı secenekler.

• Beğen
Tepkiler: Ksmd
@Volume1
18 i 2.54 ile çarpacaksin incin cm cinsini bulmak icin

@yusufgul74 kısıtlı bilgim ile seni yanlis yonlendirmek istemem. Forumda bulunan daha tecrübeli arkadaşlar bu soruna net doğru bir cevap verirler diye düşünüyorum.

@yusufgul74Selamlar adas,
1721 2017 model, 1821 2018 model. 1721 i bulabiliyorsan daha uygun bir rakama alirsin.

İyi günler normal gündelik hayatta bir yere gitmek için gezi için bisiklet almak istiyorum.Öneriniz var mı?.Biraz uygun fiyatlı olması iyi olur .Sizce Bianchi TOURING 413 28 jant nasıl?

Arkadaşlar 1721 Mdm 920 1821 MDM 970 liraya buldum. Hangisini almalıyim..

@vanhelcingDonanimhabere fln bakarsan 1721 icin 24 ekimde 2017de alan biri 750tl, 2017 haziranda 825 850tl fiyatlar gorebilirsin.

Yani arac alirken bile eski kurdan gelen arac eski kurdan gidiyor, bisikletciler cok cakal..

@Mr.Turkey @vanhelcing arkadaşlar ikisinden de çok anlamam ama sadece gözüme takıldı iki marka da chaoyang diye bir lastik markası kullanıyor ve iyimidir kötümüdür bilemedim ama iyi bir dış lastik 100 tl den başlıyor bu lastikler kötü çıkarsa masraf kapısı açar size. bir araştırın bence, salcano sahibi olmama rağmen sevmem ama en azından conti lastikler

arkadaşlar bol yokuşlu inişli bir güzargahım var şehir içinde trekking bisiklet almak istiyorum performans ve donanım olarak alt seviye olsun istemiyorum en fazla bütçem 2500 tl aslında aksesuarlar için o kadar çıkmayı düşünmüyorum bu konuda bisiklet tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim.

@saadvakkas

Carraro sportive 330 pazarlikla 2400 demişlerdi bana Ankara da. Componentler ve ağırlığı geometrisi güzel... Rengi muhteşem 2018 in. Ayrıca disk fren mevcut ama ağırlığı bu yüzden 12.5 kilo. Full deore set ama arka aktarici bir üstü tx aktarici.
Giant escape air, giant escape rx3 de dusunebilirsin. Bunlar 11 kilodan daha hafifler.

Sehir bisikleti almayi dusunuyorum sizin oneriniz var mi (uygun fiyatlarda) birde Bianchi 413 Touring sizce nasil

Geri