Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

@Devilsbutcher
Amatisörlü kilitli bir bisiklet istiyorum malum yaşadığım yerde yollar pek düzgün sayılmaz mdm ler sabit maşa diye biliyorum

Scudo
@uussff onuda düşündüm ama 21 vites olması can sıkıcı. İleride vites yükselebilir miyim parça değiştirerek? Birde pahalıya gelir mi?

@Volume1300tl civari olur heralde.
Bence sedona 410 u alin gecin, satis sonrasida oldukca iyi bir firma. Ustundeki donanimda mossodan iyi.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sedona 410 ve salcano city wind 40 arasında kaldım, hangisini tercih etmeliyim?

Merhabalar

Ben dünden beri bisiklet işine bir merak sardım maximum 1200TL civarı bir şehir bisikleti arıyorum gidip geleceğim bir yol haritası var bu harita şöyle;
Yokuş çıkacağım sonrası düz yol ama bu yokuşun beni yoracağını düşünüyorum daha önce çok bisiklet tecrübem olmadı nasıl birşey almamı önerirsiniz boyum 175cm

şehir içi olarak 1200 liraya çok seçenek var.ama kaliteli marka olarak mosso lara bakabilirsin.

@Plxc
kronun tx serisi var mossolara bakabilirsiniz biraz zorlayıp sedona alabilirsiniz 300 serisi

• Beğen
Tepkiler: muratokan
Mosso Marine 26inch katlanabilir bisiklete baktım hoşuma gitti görüntüsü falan bana ne tarz sıkıntılar yaşatır biraz araştırdımda lastikleri selesi frenleri falan çok dandik dediler doğrumudur önerileriniz nedir ?

Arkadaşlar merhaba bianchi speed 1000 nasıldır acaba bir bilgisi olan var mı

Kron tx 450 kaç kg ve kullanılan aluminyum 6k mı 7k serisi mi ? Bugün tx 450 v fren 2018 modelini almayı planlıyorum. Hata olur mu ? İStediğim diğer modeller burada yok.

@Volume1
Hocam 3 hafta önce araştırdığımda daha tx 450 nin 2018 modeli çıkmamıştı. Bazen kandırabiliyorlar. Bana da 2016 die sattılar. Ama 2015 modelmiş benimki. Parça gümrükten geçmediği için yeni üretim yoktu tx 450 için. Bilgin olsun.

Ama güzel bisiklet komple Shimano set.

@Volume1
Sizin kriterlerinize uyuyorsa neden hata olsun ki? Ağırlığını bilmiyorum da o fiyata 6061 alüminyum olur hocam 7005 serisi bisikletler daha pahalıdır

@Darrow-21** tx 450 ile beraber 7001 olarak başlıyor. Muhtemelen hafiftir.

@Devilsbutcher o yönden korkutuyor evet ama kron un sitesinde ki 2018 model ile aynı özelliklerde. Birde kronun modelleri çok çabuk geliyor diğer markalara göre..

salcano city wind 40 kullanan var mı? varsa tavsiye eder mi?

Arkadaşlar merhaba burada hep bisiklet tavsiyesi aldık ancak ben salcano city şehir tur Bisikleti aldıktan sonra uzun sürüşlerde sele rahatsızlık vermeye başladı aranızda böyle sorun yaşayan varmı varsa nasıl bir çözüm buldu yazarsa sevinirim sele kılıfları işe yarar mı teşekkür ediyorum.

Merhaba ben bisiklete yeni başladım ev-okul-ev sürmeyi planlıyorum öğrencilikten mütevellit fazla bütçem yok 1300 tl max bütçem var internette de kron tx150 bide carraro sportive 220 yi tavsiye ediyorlar hangisi daha iyidir yada bunların dışında bu bütçe seviyesinde şehir bisikleti tavsiyeleriniz var mı ?

Merhaba uzun bir aradan sonra tekrar bir bisiklet almak istiyorum. Bisikletimle hafta içinde evden işe gidip gelecegim. Haftasonu gunu birlik turlar yapmayı planlıyorum. Ekipman disinda maksimum ayirabilecegim butce 1300 TL. Alacagim bisikletin disk frenli olmasini istiyorum. Boyum:179 cm Kilom:92
Tecrübeniz ile bana hangi marka model onerebilirsiniz?

@MENDERES1481Decatlondan destekli tayt alabilirsiniz hem terlemeye hemde sele konusunda faydali. Oda kurtarmazsa jelli sele kilifi.
Sonrasi sele degisikligi :)

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri