Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

@Devilsbutcher herkese ayrı ölçü söz konusu olsaydı zaten böyle bir tablo olmazdı.bu tablo genellemedir 100 kişinin 100üne uymaz. boyu bacak boyuna orantılı herkese bu tablo uyar. ayrıca bisikletin markasına göre ölçüsü değişir diyenlerde yanılıyor, mesela cube marka 50cm kadrosu olan bir tur bisikletini seattube denen kısmını ölçtüğünüzde 48cm gelir bu bisikletin geometrisiyle alakalıdır.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Scudo
@kulebey Apartmanda ortak alana koymuşsunuz sanırım bisikleti, laf etmiyorlar mı ?

@hamlet2006

@uussff

Mosso 1721 mdm, hybrid bir bisiklettir
Mosso 1721 mdm ,şehir bisikletidir.
Mosso 1721 mdm ,trekking bisiklettir.
Bunları ben değil mosso sõylüyor.
Siz bu bisiklete ne diyorsunuz sabit kadrolu hard tail; çünkü gösterdiğiniz tabloda bu kategoriye sokup tavsiyede bulunuyorsunuz.
181 lik adama 46 kadro şehir bisikleti tavsiyesi vererek de yarım hoca dinden yarım doktor candan sözüne kendinizi örnek göstermeye çalışıyorsunuz.

Tekbaşına iyi niyetli olmak yetmez o konuda bilgi sahibi olmak da gerekir.
Herşeyi geçtim hata yapıyor olabileceğinizi de kabul etmiyorsunuz.

@hamlet2006

Hocam ben size daha birsey soylemiyorum. Saglicakla kalin.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@hamlet2006 hocam meridaya gün içinde bakmaya gideceğim. 1,82 CM Boyum 75-80 CM civarıda bacak boyu var kaç kadrosunu almalıyım sizce ?

Mosso legarda 1821 1000tl
Merida speeder 20v 2018 1700tl
600 tl lik fark var mı?

@Esenlik
700 TL fark var. :D

Bu akşam bakmaya gidicem bisikleti elinde varsa eğer ama sizce Merida SPEEDER 20-V için 1840 TL para vermeye değer mi ?

@Esenlik

Hocam carraro 327 aldım. Merida speeder 20-V ile hemen hemen aynı. Ben 1300 tl ye aldım. Biraz araştır istersen. Ama Merida tabiki carraroya göre çok daha iyi bir marka.

@Esenlik Merida dan bahsediyoruz. Tabiki değer.

• Beğen
Tepkiler: Esenlik
Kafam çok karıştı şimdi ya şimdi dükkana gidince de bi kaç model görünce hepten karışcak kafam

@Esenlik
İlk bisiklet mi olacak? Kask, eldiven, on-arka aydinlatma ve bisiklete yapilacak diger masraflar tamam mi?

Gonul her zaman en iyisini almak ister de. Ozelliklerine bakinca bana gore Merida’nin avantaji markasi ve 1 kg daha dusuk agirligi gorunuyor. Ama soyle dusunmek lazim. Merida, Mosso’dan %60-70 daha pahali. İlk sorulara donup sen de kendine bunlari sor.

Benim ilk bisikletim olsa Mosso’yu tercih ederdim. (Ucuz bisiklet kullanmaya devam eden bir kisiyim)

• Beğen
Tepkiler: Esenlik ve Şeffaf
@specific ilk bisikletim olucak. Hiçbir donanım hazır değil. Bütçem ikisinede uygun ama 700 tllik bir fark varsa meridayı almak isterim. Büyük ihtimalle alacağım bisikleti 3-4 sene kullanıcam.

@specific Hocam ben bisikleti haftada bir gün ise gitmek ve hafta sonu gezmek için düşünüyorum. Git gel isyerim 40 km. Işyerinde duş alma imkanim var. Nasil kiyafetler tercih etmeliyim sizce. Terli esyalarimi kurutma sansim olmayacak.

Corelli Leone 4.1 MTB gördüm orda tüm fikirlerim değişti 19” sıfır 2500 tl fiyat istedi aşık oldum resmen bisiklete burası konusu değil ama siz ne dersiniz ???

@vanhelcing
Cok sicaklarda kullanma firsatim olmadi ama kisa veya uzun bisiklet formasi oneririm. Hem teri cok fazla tutmuyor, hem arka cepleri oldukca kullanisli. Yaz kis sort giyerim altima, tayt gitmiyorum. Bisiklete surekli binince popo agrisi tamamen bitmese de ziyadesiyle azaliyor.

Terleme miktariniza ve kurutma imkaniniza gore degisir. Bence aksama kadar kurur, giyebilirsiniz.

Geri