Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

@hamlet2006

İş bacakta bitiyor anlaşıldı.
Hayır insan cevap olarak baya momentli ataletli falan cevaplar bekliyor, sabit ağırlığın yola etkisi ayrı, jant teker gibi dönen aksamların yola gidişe etkisi apayrı şeyler.
İnsanlar buradaki yorumları okuyup bütçelerini ciddi anlamda zorluyor çünkü.

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
Scudo
city sport 40 modelini düşünüyorum bütçem 1400 tl civarı amortisör suntour nex hlo maşası var. Ağırlığı düz maşaya göre çok fark eder mi çünkü çakıllı engebeli yollarda da kullanacağım amortisörü kitlersem düz maşa kalitesini alır mıyım hidrolik amortisör kitlenince oynama yapıyor mu ?

@kamilburak35 merhaba eski gönderilerinizden mosso 1724 aldığınızı okudum nasıl memnun musunuz ? sizinki v-fren mi hidrolik mi ayrıca maşa kitlenebiliyor değil mi ?
@AydoganKunt92 merhaba bende n11 de uysal bisikletten mosso 1724 hidrolik frenli olanı almak gibi düşüncem siz aldınız mı kurulumu ve garanti olayını nasıl hallettiniz paylaşırsanız çok sevinirim.
n11 üzerinden satış yapan satıcı:(link)

iyi aksamlar arkadaşlar 2000 civarı bir bisiklet bakıyordum salcano city wings 30hd ile carraro sportive 227 arasında kaldım sizce hangisini seçmeliyim. yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar tesekkurler.

@BurakTr22
Merhaba, ben henüz alamadım haftaya sınavlarım var ona çalışıyorum ondan sonra alacağım. Uysal Bisikleti aradım sana 56 kadro olur bende 56 kalmadı alma dediği için ordan almadım. Tam olarak önümüzdeki haftadan sonra Bisikletiçiye gidip ölçüp tartıp ona göre alacağım.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@BurakTr22

Ben kamil burakla oldukça muhabbet ettim konuya hakimim cevap vereyim işiniz acil sonuçta :) hidrolik fren-maşa kilitlenebilir-kurulum oldukça basit hidrolik fren ayarı hariç-garantide sıkıntı olmaz demişti uysal bisiklet ona

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ahmet64arkadasla ozelden konustuk artik o da bir mossocu :)

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ahmet64
20 Kiloluk bisikletten 136 kiloluk bisiklete geçeli ne kadar oldu? farklar nelerdi ?
selamlar...

@ahmet64

@ahmet64

Arkadaşlar Mosso Legarda 1824 V fren tavsiye eder misiniz?Problem yaşayan arkadaşımız var mı ACABA?LEGARDA_1824_MSM_V_1-320x210.jpg

@AydoganKunt92ben aldim hocam cok oldu 51 inc siyah beyaz kadro mosso 1724 model :)

@kamilburak35
Güle güle kullanın. N11 uysal bisikletten mi aldınız?
Bir de boyunuz ve iç bacak boyunuz nedir :)

@AydoganKunt92uysaldan aldim boy 177 bacak boyum 79. benim idealim 48 di ama 46 ve 51 oldgi icin 51 tercih ettm. cok buyuk gelmedi boyu. idare eder yani.

@kamilburak35 @BurakTr22 ben sizi Buraktr22 ile karıştırdım bi af edefsiniz :) buraktr22 yukarıda ki sorularım sanaydı aslında.
@ali selman
Ben henüz almadım, ama mosso da karar kıldım. Uzun araştırmalarım sonucu fiyat performans bisikleti olduğunu gördüm ve kullananlardan da olumlu yorumlar var. Tabi şuan kullanan arkadaşlardan daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
Edit; kelime hataları düzeltildi

• Beğen
Tepkiler: kamilburak35
@xman-Salcanoda full set deore var, carraroda deore-altus-acera karıştırmışlar.
-Salcano 30 vites, carraro 27.
-Maşalar aynı gözüküyor
-Frenler ikisinde de altus, model farkı var.
-Fiyatlarının neredeyse aynı olduğunu düşünürsek ben salcano alırdım net.

• Beğen
Tepkiler: Aydoğan KUNT
@burakncnBu mart ayına kadar yıllardır bianchi dağ bisikleti kullanıyordum, mart ayında sedona 300 şehir bisikletine geçiş yaptım.
Dağ bisikletime göre şehir bisikletimin her yönden artıları:
-Hafif olduğu için daha çabuk hızlanma, daha yüksek hız ve yokuşlarda çok daha az performans kaybı
-Amortisör çiftken teke düştü ve o da kilitlenebiliyor bu yüzden gücümü sömürmüyor, bisiklete daha zevk alarak biniyorum.
-İnce ve az dişli tekerlerin asfalta daha iyi uyum sağlaması performansa etki ediyor.
-Benim dağ bisikletinin tekeri 24 inç olduğu için aynı yolu şehirle(28inç) daha az enerji harcayarak alıyorum.
-Günümüz şartlarında bisikleti sokakta bırakamadığım için içeri alırken dağı taşımak ciddi efor gerektirirdi, bunu eşim bile kaldırabiliyor [emoji16]
Son not: Yıllarca bunu yapmış biri olarak; şehirde dağ bisikleti kullanmak gerçek bir amelelik.

@kulebey

Hayırlı olsun kardeş.
Bende 51 kadro koyu mavi renk diye geçen hepsiburada dan carraro 227 yi alacağım.
Ona karar verdim.
Senin bu bisiklet 227 den daha mı iyi yoksa bi - iki tık düşük mü? Özellik, hafiflik, konfor bakımından.

• Beğen
Tepkiler: kulebey
Arkadaşlar merhaba. Sizce Sedona 340 mı Carraro 230 mu. Malzeme,Satış Sonrası gibi etkenler gözönüne alınırsa hangisini almalıyım sizce.

@Memozad-Carraro 30 vites sedona 27
-Carraroda vites sistemi deore-xt karışımı, sedona alivio set
-Carraro lastik 35mm, sedona 38 mm
-Sedona fren sistemi alivio, carraro acera
-İkisinde de olumlu yorumlar yapılıyor malzeme ve satış için.
-Sedona fren sistemi hariç geride.
Tüm bunların ışığında tabiki, sportive 230.

Geri