Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

@DevilsbutcherElite marka olan gayet güzel. Mavi rengi olsa bende hemen alacağım.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Devilsbutcher
Scudo
@Devilsbutcher polisport (indirimi güzel, kapaklı ve diğerlerinin bir artısı yok-hatta bazıları kapaksız)...kapaklı olunca yolda ağıza toz vb istenmeyen şeyler gelmiyor-kirlenmiyor..selamlar.2 sırada aynı özellikler (fiyat fazla-estetik yönü iyi) sahip elite...

• Beğen
Tepkiler: Devilsbutcher
Merhaba, ben bir üniversite öğrencisiyim. Şehir içinde ulaşımımı bisikletle yapmak istiyorum. 800 lira gibi bir bütçem var. İkinci el de alabilirim. Sanırım öncelikli olarak kadro boyuna bakılıyormuş, ekte ölçüleri koydum. İç bacak boyum 73 cm, +-1 cm olabilir, yanlış ölçmüş olabilirim. Anlayacağınız pek uzun biri değilim, 163'üm :D 8 yıllık bir bisikletim var ancak sürerken beni bayağı yoruyor, yeni bir tane istiyorum :D

Adsız.png

Dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    9,2 KB · Okunma: 15
  • Beğen
Tepkiler: -velespitçi-
@emrhyldrm

@appendix

Bu fiyatlara yani max 50 tl başka önereceğiniz var mı yoksa elite i alayım mı ?

@DevilsbutcherBen zefal kullanıyorum gayet memnunum istersen bi incele

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@YukineKardeşim iç bacak boyunu ölçebilir misin? Yumurtalıklara kadar değil tam bacakların birleşimine kadar olan yeri ölç

• Beğen
Tepkiler: Yukine
@Devilsbutcher Al bence çokta düşünmeye derek yok. İyi ürün.

@ahmet64 hangi modeli kullanıyorsunuz ? Bende Zefal alacağım da.

@ahmet64

73 cm sanırım +- 1 olabilir. Yanlış ölçmüş olabilirim :D

@Yukine Benim bacak iç boyu 71 cm 44 kadro oldu bana Sedona 410

@emrhyldrm

Şu an internette bütçeme uygun bir satıcı bulamadım, belki kısa bir zaman içinde satan çıkar :D Öneri için teşekkürler ^^ Yine de başka önerilere açığım tabi :D

Biraz daha bakındım vee bütçeme uygun Sedona 410 bulmam vaktimi alacak gibi gelmeye başladı başka öneriniz var mı ?

Bisiklet ağırlığıyla ilgili bir sorum var!
Bisiklet 10.5kg yerine 14kg olunca neden performansın %30 vs. düşer şeklinde söyleniyor, bisiklet+sürücü toplam ağırlıkta 3kg'ın etkisi o kadar büyük nasıl oluyor?
Sadece bisikleti taşımıyoruz, beraberinde kendimizi de taşıyoruz. 2kg hafif olunca bisiklet, yokuşta uçacak beklentisine giriyor insanlar

• Beğen
Tepkiler: historiyst
@emrhyldrmZefal premier 75 blazon diye geçiyor, 750ml ölçüsü.

• Beğen
@YukineDeneme şansın varsa her zaman denemeden alma diyoruz ama 44-46 dan birisi olacaktır. Bir de kadronun üst borusu yumurtalıklara baskı yapmayacak kadar rahat bıraksın seni ona da dikkat et [emoji16]

• Beğen
@aabAABBen yazdığım için cevap vereyim daha doğrusu önce soru sorayım, 10kg'ı mı daha kolay götürürsün yoksa 15kg'mı mı?
Spor salonuna gittiysen bilirsin bacakları çalıştırmak için bir alet vardır ağırlıkları sadece bacaklarınla kaldırırsın. İşte o makinede bırak 5 kg farkı, 1kg bile fark ediyor setler uzadıkça. Bisikletle evden bakkala gideceksen ağırlığın bir önemi yok tabiki ama 25 km gidecek birinin ebesini ağlatır o kg farkı :)

• Beğen
Tepkiler: toydos
o mu ? bu mu ? derken sonunda aldım bisikleti ilk fikrim carraro 227 di ancak anlaştığım bisikletçi uygun kadroyu bulamayınca başka bi yerde giant roam 2 ye denk geldim hoşuma gitti aldım :)
işe gidip gelme amacıyla aldım inş düzenli devam ederim 30122078_10155808183859405_1529990920_o.jpg

@Üye Adı
aman hocam ağzınızı hayra açın :) güzel şeylerden bahsedin bisiklet güzelmiş falan diyin :D evde tek yaşıyorum 50 m2 yani oldukça küçük :) 3. kata çıkarıyorum bisikleti apartman kapısı şifreli koridorlarda kamera var merdiven korkuluğunada kilitledim inş birşey olmaz.

@kulebey tamam işte ne güzel bakın tek yaşıyormuşsunuz gazete serip evin bir bölümünde tutabilirsiniz bisikletinizi. Evli olsanız hadi bi nebze eşiniz sorun yaratabilir.

@kulebey geçen yıla kadar 15m2lik odamda biri 20" biri 28" iki bisiklet muhafaza ediyordum. Yer bulunur askı aparatı alır duvara bile asabilirsiniz veya balkona

Geri