Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

@HomerusSpecizalied olunca alırdım ben [emoji7]

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@HomerusHocam değişik modeller var bilgimin olmadığı, forumda aratıp kullananların görüşlerine bakın. Eğer yıpranmamışsa çok iyi bisikletler var..

@TheFulcrumP

hocam ben biraz salcanonun city sport 40 modelini araştırdım city sport 40 24 vites 30 modeli 27 vites bu ikisine de bakabilirsiniz güzel bisiklete benziyorlar.

@DevilsbutcherGüzel seçim iyi pedallamalar [emoji106]

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@DevilsbutcherBende 2 gün once ayni modelle araniza katildim arkadaslar. İnşallah iyi yapmisizdir[emoji1]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ahmet64
@DevilsbutcherHayırlı olsun kazasız pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: tasso40
@ahmet64Teşekkürler. Cumartesi ilk pedala bastım. Paslanmisiz baya insallah form tutarız yakında.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ahmet64
Herkese çok teşekkürler. Bende yarın ilk pedala basıcam.

@ahmet64 peki iç lastiğin patlama ihtimali daha mı fazla, dağ bisikletine göre, cevap teşekkür ederim.

@CivileScwalbe cst den bi tık daha iyi kabul edilebilir ama 227deki dış lastikte patlamaya dirençli lastik. Fark yok gibi yani

Merhaba arkadaşlar,

Ben uzun bir yola çıkacağım ve yaklaşık 1500 km yol yapacağım. Fiyat aralığım 800-1200 TL arasıdır. Boyum 1.80 mt. kilom 80 kg'dır. Bu koşulları sağlayan ve dayanıklı bir bisiklet önerebilir misiniz.

Şimdiden teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Şehir bisikletlerinde amortisör tercih etmiyor musunuz? Bir de neden illa ki düz maşa?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@burakncn Eğer alınacak bisiklet uygun fiyatlı giriş seviyesi bir bisiklet ise bunlarda kullanılması muhtemel olan maşa Zoom ve Suntourun giriş seviyesi bir kilitli maşası olacaktır.Bu maşalar,amortisör görevlerini yerine getirmek bir tarafa dursun;bozulma ihtimallerinin bulunması,güç aktarımını olumsuz etkilemesi ve boşuna ağırlık yapmak gibi olumsuzluklara sebep olacaktır.

@burakncnYukarıdaki yoruma ek olarak süreceğiniz yollar asfaltsa,düzgünse maşa çok kaliteli bile olsa düz maşa. Çünkü maşa kilitlenebilir olsa bile gücün birazını emiyor.

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
@burakncn
Dostum sehir bisikletlerine konan amortisorlu maşalar hep en alt seviyedir, gorevini duzgun yapmaz ve cok agirdir. Bundan dolayi bisikleti olumsuz etkiler. Keyifden ziyade eziyettir ksacasi. Ha yok mu kaliteli amortisorler? Elbet var ama bin liradan bi başlar taa 8000 e kadar cikar

IMG_20180401_183754.jpg CARRARO Sportive 327
27 vites orjinalinde çamurluk vs yok
Gidon yükseltildi, camurluk, arka sele takilfi
4200 km sonunda lastikleri değiştirdim
Bugüne kadar hiç bir sorun çıkarmadı
Şehir/tur bisikleti düşünen arkadaşlara tavsiye ederim

boy 1.78 kilo 117 maksimum 2.000 lira bütçem var ve bisikleti şehir içinde kullanıp uzun turlara çıkıcam,kilodan dolayı amörtisör gerekir mi?

İyi günler.

196cm Boy 100 Kilo 89cm bacak ölçüsüne sahibim. Şehir&Tur bisikleti bakıyorum. Kadro hesaplamalarında tavsiye edilen kadro boyu 59-60cm arası gözüküyor. Forumdaki tavsiyeler,kadro boyları ve bütçeme göre;(2000-3500 TL)

1. (link) 57cm kadro boyu
2. (link)60cm kadro boyu
3. (link) Merida Speeder 200, 59 Kadro Boyu
4. Bütçemi aşıyor fakat (link)

Açıkçası 56 cm kadro ile 60 cm kadro arasındaki farkı deneyemediğim için bilemiyorum (Gittiğim bisikletçilerde 56 dan büyük kadro bulamadım)
Günlük 20km, hafta sonları kısa mesafeli gezintiler için bisiklet tavsiyenize ihtiyacım var (farklı model ve markalar olabilir).

Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@xenophanos
Hocam benim boyum 1.95 tur bisikletim 60 cm
Dağ bisikletim 56 cm (bulamadığım için)
Size tavsiyem 60 dan aşağı kadro almayın.
Siparişi vermeden önce telofonla sorun
Çünkü firmalar stok güncellemesi yapmıyorlar genellikle.

Geri