Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

1800 e kadar şehirler arasi tura da uygun bisiklet arıyorum aklımda sedona 410 var ikinci el de olur siz ne önerirsiniz? :)

Scudo
scott metrix 40 var şehir bisikleti v fren. arka aktarıcı vites kolları, fren kolları ve ayakları deore. ayna kol, ön aktarıcı ve göbekleri seri dışı shimano. michelin lastikler arka bagaj ve çamurluk dahil. isterseniz görüşebiliriz 1800 lira istiyorum
12644970_10153982455243945_2998659739913025583_n.jpg

@Veysel Nakkaş410 alacağınıza, 2.el olsa da taş gibi olan üstteki scott'u tavsiye ederim :)

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@ahmet64

Ben bisiklet dükkanından aldım fiyatı. Siyah rengi evet benziyor. 2018 model dedi bana. Eski modelde vites kolu böyle değil dedi. 3 tane gelmiş. 1 ini satmış. 2 tane kalmış.

Sizce fiyat nasıl ?

@DevilsbutcherFiyat fena değil eğer 2018se. Kitapçığı filan vardır özelliklerinin yazdığı, bakıp kıyaslayın 2017 ile

@ahmet64

Nasıl anlarım 2018 olup olmadığını. Birde bu fiyata başka ne alınabilir. Daha iyisi var mı ? Yoksa alayım mı bunu. Max 1500 tl.

@yorgun bekçi

aynı bisikleti arkadaşıma aldık 2 sene önce kışa girerken. 2 senedir trakyanın soğuğu ayazı yağmuru demeden bindi. 2 kış sonunda sadece lastikleri yeniledik ordan pay biçin.

• Beğen
Tepkiler: Lawyer58
Biraz daha baktıktan sonra bu bisiklet ilgimi çekti, ama Antalya'da servisi yok:

(link)

Aldığınız bisikletinin servisinin olmaması sorun olur mu ? Bisiklet hakkında ne dersiniz ?

Daha önceki bisikletlerim dağ bisikletiydi. Sizce, sportive227 mi, big927 mi almalıyım?

@Civile
Şehirde kullanıcam.

Bisikleti aldım indigimde seleden totom ve titreşimden bileklerim ağrıyordu , sabit maşa şehir bisikleti konseptinde yerdeki her şeyi hissediyorsunuz. Şimdi broks sele bakıyorum hangi modeli uygundur. Birde titresim için bileklere çare var mı? Pişman değilim çocukluğuma döndüm orbea carpe 10 harika bir şey ama ciddi hız yapıyor, millete uyupta disk frenden vaz geçmediğime sevindim.

Merhabalar bisiklete yeni başlayacağım. Kaliteli bir şeyle baslamak istiyorum.
Kullanim alanı şehir yoğunluklu ama arada bir dağa taşa sürmek istiyorum. Ulaşım ve spor icinde kullanacağım.
Bütçe 1000-1500 civarı cok zorlasam belki 1700 olur.
Carraro 227 düşünüyordum ama 2k civarı oluncs pek istemedim.
Carraro Sportive serisi düşünüyorum ağırlıklı ama onerilere açığim. Fikirleriniz neler? Ne önerirsiniz?

@CivileTabiki sportive 227. Diğeri dağ modeli şehirde zorlar..

• Beğen
Tepkiler: Civile
@TheFulcrumPÜstteki arkadaşta sportive 227 bakıyor. Alternatifi olarak mosso legarda 1727 var bakın derim..Ki en iyisi o fiyata 2.el canavar bir model almak..

@TheFulcrumP
Salkano city yada mosso legarda al o olmazssa tirek madon 9 olur

• Beğen
Tepkiler: ahmet64
Merhaba , hali hazirda Hercules marka göbekten 3 vitesli sehir bisikleti kullaniyorum ve yasadigim yer egimli pldugu icin eziyet cekiyorum .. Yol bisikletine gecme dusuncesi icerisindeyim hafif olmasi ve cok vitesli olmasi sorunumu cozer dusuncesindeyim ancak okuduklarim saglam bacak gerek tarzi yorumlardan sonra sormak istedim cozumu yanlis modelde mi ariyorum ? ( oyle hosuma gitti ki kendi sehir bisikletime yol gidonu taktim bugun :) )

@Devilsbutcher2.el piyasası yoksa alınabilecek bir cihaz. Ayrıca forumda alacağınız modelin konularını okuyunuz mutlaka.

Geri