Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

@mariokaldato
Kafam karıştı.
055-122210_20160605CDD0004.jpg

@kulebey Carraro 227 yi al sezona başla.Bize bakarsan yaz biter:krktm:

Scudo
@hamlet2006
Yok abi whistle dacota lar harika 27 vites 10 kilo ve duz maşa

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
En son gidip bi dede bisikleti alacam o olacak. Vallahi burayı okudukça karışıyorum :)

bac83cb4ea94e9ff768d3325e277fa5d%20(1).webp

4-5 yıl önce ofiste bir arkadaş vardı. Bisikletçi idi. Bi gidona o para verilir mi diyor dalga geçiyorduk. Demekki adamın 10 yıl gerisinden geliyoruz :)

Dosyalar

• dede.jpg
    dede.jpg
    165,3 KB · Okunma: 29
@sancos Hocam siz bütçeyi söyleyin yardımcı olmaya çalışırız.

• Beğen
Tepkiler: Seyha07
@mariokaldato2016 ile 2017 arasında çok fark varmı ? Bende 2017 var.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Seyha07
@hamlet2006

Hocam 500 TL civarında şehir içinde kullanmak için bisiklet arıyorum.

Boy: 186 kilo 140 kg.

@sancos bende çok araştırdım kilosu modeli insanın kafası karışıyor bir anda kendini bütcenin üstünde buluyorsun en sonunda gittim boyuma uygun birtane aldım gezi bisikleti çok da iyi vites sayısına takılma yalnız bütceni biraz yükseltebilirsen iyi olur 500₺ e sıfır çok zor ikinci elde boyuna uygun bulabilirsin belki kadro boyu uygun olunca kullanışı rahat oluyor .

@sancos ikinci el araştırmak lazım,ya da bütçeyi biraz yükseltmek lazım hocam.

1200 - 1500 tl arası bir şehir bisikleti bakıyorum. Çeşitli hava koşullarında kullanmaya uygun, çamurluklu, sepeti yoksa bile takılabilir olsun istiyorum; ayrıca hafif olsun istiyorum. Sanırım aluminyum parçalarla üretilmiş bir bisiklet bakmam lazım ama pek bilmiyorum hangisi iyi, hangisi kötü.

Antalya'dayım ama montaj ve servisinde sorun yaşamayacaksam internetten sipariş verebilirim. Bana bisiklet tavsiye edebilir misiniz ? Mesela hangi markalara bakmam lazım ? Decathlon'un bisikletleri iyi midir ?

• Beğen
Tepkiler: slckats
@Homerus 11,5 kg ayırdığın bütçenin kalanıyla bagaj ve çamurluk taktırırsın.(link). veya nexus göbekten vitesli taş gibi bisiklet ama baya bir ağır 16.5 kg (link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@HomerusO fiyata bulacağınız 2.eller mükemmel olur. Oraya yönelmenizi tavsiye ederim. Bulduğunuz olursa atın yorumlayalım.

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sıfır değil 2. el arıyorum zaten. RC arabalarımı satışa çıkardım. Satılırsa ayırdığım miktarı arttırabilirim. Satılmazsa artık yapacak bişey yok o paraya gidip motorsiklet ehliyeti alırım. Kardeşim yurt dışında okuyor. Onun moturuna el koyacağım artık.

Merhaba arkadaşlar. 4-5 gündür araştırıyorum. İşe git-gel, bisiklet grubuna üye olup turlara katılmak ve hobi/spor amaçlı bir bisiklet almak istiyorum. O yüzden hibrit şehir/yol bisikleti almak istiyorum. 28 inc ve min 21 vites bir bisiklet olsun istiyorum. Fiyat aralığım max 1500 tl. İkinci ele baktım ama pek birşey bulamadım. Bu fiyatlara kron tx 450, carraro 224/225, Mosso 1721/1821 ler var sanırım. Benim işimi görecek orta kalite bir bisiklet öneriniz var mı ? Ankara’dayım nerden alayım.

2018 model Kron TX 450 V fren 28 inc 27 vites —— 1350 tl fiyat aldım.

Yardımcı olursanız sevinirim.

@DevilsbutcherHiçbir yerde 2018 modelini göremedim ben. Şu olabilir mi senin dediğin?
(link)

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geotech Trip 3 öneririm. Fiyat/Kalite performansı bakımından gayet iyi.

Görsel ararsan hemen burada: (link)

@ahmet64 Patlamaya karşı dayanıklı lastikler kulağa iyi geliyor, bu arada bayan modeli istemiyorum, aramalarımda bu bisikletler çıktı:

(link)

(link)

herkese merhaba aranıza yeni katıldım arkadaşlar ve hemen sorumu soruyum. Migros'ta WST WX 400 diye bir bisiklet var 469 tl fiyatı, arada evden iş yerime gidip gelmek istiyorum mesafe 7 km ne dersiniz alınır mı ? Bu markayı nette de bulamadım.

sakın almayın. Onun yerine Ümit marka şehir biskletlerine bakabilirisiniz.

• Beğen
Tepkiler: teknomania
Geri