Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

@slckats
1724 hidrolik frenmiş bir de o artısı var dimi. Ama fren ayarı hassas mı olmalı?
Özen göstermezlerse baskı yaparız ne yapalım.:kötü:

Scudo
@slckats
Urban M alfine
Bu bisikletin rampa performansını Bende merak ediyorum. Kayinbiraderim sipariş verdi ancak üretim bandına ayın 15 'inde girecekmiş.

@AydoganKunt92 eğer baştan savma yaparsa diskler balataya sürter veya fren tutmaz.

@atasoy 8 vites nedeniyle rampada zayıf kalır diye düşünülüyor ama bence performansıyla şaşırtabilir.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@slckats
Tamam aklımda olsun bunlar da, bunlar normal diye geçiştirmeye çalışırlarsa müdahale ederim. :)

Ne zor şeymiş bisiklet almak.
Babam bize hep karne iyi olsun takdir alın bisiklet alacağım demişti. Şimdi anlıyorum taktir getirmemize rağmen neden bisiklet almadığını :)
500 TL'ye bile günlük binmek için bir bisiklet alınamıyor neredeyse...

@sancos
Şuan bayağı zorlaştı bisiklet almak.
Örnek vermek gerekirse; 2017 başında yani yaklaşık olarak 1 yıl önce Giant Roam 2 Disc alacaktım 1600 TL civarındaydı, şuan aynı bisiklet 2700 TL dolaylarında. Babalarınıza sahip çıkın :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@ysnkynLsm demek bayan demek, baştaki l lady nin kısatlması

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@AydoganKunt92Benim tavsiyem eşinize kesinlikle kilitlemeli maşa alın. Bir bayan olarak düz maşa çok rahatsız edebilir onu.

Valla bende 2 aydır onu mu alsam bunu mu alsam diye kafayı yedim. Aklımda mosso legarda vardı. Birde carraro ve giant modellerine bakıyordum ama gittim 2017 model sedona 410 aldım. Aslında 2018 modeli de bekleyebilirdim ama donanım olarak daha da düşürmüşler o yüzden 2017 aldım. Bence bu şekilde olmamalı bir sonraki model daha üstün olmalı. Bunlar neden tersine gidiyor ? Ama bisikletçideki merida speeder 300'ü yakından görünce aklım gitti. Bir sonraki bisikletim kesin merida olur :) Havaların kötü olması sebebi ile daha pek kullanamadım evde yatıyor alet. Havalar düzelince işe gidip gelmeyi planlıyorum. Aktif olarak kullanmaya başlayınca tecrübelerimi paylaşırım. Hoşçakalın.

• Beğen
Tepkiler: ahmet64
@slckats1824ün üstündeki aksamlar 1724'e göre çöp resmen.

• Beğen
Tepkiler: slckats
@ahmet64
Sanırım 2 side kilitli maşa olacak. Benimle ki düz olsa da sorun değil. Ona kilitli maşa alırım Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.

@ahmet64
Sanırım bende 1724 alacağım gibi. Bugün belli olur büyük ihtimalle.

• Beğen
@emrhyldrmDolar yükseldiği için parça fiyatları arttı, firmaların çoğu satış düşmesin diye böyle bir yöntem izliyorlar ama saçmalık. Ben gittim 800₺'ye 2.el sedona aldım ve full set deore vites sistemi, xt göbek, schwalbe zırhlı lastik takılı. Şuan bu ayarda bir bisikletin sıfırı 3000₺ den aşağı değil tahminimce.

• Beğen
@AydoganKunt92Bayanlar genel olarak rahatlık arıyorlar bisiklette o yüzden siz düz alsanız da çok sorun değil [emoji3] mosso konusunda kararınız kesinleştiyse o attığınız linkteki bisiklet piyasaya göre çok ucuz kaçırmayın derim..

• Beğen
@emrhyldrm
Yeni modellerin kötü donanımla gelmesinin sebebi fiyatı fazla yükseltmek istememeleri bence. Çünkü aynı donanımlar şuan daha pahalı. Fiyat yüksek olunca talep az olacağı için kötü donanımla geliyorlar.

Bi
@ahmet64
Üstteki mesajımda aynı konudan bahsetmişiz :)

@ahmet64
Eşim çok seviyor bisiklet sürmeyi, onun sevgisini törpelememek için rahatlık açısından kilitli maşa almayı düşünüyorum bende. N11'deki mossoyu diyorsanız büyük ihtimalle onu alacağım. Bi arkadaşımdan haber bekliyorum sadece.

• Beğen
@ysnkynDeneme şansın varsa deneyerek al.

@ysnkyn
Hangi bisiklet ?

Şurdan hesaplayabilirsin:
(link)

@ahmet64 @emrhyldrm Mosso 1724'ü alacağım, son kararım bu %99. N11'deki yerde 56 kadro kalmamış, Ankara'da da buldum ama 150 lira daha pahalı. Biraz indirim yaparsa hidrolik, yapmazsa V fren alıp geçerim artık ne yapalım. :kyfmyrn:

• Beğen
@AydoganKunt92 Hayırlı olsun. Benim tercihim hafiflik ve tamir&bakım kolaylığından ötürü ve daha çok asfaltta kullanacağım için düz maşa V-Fren oldu.

@ysnkyn Benim iç bacak boyum 71 cm. 44 kadro aldım ben. Deneyerek almak en mantıklısı.

@AydoganKunt92İç bacak boyun kaç hocam

Geri