Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

@mariokaldato
abi ben bu bisikleti alıyordum forumla tanışmadan önce iş yerindeki bisikletçi bir arkadaş vazgeçirdi.daha önce yazdığın yorumu da görünce sanki hafif bir üzüldüm :kötü:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@mariokaldato
Kaldato hocam stokta gorunmuyor, benim de aklimda olan bir bisiklet. Hatta forumda sorup yanit alamadigim bir konu oldu.

• Beğen
@specific n11 de 900 küsur TL ye satılıyor.

@kamilburak35 mosso legarda 1721 buldum. ama bi msm var bi lsm ikisinin arasındaki fark nedir?

birde şehiriçi ve turlarda v fren yeterli geşlir mi?

@specific
Bisanin kendi sayfasina bi bak baskan olmadi mail yaz

@hamlet2006
Cok tatli harbiden tam turluk

@ysnkynmsm ve mdm olmasi lazim msm ön amortisorlü kilitlenebilir maşaya sahip. mdm ise düz maşaya sahip. v fren kesinlikle yeterli. ben hidrolikle v fren ayni fiyata gelmisti ondan hidrolik aldim yoksa v fren hem hafif hem yeterli.

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumdaşlar tekrar merhaba,
Daha önceden giant roam 2 disc alacaktım fakat eşim taş koymuştu mevzuya alamamıştım.:(
6-7 ay sürdü ama sonunda onu da ikna ettim:srnsml: şuan eşimle kendime bisiklet alacağım, çoğunlukla Ankara da şehir içinde eşimle:asik: beraber gezebileceğimiz, bazende benim tek gezebileceğim bisiklet alacağım. Fakat eşim tesettürlü biraz çekiniyor nasıl olacak falan diye malum insanımız çok yadırgıyor böyle şeyleri,:suspus: nasıl olacak bilemiyorum.
Hangi bisikleti alayım tam karar veremedim, (Ankara yollarını bilenler yardımcı olsunlar lütfen.) Acaba hibrit dediğimiz ön maşası kilitli bisiklet mi yoksa düz maşa mı almalıyım? Ya da katlanır mı? tam karar veremedim. Yardımcı olacak forumdaşlara çok teşekkür ederim.:tskler:

Şöyle kısaca baktım da şunlar iyi gibi;

(link)
(link)

tabi söz yine de bu işin üstadlarının.

Fiyat bisiklet başı 1250 totalde en fazla 2500'ü geçmemeli.

• Beğen
@slckats

Onu gordum de Kaldato’nun bahsettigi 600 TL daha cazip. :D
Bir tane 2. el buldum, onu inceleyip karar verecegim. Bagaj takilabildigi belirtilmis aciklamalarinda ama fotolarda goremiyorum. Bakalim...

@AydoganKunt92
@AydoganKunt92
Salcano Mostar Man bisikleti kullanıyorum ben ikinci el çok temiz az kullanılmış 600 liraya aldım.hafif,kullanışlı donanımlı ve hızlı bir bisiklet lakin ön maşası kilitlenmiyor lastikleri de hemen patlıyor bilginiz olsun. alacağınız bisiklet 24 vitesten aşağı olmamak kaydıyla marka modelden bağımsız ikinci el temiz bisikletlere yönelmenizi tavsiye ederim.amortisör konusuna gelince eğer çukurlu çakıllı yerler çoğunluktaysa süspansiyonlu uygun olur kaymak asfalt çoğunluktaysa düz maşa iyidir

@AydoganKunt92 katlanır bisiklet alın, sizin içinde eşiniz içinde daha faydalı olur. Elalem denilen şeyi çok kafaya takmayın.

@AydoganKunt92 hocam bagajı olsun istersen o fiyatlara daha iyi sıfır tur bisikleti biraz zor bulunur.

@Üye Adı na katılıyorum.ben de katlanır kullanıcısıyım.şu an gayet memnunum.

@dost acı söyler
Aklımda zaten 24 vites var minimum o yüzden bu salcanoları örnek olarak koydum. Yollar çok kötü değil,düz maşa da alabilirim. Tavsiyeniz için teşekkür ederim lakin 2.el düşünmüyorum. Sizin bildiğiniz başka marka/model var mı tavsiye edebileceğiniz.

@ysnkynmode yazsa da zoom maşa hocam. ben şimdilik memnunum açıkcasi ama düz maşa olsa da olurmuş şu an genelde asfaltta kullandığım için boyle söyluyorum bozuk yolda önemli tabiki. sadece kilitleme mekanizmasından memnun değilim o da sürüş esnasinda kilitlenemediği için. yoksa işlevini yerine getiriyor kasislerde fıss sesi geliyor açıkken çalıştığını anliyorsunuz ve çok az hissettiriyor. bence gayet yeterli.

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@AydoganKunt92 skala o kadar genişki. Yukarıda bahsettiğiniz 2.500₺ bütçeyle Bianchi veya Carraro 21 vitesli sistemlere bakabilirsiniz. Gezinti amaçlı kullanılmayacak mı, çok kafaya takmayın 24 vitesli bisikletleri. Kullanımı daha zor geliyor bana dikkat etmek lazım çapraz kullanmamak gerek vs.

@Üye Adı tabiki öyle dikkatli olmak gerek 24 diye içimde bi ukte kalmış öyle, o yüzden 24 seçeyim dedim.
Bilemiyorum kafam karışıyor, katlanır al diyen kişi sayısı da bi hayli fazla. Karar vermek gerçekten güç.

@AydoganKunt92 katlanır bisiklet pratiktir, saklaması muhafaza etmesi kolaydır. Sporda yaparsınız gezintide. Arabanız varsa sizinle pikniğede gelir yazlığada. Çok gezenti ve iyi huyludur katlanır bisikletler.

Geri