Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

@ysnkynL ile başlayanlar bayanlar için...
Msm olan erkek. V fren yeterli.

Nexus 6P cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@Üye Adı Katlanır bisikletlere sahip çıkalım, üzmeyelim katlanır bisikletleri gibi oldu bu yorumunuz.:)
Otomobilim yok ama toplu taşıma araçlarıyla da taşınır zannedersem katlanır bisiklet.

@AydoganKunt92
Ben Mosso marine 2d 20" kullanıyorum. Profil fotoğrafımdan görebilirsiniz.Bisikletimden memnunum.Ama size tavsiyen 8 ve üstü vitesli modellere bakmanız.Benim bisikletim 6 vites yokuşta biraz yoruyor. @Üye Adı nın tavsiyelerine katılıyorum Bianchi veya carraro flexi alabilirsiniz.

@AydoganKunt92 birde katladığınızda tekerlekleri üzerinde iterek götürmek isterseniz decathlon (btwin) bisikletlerini tavsiye ederim.Katlama mekanizmaları ve pratikliği bence çok iyi.

@slckats

İyidir mutlaka, tabi önceliğim fiyat çünkü ne alırsam 2 tane almam lazım, bi eşime bi bana. Faturayı çok kabartmamam gerekiyor :)

• Beğen
Tepkiler: slckats
Şehir bisikleti arayanlar için : (link)

@slckats
@slckats

Decathlon'a baktım şuan benim bütçeme uygun olan 7 vitesli var.
(link)

@AydoganKunt92
Çok güzel bir model ama sizi rampada yorar.

@slckats teşekkür ederim bilgilendirme için.

Tekrardan merhaba, geniş bir araştırmadan sonra nihayet 4 bisiklete kadar düştüm. Bundan sonrası sizde artık bi kurtarın beni bu kararsızlıktan.:)

(link) Bu bisiklet türü nasıldır karar veremedim. Sever miyim bilmiyorum değişik geldi bana. En çok kararsızlıkta kaldığım model bu.
(link)
(link) Bu da bir üsttekinin 2017 modeli hidrolik fren diye tercih etmek istedim. 2017 olsa bir şey kaybeder miyim ?
(link) Sedona son tercihim, çünkü 21 vites diğerleri 24 vites (seçimlerimde etkili oldu). Alın derseniz de alacağım artık. :harika:

Not bütçe max 1250 TL olduğu için liste böyle.
Tekrardan teşekkürler.:kyfmyrn:

@AydoganKunt92 Bagaj takıntın yoksa iki legarda da olur.

@AydoganKunt92 Hesaplarım tutarsa birkaç aya ikinci bisiklet olarak şu güzelliği almayı düşünüyorum (link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@kamilburak35
N11 den mi bahsediyorsunuz?
Eğer ordan bahsediyorsanız kurulumu nasıl yaptırdınız? Ankaradan sipariş vereceğim de.

@slckats
Bagaj takıntım yok aksine pek sevmiyorum da. Sadece şehir bisikleti diye tercih ettim.
İnşallah sizde alırsınız güzel bisiklet benin bütçeyi aşıyor :)

@slckats
Bu arada hangi lagerta sizce

@AydoganKunt92aynen o saticidan aldim antalyadan geldi urun. icinden 2 tane kupon cikiyor ankaradaki mosso servisine goturup ucretsiz kurdurabilirsiniz.benm bulundgm bolgede servisi yoktu kendim kurdum hocam. kolide kurulumu yetkili servis yapmazsa garanti dışı kalir yaziyor. saticiyi aradim siz kurulumu kendiniz yapabilirsiniz garantilik bir durumda bizi aramaniz yeterli dedi. bisikletle ilgili de kafaniza takilan birsey varsa sorabilirsiniz bir haftadir kullaniyorum aktif bir şekilde.

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@AydoganKunt92bu arada 1824 modelinde gobekler tourney iken 1724 te acera diye biliyorum yine de yaniltmiş olmayayim .

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@AydoganKunt92 Mosso ayarında değil ama sadece 11.5 kg olması baya bir alınabilir kılıyor. (link)

@kamilburak35
Ankara'da servis var bildiğim kadarı ile, sıkıntı olmaz inşallah. Bisikleti alırsam yardımlaşırız yine çok teşekkürler her şey için.

@kamilburak35
Valla acera ise daha iyi olur tabii benim için. Ama almadan göremeyeceğiz sanırım.

@slckats
evet bisan'lar da iyi de devri kapanıyor sanki bisan'ların.. Ankara da bile doğru düzgün satan bi yer bulamadım.

• Beğen
Tepkiler: kamilburak35
@AydoganKunt92 1724 ü alırsanız fren ayarını güzel yaptırın servise.yine bundan bağımsız alacağınız bisikletin vites ayarını güzel yaptırıp,bağlantısını güzel yaptırın.Genelde bisikletçiler kendilerinden alınmayan ürünlere özen göstermiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: kamilburak35
Geri