Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

@aabAAB ileride yol bisikletine geçme gibi bir niyetiniz var mı?Eğer var ise şehir bisikletine çok para kaçırmayın derim.

• Beğen
Tepkiler: Cem Tunç
Scudo
@muhammetcelik
Makina harika bilader hic dusunme al . ideal sete ve kadroya sahip fiyata gore

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@aabAAB
Estağfirullah Orbea sağlam makina.Alırsanız pişman olmazsınız.

Bahar geldi;sadece fazla zaman kaybetmeyin

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@aabAAB

Carpe 10 Fiyatı hala 1000 euro mu. Air 2015 2600 tl eder mi bilmem. Ben sıfır gibi 2. Eli 1300 e aldım.

1-2 aylık araştırmadan sonra salcano city sport 40 modeli hoşuma gitti . Sizce bu bisiklet nasıldır 1400 lira fiyatı var .

@tahakilic58 30 unu kullandım. Fakat fiyatlar uçmuş. 2015 de 30 û 790 a alınmıştı. Faha hafif bisiklet bulmanı tavsiye ederim. 2. El de iyidir. Yarı fiyatına bulunabiliyor.

(link) bu bisiklet nasıl arkadaşlar?

• Beğen
@slckats Üzerindeki Shimano Alfine sistemi olduğunu düşününce fiyatı çok çok iyi

Arkadaşlar bisikletimizi aldık kullanmaya başladık gece sürüşleri için far arıyorum bilgi verebilecek varmı ?

• Beğen
@MENDERES1481Şu işini görür diye düşünüyorum abi, hayırlı olsun bu arada ne aldın?
(link)

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@MENDERES1481

Görünmek için düzgün bir şey arıyorsan bunu alabilirsin. Görmek isyorsan 200 tl. Araba farı ola lar var. Ama bu verdiğim link görünmek içşn gayet iyi aşağısını tavsiye etmem.
Tr fiyatı 2 katıdır. Karanlıkta önümü biraz gösteriyor bile

Deemount 100 LM Şarj Edilebilir COB LED USB Dağ Bisikleti Kuyruk Işık Taillight MTB Emniyet Uyarı Bisiklet Arka Işık Bisiklet Lambası
(link)

salcano önerir misiniz? nasıldır sizce? ve aynı şekilde carraro

ya da önerebileceğiniz 1100 tlye kadar şehir bisikleti istiyorum.

@ysnkyncarrarolar iyidir. salcano hakkinda bilgim yok.mosso legarda lara da bakabilirsnz.

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar merhaba. İsmim Serdar. 37 yaşındayım , inşaat mühendisiyim. 1 hafta önce Ankara'dan İzmir Ödemiş'e taşındık. Şehrin stresi ve trafiği yedi bitirdi bizi.

Burası küçük bir ilçe. Evim şehir merkezine 1.1. km uzakta. Şehir içinde kullanmak için bisiklet almak istiyorum. Sadece çarşı merkezine gidip gelme dışında hafta sonları geziye de çıkmayı planlıyorum.

Bisiklet konusundan çok uzağım. Malum sitelerden gidip yalan yanlış birşey almak istemiyorum. 2. el bir bisiklet için maksimum 550 TL ücret ayırabilirim. Bu arada boyum: 186 cm , kilom: 140 kg.

İyi günler dilerim.

• Beğen
@tekin17Ben de arka ışık için Deemount aldım Aliexpress'ten. Tek kelimeyle harika. Tavsiye ederim [emoji106]

Nexus 6P cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu bisiklet 600 lira civari fiyata sahip.
Yasatacagi romantizm de cabası
bisan-calves-yesil-1000x1000.jpg

11.5 kilo agirlikta aglatabilir yagmurlu bir nisan gecesinde

Geri