@mahden ben neden bahsediyorum sen neden bahsediyorsun ben belli bir kişiye yazmıyorum herkesten tavsiye almak için yazıyoruz. Sen yazdıklarımı okumuyorsun herhalde mesajlar üst üste binince bir çoğunun yardım için yazdığı mesaj kaynıyor arada ne yapalım mesajımız görüksün diye sürekli aynı mesajı mı yazalım.
@Probody08 oncelikle kadro kalitesi ve mühendislik olarak bir elemeye gidecek olursa cannondale, giant, scott ve specialized öne cikar. Bu markalari donanimlarina gore karşılaştırıp görsel olarak ta hoşuna gideni seçebilirsin.
Merhaba arkadaşlar dayım için bisiklet araştırıyoruz bütçe 1500 civarı 110 115 kg vardır genelde asfaltta kullanacak işe git gel 10 km git 10 gel jantları dayanacak güzel bir bisiklet ne önerirsiniz carraro 225 ve sedona 410 çarptı gözüme bir de ön amortisör gerekli mi benim sedona 331 de ver keşke olmasa diyordum ancak dayım kilolu yükü absorbe eder bisikleti korur mu ön amortisör
@ljspqk Bu 3 bisikletten birini tercih edecekseniz City Life 20 V diyorum. Yazdığınız mesafeler için yeterli olacaktır. Kilitlemeli Amortisörlü Maşa, 24 vites, V fren. Diğer ikisinden daha hafif ayrıca. Fiyat konusuna gelince, farklılık olabilmekte. Stok durumu, yıl, indirim, ödeme şekli vs vs.
merhaba arkadaşlar forumda yeniyim. biraz bilgiye ihtiyacım var. 1500 lira civarında bütçem var şehir bisikleti alacağım ama hangi marka ve modeli alacağımı bilmiyorum. etrafımdaki bazı arkadaşlar mosso yu bazıları carraroyu tavsiye ettiler. bisikletçi ise merida almamı söyledi ve kafam karıştı haliyle. 195 boyunda 105 kiloda birisi için tavsiye edebileceğiniz bisiklet modellerini yazabilirmisiniz.
@samoslu arkadasim 1500 liraya merida alamazsin.belki 2015 2016 model bulabilirsen merida crossway 20 olabilir ama onu da bulmak zor.meridanin kadro kalitesi bence mosso veya carraro ile kiyaslanamaz.alti aydir dag tepe geziyorum merida banamisin demiyo.ustelik merida crossway 40 kullaniyorum.umarim gonlunce bir bisiklet bulabilirsin
@Mavi Kartal yaniliyorsun dostum 18 vites ise baktin mi detaylara ? 3x6 olma ihtimali benim amerikan başkani olmam ile ayni. 2 x9 dur o sistem yani yol bisikletleri gibidir