Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

merhabalar herkese carraro 225 ikinci el 17 ay garantili 1000 lira pahalı mı arkadaşlar ?

Scudo
@Jhin Danté
Sıfırını 300-400 tl verip almakta var.

• Beğen
Tepkiler: Ned Stark
@Heraklia Ben de bu bisikleti merak ediyordum.

(link)

@Jhin Danté
Donanimda oynama yok ise yani yukseltilmemisse kac aylik olursa olsun en fazla yari fiyata satilmalidir fikrimce. Zaten sezon kapaniyor ureticiler ellerinde kalanlari satmak icin guzel kampanyalar yaparlar sifir da

@sonselim16 Ben kullanan , yorum yapabilecek kimseyi bulamadım. Üreticiye mail attım ama onlar bile dönmedi:)

• Beğen
Tepkiler: Son Selim
Bende bekliyorum indirimleri. Bakalım2 hafta içinde olur olur olması carraro s 224, 225, 227 yada bianchi t. 727 den birini alacağım...
(F\P olarak degerlendirip)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mahden Merhaba markette ilanım var ama buraya da yazayım. geçen yıl aldığım "Focus Arriba Disc Tiagra 2016. Full Orjinal" bisikletimi satıyorum. İlgilenirseniz PM atabilirsiniz.

@veneris teşekkür ederim, ilanınızı daha önce görüp inceledim ama ne yazık ki kadro bedeni bana uygun değil.

(link)

arkadaşımın böyle bir bisikleti var satılık, bisikleti şehir içinde kendi tur bisikletimi sağa sola park etmeye pek cesaret edemediğim için şu anda ben kullanıyorum, ilgilenen olursa hem bisiklete hem satıcıya kefilim. ilandan farklı olarak arka göbekte biraz karıncalanma olduğu için xt göbek ile değiştirdim. ilgilenen olursa ilana veya bana mesaj atabilir.

• Beğen
Tepkiler: Serdal Apardım
Şehir bisikleti almayı düşünüyorum iki marka arasında kaldım acil yardım (link) yada (link)

Şehir bisikleti almayı düşünüyorum iki marka arasında kaldım acil yardım (link) yada (link) Yada (link)

Öncelikle selamlar..
Carraro Sportive 321(2016) model sıfır bisikleti 750 lira gibi bir fiyata buldum almayı düşünüyorum.Ne dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
1800 TL ye kadar şehir/kros bisikleti almak istiyorum,öneriniz.

Geri