Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

@cem_filiz Tüm fikirlere açığım hocam bu modeller gözüme çarpanlar. Tek vites konusunda görüşlerinize hak verdim ülkemizin neresi düzgün ki o_O

Scudo
@asimekrem (link)
(link)
(link)
Bu modelleri onerebilirim. Bu tarzda baska markalar da eklenebilir. Biraz pazarlikla 1500 un altina dusurebilirsiniz diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: gacvokem
Arkadaşlar sehir tur bisikleti olarak 1500 civarina çıkabilecek arkadaşlar a giant escape r3 u oneririm. Bu bisikleti kiralama firsatim oldu gercekten cok keyifli. Bu bisikleti es geçmeyin.

Bianchi Discovery HD 24 vitesli şehir bisikleti 3 AYLIK
İlan No: 466096555
(link)

Bu bisikletin sıfırı 1480 tl . Alsana sıfır temizliğinde. Hatasız bisiklet . 900 teklif et 950'ye iş biter bence. Tam bir şehir bisikleti üstelik full.

Merhaba Arkadaşlar,

Bayan şehir bisikletinde 28 jant ile 26 jant arasında sürüş konforu bakımından nasıl bir fark olur, 28 jant kaldırım inişlerinde ve tümseklerde ya da hoyrat kullanımda çabucak hasarlanır mı, 26 jant mı tercihe şayandır yoksa 28 jant mı?

Örnek bisiklet tipleri:

(link)
(link)

İlgi ve yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Selamlar,

Merhaba arkadaşlar. Bende bisiklet almayı düşünüyorum. 21 yaşındayım. Ünide okuyorum. Antalyadayım. Bisikleti hafta sonları sahile gitmek için, şehir içi turlarda olursa üni topluluğu veya şehirdeki dernek topluluklarla yakın çevrede günlük geziler olabilir. Sizce nasıl bir bisiklet almalıyım. Bütçe olarak 1000 Tl yi geçmeyi düşünmüyorum. Her gün bisiklet kullanma gibi bir imkanım olmaz derslerden dolayı. Dağa taşa çıkmayıda düşünmüyorım. Ne dersiniz, neler önerirsiniz?

Merhaba uzun zamandır mtb kullanıyorum ve artık bi değişiklik yapmaya karar verdim 1000 tl bütçem var şehir bisikleti istiyorum disk fren olursa daha iyi olur boyum 1.65 civarı şimdiden teşekkürler...

Merhaba markette ilanım var ama buraya da yazayım. İkinci el yol bisikleti almayı düşünen varsa geçen yıl aldığım "Focus Arriba Disc Tiagra 2016. Full Orjinal" bisikletimi satıyorum. İlgilenen olursa PM atabilir. Cümleten hayırlı bayramlar.

merhabalar 1 haftadir tur bisikleti arastirmasi yapiyorum, pekte bir yol alabilmis degilim 21 yasima geldim anca bir bisiklet alabilme durumum oluşabildi, 800 tl civari butceyle ikinci el bir bisiklet almayi istiyorum nasil eleme yaparak secimleri azaltabilirim nasil bir yol izlemeliyim yardimci olabilir misiniz? markalarin bisikletlerinde kullandiklari parça modellerine hakim olmadigim icin eleme yapamiyorum.

2500 TL'ye kadar şehir-tur bisikleti arayışındayım.
2 bisiklet arasında kaldım diyebilirim. Bunlardan birisi Sedona İstanbul (2015), diğeri Mosso 771TB3 DMD Deore
İstanbul sram via - gt 2X10 set kullanırken, Mosso Deore 610 set kullanmış. Sedona 6000 serisi alu, Mosso 7000 serisi alu kullanmış. Her ikisi de alu maşaya sahip. İstanbul 11.1, Mosso 12 kg.
Gönül min. tiagra set istedi ama bulamadı:)
Az biraz yardım ederseniz sevinirim, şimdiden teşekkür ederim..

bir not: V fren dışında fren kullanmayı düşünmüyorum, mosso'da disk fren var onu seçersem bile diski v ile değiştireceğim.

Klasik yarış bisikletinden anlayan birisi özel mesaj atabilirmi sadece birşey göstermek istiyorum göbek bozuldu da

Merhaba

800 tl civarı bir bütçem var. Şehir bisikleti almayı düşünüyorum. Önerilerinizi alabilir miyim? Şimdiden çok teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım. Başlıktaki bisikletle ilgileniyorum. 650tl suanda hb de. Sizce buna değer mi ? Yardım edin lütfen...

1500 tl e alınabilecek en iyi şehir bisikleti nedir arkadaşlar. İkinci el düşünmüyorum. Mümkünse kilitlenebilir maşa olsun, fren v de olur farketmez...

Arkadaşlar meraba ben bir şehir bisikleti alacagım. Fakat çok kararsızım Sedona 350 2017 veya merida crossway xt edition 2016. Hangisini almam uygun olur. Hangisinin önerirsiniz veya bu paralar bu bisikletlere fazlamı ? Sedona 3980 tl merida 4100 tl. Yardımlarınızı bekliyorum.

(link)

(link)

@yyukarr
Su makinalar 2200 civari dusunmeden al dostum
60c45270c56af0a39548b08186bf76a5.jpg
Giant air

9.5 kilo agirlik bile mutis bi sebeb almak icin bence
(link)

@mariokaldato Hocam biraz evvel konuyu okurken içimden geçirdim , kendimde R3 kullanıyorum oda 10 kg civarı. Tabii bunlar birazdaha şehir ve fitness arası bisikletler. Gidon dar , lastikler ince , kadro hafif. Escape air için bir kullanıcısı ile sohbet etmiştim., bence yol bisikletine en yakın şehir bisikletlerinden biridir demişti. Yeri geliyor yol bisikletine bile kafa tutuyorum demişti :)

@oztmert bende cok begeniyorum bu modeli. Retro mersedes kullanmasam alirdim :D ( hava atmasam olmazdi sanki keh küh )
aviary-image-1505686788952.jpeg

Geri