Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

Scudo
@Azzi514 827 yi önerebilirim. Ama bence ya kışı bekleyip yada 2. Ele yönelip daha üst modelleri aynı paraya alabilirsin. Bi ara 727 yi 1000 tlye görmüştüm.

@PickleRick

Ankarada eymir gölünde bisiklet kiralanıyor. İstediğin bisikleti oradan kiralayıp hemen orda oğrenebilirsin yavaş yavaş. Hafta içi git ki sakin olsun. Eymir güzeldir göl etrafında dolaşırsın.

@rwetgi
biri amatisörlü diğeri değil.Bisikletlere biachi kendi sitesinden bakarsanız farklar görülüyor.

Merhaba Arkadaşlar,

Bir çoğu gibi bende ilk mesaj hakkımı yardım istemek için kullanıyorum. :)
Bu gün katlanır bisikletimi sattım. Üzerine biraz daha ekleyerek şehir/tur bisikleti almayı düşünüyorum. Ancak o kadar çok çeşit var ki hangisini alayım bir türlü karar veremedim. Forumda arattığımda hep eski başlıklar mevcut o yüzden güncel tavsiyeler almak istedim.

Arkadaşım mtb al diye diretiyor lastikleri değiştirirsin diyor. MTB ler daha güzel duruyor ama boşuna da pedal çevirmek mantıklı gelmiyor açıkcası. Bu konudaki düşüncenizi de merak ediyorum.

Bir diğer merak ettiğim konu ise 27,5 bisikletleri seleyi düşürerek kullanabilir miyim. Çok mu büyük gelir. İlla 26 mı almam gerek.

Bütçe : 1500 (Maksimum)
Tercih : Şehir - Tur Bisikleti - - Ön amortisör olsun istiyorum. Zira arada arkadaşlarla bozuk yola girebiliyoruz.
Bisikletin Durumu : Eğer ikinci elde çok daha iyi bir bisiklet alabileceksem olabilir. Çok yıpranmamış olması lazım tabi.
Boy : 1.66 Kilo 78
Bulunduğum İl : Kocaeli

Mümkünse HD fren:hhhhhh:

Şimdiden teşekkürler.

Arkadaslar oncelikle merhaba daha yeni kaydoldum siteye iyice yol bisikletleri arastirdim ve triban 540 ile carraro cr 052 arasinda kaldim triban da 105 lik set var carraroda tiagra arada 200 tl lik fark var hangisini almaliyim

Arkadaşlar merhaba ,
Carraro sportive 225 kullanıcısıyım bisiklet 2017 model 1500 tl ye aldım 1 ay falan oldu sayılır şehir/tur bisikleti olarak geçiyor merak ettiğiniz bir şey yada sorunuz varsa cevaplayabilirim :) iyi forumlar :harika:

• Beğen
Tepkiler: Serkan.Sezer
@OEmpire

Güncel arkadaşlar. Önerilerinizi bekliyorum.
Gözüme Kron Tx 500 Hd takıldı. Bu bisiklet hakkında ne düşünüyorsunuz?

@atakan tosunoğlu

Lastiklerinden memnum musunuz?

@OEmpire Söylediğiniz özelliklere sahip birkaç bisiklet biliyorum. Bianchi touring 727 51 cm kadro işinizi görür. Carraronun da benzer bir bisikleti var, alternatif ararsanız sportive 225 de bir seçenek. Bisiklet boyunuza göre çok yüksek gelebilir ama zamanla alışacağınıza eminim.

Arkadaşlar

Tur bisikleti için 52 kadro çok mu büyük gelir? Tur için üst sınıra yakın diyorlar ama, farklı sayfalarda çok farklı kadro boyları gördüm.

Boyum 1.72, bacak boyumu ölçmedim ama akşam ölçeceğim.

@cem_filiz Yoo öyle bir şey yok, giriş kadro ölçüsü hatta, hatta 46 kadro bile çok zor görülüyor tur bisikletlerinde. Ben de 1.73'üm 46 üstü büyük geliyor bana, bacağın uzunsa 52-56 farketmez ama öyle bir kural yok tur için büyük veya küçük, katlanırla mtb ile de tura çıkılıyor yol ile de neticede, melez tür olduğu için önemli değil. En garantisi gidp bir bisikletçide denemeniz, kadro tasarımına göre de değişiyor.

@Zfr

İkinci el bi bisiklet de almayı düşünüyordum, Sedona 420, şu an gidip de deneyebileceğim bir yakınlıkta değilim, maalesef sıkıntı orada.

@enes_gunesli

Yorum için teşekkürler. Sedona 325 nasıldır sizce? Diğerlerinden daha iyi gibi geldi bana

@OEmpire Bence bu bisikletler bir kalıp halinde, sadece isimleri değişik. Hepsi birbirinin aynısı, yoksa bianchiymiş carraroymuş... Bisikletlerin donanım özellikleri ve fiyatları aynı, tek dikkatimi çeken touring 727'nin 27 vites olması. Onun dışında senin gördüğün başka + bir özellik varsa o bisiklete doğru yönelebilirsin, karar senin.

Geri