Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

@karakabus_ hocam hidroliklerin bakımı yağlama olayı falan var hiç kullanmadım ama tamirat yönünden v fren tavsiye edilir.

Scudo
1000 lira civarına bisiklet bakıyorum. Riverside 500 nasıldır?

Uzun zamandır yokum piyasayı pek bilmiyorum.
900 civarı duz masa şehir bisikleti arıyorum.sedona 410 tarzı
900 u çok aşmazsa iyi olur
Muhtemelen 2.el olur

@observer ben 1079 tlye 2015 model Bianchi Touring 827 aldım gittigidiyordan bakabilirsiniz. Ya da Mosso legarda 1721 mdm olabilir.

@Arranger riverside 500 bana göre yetersiz kalıyor.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
@MalatyalıND
Bianchi ye karşı antipatim var ancak full Altus sistem bı avantaj
Fren tektro yetersiz tabi ancak jantlar iyiyse o fiyata en iyi bisiklet galiba

@Serkan7738
fiyat iyi ancak orta göbek chin haur denen bir marka jantlarda salcano galiba.bisiklette en çok önem verdiğim kısım teker seti

@MalatyalıND
alabileceğim en iyi bisikletlerden biri ancak 2.el i bin liranın altına zor gibi.jant seti carraro ancak kaliteli galiba.deneme fırsatım olursa ve beğenirsem değerlendirilebilir.

@yakup3457
sahibindende kron tourer ları favoriye atmıştım ancak birden fazla modeli var gibi.
düz maşa olanlar bunlar aynı model mi değil mi bilmiyorum (ki farklı olduğu belli) ancak fiyatı nedeniyle 700 lira olanı tercih edebilirim.
(link)
(link)
(link)

sedona 410 da 2015 mi daha iyi acaba yoksa 2016 mı?
yanlış hatırlamıyorsam donanım düşürüp fiyat sabit tutma politikası olmuştu

@karakabus_ v fren bakımı hidrolik frenden daha kolaydır. Kullanım sıklığınızı bilmiyorum ama iyi bir pabuc sizi uzun zaman idare eder kaldi ki degistirmesi 5dk lik bir iş. (link) degerlendirilebilir

20170626_163014.jpg Herkese iyi bayramlar. Şuanda salcano city fun 70 kullanmaktayim. 2 ay önce aldım ve bu işe gerçekten merak saldım. Günün yarieinda bu forumda takılıyorum sürekli okuyorum. Bisikletimde lastik aktarici frenler vb degisikliğe gitmek istiyorum ama bir taraftanda Daha donanimli bisikler almak istiyorum. Bu konuda cok kararsiz kaldim.
Şuan kullanmakta olduğum city 70 tourney sisteme sahip giris seviyesi bisiklet. Sizce neleri degistirmeliyim. Almayı düşündüğüm bisikletler ise
Sedona 410
Carraro 327

Cevaplar için şimdiden çok teşekkürler.

Halbuki peşinen cevaplar için teşekkür ederim yazmistim ama bir kişi bile cevap yazmamiş:(

Arkadaşlar kron tx300 v fren ne dersiniz 1000 TL efor bisiklet pendik ten alacağım 1200 tlye kadar tavsiyeniz ne olur on masa amortisorlu kilitli istiyorum şimdiden tesekkurler

@MalatyalıND Cannondale Badboy 9 var bende. Disk li bu arkadaş. Daha acemi olduğum zamanlarda yanlışlıkla tekeri ters taktım ( disk tarafı diğer tarafa gelecek şekilde ) bisikletçiye bile götürdüm olmadı.. Yeni disk aldım yeni kaliper aldım yok arkadaş hala sorunlu. Bence de en iyi fren V fren :D

• Beğen
Tepkiler: MalatyalıND
+-1000 tl bütçem var. 111kg 170 boyundayım. Günde birkaç saat sürüp kilo verme amacıyla alacağım. Asfalt ve düzgün toprak(asfalta yakın) yolda süreceğim. Kron tx150 beğenmiştim ama çok şikayet okudum vazgeçme aşamasındayım. Kadro kaç inch olmalı kaç jant olmalı ve hangi bisikleti önerirsiniz? Teşekkürler şimdiden :)

@mertözenç cevap için teşekkür ederim. salcano ng450 hd modelinde karar kıldım ancak kafam karıştı. bu modelin ARKA VİTES Shimano SL-M310 / RD-M310 Altus 24 vites yazıyor bazı satıcı dükkanlarında. bazılarında da ARKA VİTES Shimano SL-M310 / RD-M280 Altus 24 vites yazmakta. ürünün kendi sitesinde de ARKA VİTES Shimano SL-M310 / RD-M310 Altus 24 vites yazmakta. (link) RD-M280 & RD-M310 hangisi daha iyidir sizce?

• Beğen
Tepkiler: mertznc
@karakabus_ aralarinda kayda deger bir fark yok. İkisi de olabilir. Ancak ben yine de size 26jant hd frenli bir dag bisikleti yerine 28jant v frenli bir sehir bisikleti tavsiye ederim :)

@mrkdy
(link)

(link)

Ben 2 senedir mosso 1521 kullanıyorum.Memnunum. Tavsiye ederim. Kadro boyu olarak 46 cm sana uygun olur diye düşünüyorum.

@observer

Bende 700 lük olandan var. İleride dünya turuna bile çıkabilirim o derece mükemmel. Sadece kelebek gidon almayı düşünüyorum onun dışında Yol bisikletlerine bile kafa tutabilirim.

Merhaba
evet bisikelt alacağız, 2010 ng650 bizi kaldırmıyor artık.
190 cm 100 kg olarak düşürsek.

Hidrolikdisk fren ve ön amortisör lü istiyorum.
Fiyat aralığım 1000 1600 gibi.

mosso legarda 1727
kron tx150 ,tx250
gibi modelleri şuan karalarştırdım ama mosso legarda 1727 ağır basıyor.

Sizin önerileriniz neler olabilir ?

teşekkürler

@hidrojenperoksit

Salcano'yu neden satmayı düşünüyorsunuz? Ben CS 224 almadan önce incelemiştim, gayet sade ve hafif bir bisikletti City Fun 70.

Geri