Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

@Harun Yalçındağ
Hocam aslinda bisiklettwn memnuniyetsizliğim yok. Ama daha iyi biseyler alıyım diyorum. Sedona 410 kullanmadım sadece yorumları okudum. Belkide farkını anlamayacagim bile. 13 kg bir bisiklet city 70. 300km dir bende.

Scudo
@hidrojenperoksit

Hayırlısı olsun şimdiden.

@mertözenç ilk önce kron tx150 HD 28 düşünmüştüm. ancak yaşadığım ilçe de servisi olmadığı vazgeçtim. sadece bayiisi var. o yüzdendir ki SALCANO NG450 HD 26 JANT modele yöneldim. memnun kalacağımı düşünüyorum çünkü yaklaşık 15 yıldır bisiklet kullanmıyorum. :) o zaman ki bisikletim çift amostisörlü canello marka bisikletti. köyde gitmediğim yer kalmamıştı.

Merhaba konu nasıl açabilirim çok acil lazım mobildeyim.

Herkese merhaba
Bugün Carraro Sportive 224 bakmak için gittim. Onun yanında bir de Kron Tx150 gördüm ucuz yollu. Bir de 2015 model Bianchi touring 827 gördüm.
Carraro 224 1170 tl
Kron tx150 850 tl
Bianchi 827 1100 tl fiyat aldım.
Carraroyu almak için gittim ama tip olarak çok beğenmedim. Bianchiyi beğendim ekipman olarak da 224 den daha iyi. Sanırım Bianchi'yi alacağım ama Bianchi adına karşı nedense bir antipatim var. Sizce ne yapayım ?

@observer Bende bronz olanı var, çok hafif bagaj olmasına rağmen 10 kilo civarı, bisiklet altımda yokmuş gibi belki de dağ bisikletinden geçtiğim içindir. Muhtemelen model farkı vardır ikisi birbirinden farklı gözüküyor gri olanın maşa daha kalın gibi geldi.

@yakup3457
kron un donanımı düşük olduğu için sedona 327 bakmıştım bütçeyi zorlayıp o da 950 tl
(link)
fiyat farkına değmez mi dersiniz?

Arkadaslar sedona 410 sahibiyim esim de mosso legarda 1721 lady sahibiydi ona isinamadik sattik bugun itibari ile 410 un lady modeli var acaba bu bisiklet hakkinda ne dusunuyorsunuz arastirdim kullanan yok benim kendi bisikletimle ayni sanirim teknik bilgileri
(link)

Sizce deger mi bu bisiklet bu paraya ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bayanlar bisiklet surmuyor sanirim hic :) alan olmamis bu linkte verdigim bisikleti [emoji17]

Guzel gibi duruyor bende erkek kadro 2015 410 var yinede belki esi dostu kullanmis olan vardir tavsiyede olumsuz olumlu bulunur diye yazdim ama tesekkur ederim

Arkadaşlar elimde satılık iki adet 2015 model sedona 410 var. Mavisi 52 kadro sarısı 48 kadro... 5 ya da 6 kere kullanılmıştır... ilgilenenlere duyurulur...
0e4638ac5fd18750f76956e2b0511695.jpg
3f798422f23a93b93fb231e01b6b0298.jpg
f97ca0b6ef8a96583bb50f26de0553c8.jpg
bd24ae6239b3d849927e6e15aa544689.jpg
674581f38a9617e9a0ceb9b3b401d85f.jpg

@observer Şuan a kadar 5 tane farklı kron bisiklete bindim 3 tanesi dağ, 2 tanesi tur bisikleti hiç bir problem yaşamadım. inşAllah bunda da yaşamam. Kron Fiyat-performans oranı en yüksek bisikletleri yapıyor. İkinci el çok uyguna alınabiliyor. Kron u tavsiye ederim.

@hidrojenperoksit Bence acele etmeyin, bisikletinizin keyfini çıkartın, en az bir sene kullanın. Bu arada diğer bisiklet türlerini deneyin. Yol ve dağ bisikletlerine deneyin mesela. Eğer birisine ilgi duyarsanız çok daha keyif alırsınız. Hibrit bisiklet, ne tam dağ, ne tam yol bisikleti keyfi veriyor. Bende iki yıldır hibrit kullanıyorum. Yola geçecem mesela, Yolda farkı anlıyorsun :)

@Teknika

Carraro crt worldun fotolarini paylasir misiniz.
185 boy icin 56 kadroyu almam lazim degil mi

@bcekener
Bi ay oldu mosso 1727 msm h kullananlı gayet memnunum, fiyatina gore en ii donañıma sahip.

arkadaşlar yeni bir bisiklet alacağım aklıma takılan bazı konular var.. şu sıralar bisiklet alma niyetindeyim fakat kararsızım Almışken en iyi şekilde değerlendirebileceğim bir model almak istiyorum.. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlara sorum şu, şehir bisikleti ile dağ bisikleti arasında tekerlekleri haricinde farklar varmıdır. Yani dağ bisikletini tekerlekleri ince olması dışında üstüne binilince sürerken vs. başka farklılıkları varmıdır. MTB ye ince lastik takmak onu bir şehir bisikletinden daha iyi bir durumamı getirir ?
Şuan Carraro sportive 227, sedona 320 şehir bisikletleri arasında kararsızım ancak birkaç yerde okudugum kadarıyla MTB ye ince lastik takmakıp kullanılıyormuş bu uygulama iyi bir seçim mi ? MTB olarak arasında kaldığım modeller şunlar,
BIANCHI NTH 7
910 Sedona
Carraro Bıg 929

@ayberkatakan95 hocam asfaltta kullanacaksaniz dağ almayin..Bosuna da ugrasmayin derim...Ama cok gezmem dagda bayirda surerin derseniz mtb...

@OsManGAzi06 valla kararsız kaldım cok çünkü ben mesela kış ve sonbaharda da bisiklete bineceğim yaşadığım şehir yerleşim alanı küçük ve şehir merkezı yolları dışında coğu yeri taş döşeme bu yüzden bir şehir bisikletini gerektiğinde kalın tekerlek takamayacağımı düşündüm ancak MTB ye yazın ince kış son baharda kalın lastikleri takarak kullanabilirim. şuan MTB alıp ince lastikleri dönüşümlü kullanmak kararındayım fakat birde ergonomi olarak şehir bisikleti dahamı rahattır onu merak ettim

Geri