Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

@cyurdasiper

Kesinlikle escape 3 bisikletin kadrosuna para verilir vites vs düştükte olsalar zaten iş görürler

• Beğen
Tepkiler: Genç89
Scudo
@mehmet akyüz Lütfen yanlış anlamayın ama bu tür sorular o kadar çok cevaplandı ki artk kimse yukarıda bulunan arama butonuna "800TL ye kadar bisiklet önerisi" yazma gereği duymadığı için ve insanlar sürekli aynı soruları cevaplanmaktan yorulduğu için cevap yazmıyorlar.

@ismail_32 Şahsen Fuji touring varken 3000TL yi Carraroya vermem. Önemli olan kadro kalitesidir ki kadro kalitesi olarak Carraro ile Fuji kıyaslanamaz.

@Serkan.Sezer Aslında bu modeli ben 2014 civarlarından beri gördüğümü hatırlıyorum yeni bir model değil ama az öncede söylemiştim Carraro'nun kadro kalitesi ile Fuji Touring'in kadro kalitesi arasında dağlar kadar fark var

@Cihangir. Katılıyorum Kesinlikle Giant tercihim olurdu

1.5bin tlyi de tourney aktarıcıya da vermek bilemicem :d ama kadrosu iyi biraz maraf yapılırsa güzel olur ben aynı durumda sedonayı seçtim

Şehirde sürmek için hafif, yormayacak ve hızlı bir bisiklet almayı düşünüyorum. Bütçem 1000 tl. Yardımlarınızı bekliyorum. Yazında uzun turlar yapmayı düşünüyoruz.

@Purify carraro sportive 321 , mosso legarda 1721 mdm , bianchi touring 821

s.a ben yeni bir bisiklet alacağım bütcem 1500 tl mtb önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için
boy 178 kilo 74

@Hasan28 2.el olarak bulabilirsen merida big nine 20D ,big seven 40D . Carraro nun force ve daytona serileri tavsiye edebilirim.

2el almayacağım sıfır düşünüyorum

@Serkan.Sezer tam olarak neyi kastettiğinizi anlamadım ama ben Fuji çok daha kaliteli demek istemiştim .

Antalya'dan İstanbul'a bu yaz için bir tur planlıyorum. Elimde Btwin Rockrider 900 var, ancak dağ bisikletiyle tur yapmak istemiyorum. 5 bin TL bütçeyle, 25 gün yol arkadaşlığımı yapacak bir bisiklet arıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Not:Bütçem en fazla 6 bin TL'ye kadar çıkabilir

Arkadaşlar salcano city fun 60 almak üzereyim 850 tl. Tavsiye edermisiniz. Bu fiyatlara tavsiye edeceğiniz başka bisiklet nelerdir.

@afsarbey Mosso Legarda serisi var o civarda fiyatları. Corellinin birkaç modeli var.

@Mustafa Zeybek hocam lütfen bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. İşe gidip geleceğim gidiş geliş 20 km boyum 168 kilom 70 beni yormayacak saglam bir bisiklet almak istiyorum marka ve kadro boyu hakkında yardıma ihtiyacım var.

@afsarbey ben de 1000 lira gibi bir bütçeyle Mosso Legarda alacaktım dağ bisikleti almaya karar verdiğim için vazgeçtim. Kadro boyundan çok anlamam bisikletçide deneyebilirsiniz ya da forumdaki kullanıcıların ölçülerini sorup kendinizinkini bulabilirsiniz. Süspansiyona sanırım ihtiyaç duymazsınız. Hidrolik frene De gerek yok sanırım. Şu model işinizi görür
(link)

Arkadaşlar 1500 ile 2000 TL arası bir bütçem var ön amortisörlü hidrolik disk frenli bir bisiklet almayı düşünüyorum,araştıyorum sizlerin önerebileceği bisikletleri dinlemek isterim şimdiden teşekkürler

mosso 1721 ve triban 3 arasında kaldım uzun turlar için hangisi daha elverişlidir.

Ben 1050 tl ye sedona 300 2017 modelini aldım. memnunum. tavsiye ederim

@Genç89
@Genç89 Kalite konusunda haklısın ama benim demek istediğim bisikletlerden biri çelik kadro(Fuji Touring) biri alüminyum(Carraro) zaten karşılaştırmak doğru olmaz.

Geri