Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

Selamlar Arkadaşlar,

Daha önce bir kaç konu açtım ve carraro yol bisikleti almıştım yine burada çok değerli arkadaşların desteği oldu ve aleti aldım ama çok fazla kullanamadım sattım :)... O zamanlardan yardımcı olan bisiklet sevdalısı arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.

Şuan Şehir bisikletine dönüyorum ve bir kaç model baktım

Yol bisikletinden çözdüğüm kadarıyla donanım seviyesi yüksekten düşüğe doğru sıraladım, Tur'a çıkma durumlarım olabilir. Bir kaç günlük ama genelde asfalt yolda kullanacağım için Sabit maşalı bir kadroyu tercih etmekteyim.

Sizlerin naçizane tavsiyelerini de duymak isterim. (Bütçem 2500TL) tabi ne kadar düşük olursa o kadar güzel oluyor :))

Boy 178, 54 kadro boyu yeterli diye düşünüyorum!
Lapierre Urban Shaper 600 ( İstanbulda satan yer bulamadığım marka ve model sanırım getiren firma ankarada ve maile cevap vermediler)
Carraro Sportive 330
Merida Speeder 200

Scudo
@Aykuttasdelen
speederı tercih edersen bilgin olsun, 178 boyum var 50 kadro tam geliyor. speederımdan memnunum tavsiye ederim ayrıca.

@Aykuttasdelen.Bendede spedeer var ve çok memnunum.Tavsiyem bu olur.

Teşekkür ederim arkadaşlar, ilk baktığım model ama,
Lapierre Urban Shaper 600 kullanan var mı? o markanın sade tasarımıda bayağı hoş geldi bana :) aklımı çelmiyor değil :/

Lappiere Urban Shaper 400 için baya bir araştırma yaptım. Bir kaç hafta içinde almayı düşünüyorum. Forum içerisinde ve forum dışında Lappiere Urban Shaper serisi ile ilgili çok iyi yorumlar okudum. Özellikle ağırlığının az ve deore set olmasından dolayı tavsiye edilmiş. Yanılmıyorsam 400 ile 600 arasında görünüm haricinde sadece fren farkı var. Lappiere ile ilgili olarak ön ve arka için bagaj bağlama şansınız var. Carrraro da eksiklik olarak gördüğüm bagaj bağlamaya uygun değil sanırsam. Çözülemeyecek bir problem değil ama tur içinse ona uygun bagaj bulmanız gerekebilir. Son olarak birde şöyle bir model var ama Türkiye'de sadece medium kadrosu var.Ya da ben bulamadım. SCOTT SPORTSTER 20 2015 fiyatıda 2500 tl civarlarında. Edit: 400 ile 600 arasında birde arka aktarıcı farklıymış.

İstanbulda bulamıyorum LaPierre satan bir yer :/ sitelerde de stokta yok gösteriyor ne güzel olmayan ürünü beğenmişim :(

sedona istanbul nasıl ? sram takım var ama sram sanırım bu lapierre de ki takım kadar iyi değil

Lappiere dağıtımını accell bisiklet yapıyor. isterseniz İstanbul Bölge Müdürlüğünü arayarak bir sorun. Belki ellerinde olan bisikleti size yakın bir bisikletçiden temin etmeniz için yardımcı olabilirler.
İSTANBUL BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

Tel: 0 212 274 34 95 - 274 31 97
Faks: 0 212 274 26 79
Esentepe Mahallesi Gazeteciler Sitesi Matbuat Sokak No:10/A Esentepe
Şişli / İSTANBUL

@Aykuttasdelen hocam selamlar, bende uzun Süren arayışlarım sonucunda v fren tercihim nedeniyle urban shaper 400 aldım ve son derece memnunum.
Gayet akıcı ve rahat bir bisiklet. Üstelik komponentleri de diğerlerine göre üst seviyede.

• Beğen
Tepkiler: Aykuttasdelen
@tarık bektaş bende 400 alacaktım da 600 mü alsam bilemedim. beyaz bir kaç gündür gözüme çok güzel görünüyor. 400 de çok güzel. Çok kararsız kaldım. Disk fren olmasa 600 ü şimdiye almıştım :D

600 de gayet başarılı ve güzel görünüyor. Fakat şehir içinde kullanacağım için disk frenin ağırlık yapmasını istemedim, bu nedenle 400 ü Seçtim.400 de görünüş olarak gayet hoş.

400 le 600 arası 200 gr fark var diye biliyorum. Bakalım bayramdan sonra karar vereceğim artık.

@tarık bektaş teşekkür ediyorum hepsini okudum. Yabancı siteler dahil. Baya bir araştırma yaptım. 2 model arasından birisini seçeceğim artık.

siz zaten başlığı açmadan kararınızı vermişsiniz :) en sonunda 600 alacaksınız, o meridalar carrarolar falan vicdanınızın sesi aslında, şimdiden hayırlı olsun

Selamlar,

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar,

Mail attım yarına kadar dönmezler ise arayıp bi soracağım...

Olmadı biraz bekleyip öyle tekrar bakacağım

Sadece - Çanakkale Digada kalmış :(

Başka hiç yok muymuş? Biz nasıl alacağız o zaman? :( Getirseler bari.

Geri