Merhaba, yazdıklarınızı saygıyla karşılamakla beraber sadece "saçmalık" kısmını dışarda tutarak tamamen farklı düşüncede olduğum için cevap vermek istedim. Öncelikle şunu belirtmeliyim. Farklı sınıftaki her bisikletin farklı bir karakteristiği ve kullanım amaçları olduğu gibi çıktığınız yolda yaşadığınız tecrübeler de farklılaşıyor. Bu da bisiklet, yol, sürüş konforu ve özellikle güvenlik açılarından tercihlerinizin bu doğrultuda değişmesine yol açıyor. Kendi açımdan: Tur bisikletim var, amortisörü var, hidrolik disk freni var ve bundan son derece memnunun. Memnuniyetimin sebebi de hava atmak ya da ne kadar pahalı ekipmanlar kullandığımı birilerine göstermek için değil, düştüğüm çok ciddi ve beklenmedik zor durumlarda bana sağladığı faydalar için. "Hayatımı" demek belki iddalı gelebilir ama evet hayatımı kurtardığı için. Tabi bunu sadece disk fren özeline indirgememek lazım. Çünkü güvenlik olarak bakıldığında lastik de aynı derecede (bence daha da fazla) önemli. Aynı cümleler "Tur bisikletlerinde dişli lastiğe hiç gerek yok. Tamamen slick lastik kullanmak gerekir. Tur bisikletleri için dişli lastik kullanmak "saçmalık" şeklinde yazılmış olsaydı da ben yine bu cevabı yazardım sanıyorum. Veya "Tur bisikletinde amortisöre ne gerek var." denseydi.
Tecrübe ile ilgili olarak, kısa kısa kendi görüşlerimi yazayım ki yazdıklarımın da bir anlamı olsun: (Yer: Mersin batı girişi) Düz yolda yol çızgisine daldığım için fark etmediğim park halindeki arabaya çarpmaktan son anda frenlemem (ki burada disk frendeki fren dozajını ayarlayabilmek çok işime yaradı) ve Schwalbe Racing Ralph (28") lastiklerin dişleri sayesinde kurtuldum. Buna karşın kardeşimin eşiyle yaptığımız turda (Yer : Özdere yakınları) ön jantın yamulması sonucu jant fren pabuçlarına sıkıştı ve düz yolda takla attı. Kolunun kırık olduğu 15 gün sonra ortaya çıktı.
Yaptığımız uzun, dik ve aynı zamanda bol virajlı inişlerde (Yer : Anamur yakınları Melleç inişi, 2. Yer: Gemlik yakınları Haydarıye Köyü - Kumla inişi) frenlemeyi ayarlamanın en büyük yardımcısı (kilitlenebilir) amortisör olmuştu. Hızlı yapılan inişlerde yoldan kaynaklanabilecek zıplamaları ve kontrol kaybını azaltmak ve yine gerekebilecek ani frenlemeyi yapabilmek için amortisörü de gerekli buluyorum. (En azından ne gerek var demiyorum.)
Tüm bu yazdıklarımı kişisel tecrübemi aktarmak adına yazdım. Kimseye özellikle ters düşmek ve tartışma başlatmak adına değil. Lütfen bu yazımı bu kapsamda değerlendirin. Amacım, farklı tercihlerin farklı tecrübelerden kaynaklanabileceğini, tercih bilinçsiz olsa bile ileride yaşanabilecek istenmeyen durumlarda kullanıcıya fayda sağlayabileceği, ilerideki tercihlerin daha bilinçli yapılmasına fayda sağlayabileceğini hatırlatmaktı.
Kazasız ve keyifli turlar.