Diğer bisikletlere bir göz atayım hangi komponent ler takılı ona göre bir yorum.yazalim. benimde 180 boy 52 kadro sedona 410 var ilk başta biraz eğilerek kullanınca ağrı yapıyor kol sırt ama alışınca sorun olmuyor bacakları daha verimli kullanmak için 52 kadro daha ideal geldi bana tabi daha rahat olması için 48 kadroda olabilir. Biraz göreceli bir durum kadro seçmek görünüme sizi yanıltmasın ben 130 kiloyum sizi benim vücut tepkim.sizde aynı olmayabilir daha rahat olabilir@mariokaldato @anilac
Gerek konu başlığı altındaki genel yorumlarınız gerekse de sitedeki diğer yorumlar dahilinde benim gibi başlangıç seviyesi için sedona 410 tavsiye edilebilir bir bisiklet gibi duruyor.
Boy:1.80 cm iç bacak boyu:79 cm. Hesaplama yaptığımda 52 kadro boyu uygun olarak çıkıyor.
Sitelerde sadece 48 cm kadro boyu bulabiliyorum. Alıp almama konusunda ne tavsiye edersiniz ?
Alternatif olarak değerlendirme yaptığımda bulunduğum şehirde bayisi de olması sebebiyle carraro marka modellerine de baktım.( kadro boyu olarak 52 bulma imkanım mevcut)
Çok büyük oranla (%80 ) kuru havada kullanacağım için anladığım kadarıyla V fren sistemi yeterli olup disk frene gerek yok.(bu konuda da ayrıca fikrinizi almak isterim)
V fren sistemi olarak carraro 224 (2260 TL ) ve carraro 327 (2640 TL )
Hidrolik olarak : carraro : 324 ve 325 modelleri ( her ikisi de 2400 TL .)
bu modellerden hangisini tavsiye edersiniz? (alternatife de açığım )
224 modeli kilitli maşa , 324,325,327 modelleri sabit maşa.
Sedona 401 : 2000 TL (ancak sadece 48 kadro boyu mevcut )
Hocam carrarolar iyi hoşta agirlar. Mosso nun duz maşali sehir bisikletlerine yonelin derim yada ikinci el sedona 410 bakin. Forumun market bolumunde de guzel makinalar var@mariokaldato @anilac
Gerek konu başlığı altındaki genel yorumlarınız gerekse de sitedeki diğer yorumlar dahilinde benim gibi başlangıç seviyesi için sedona 410 tavsiye edilebilir bir bisiklet gibi duruyor.
Boy:1.80 cm iç bacak boyu:79 cm. Hesaplama yaptığımda 52 kadro boyu uygun olarak çıkıyor.
Sitelerde sadece 48 cm kadro boyu bulabiliyorum. Alıp almama konusunda ne tavsiye edersiniz ?
Alternatif olarak değerlendirme yaptığımda bulunduğum şehirde bayisi de olması sebebiyle carraro marka modellerine de baktım.( kadro boyu olarak 52 bulma imkanım mevcut)
Çok büyük oranla (%80 ) kuru havada kullanacağım için anladığım kadarıyla V fren sistemi yeterli olup disk frene gerek yok.(bu konuda da ayrıca fikrinizi almak isterim)
V fren sistemi olarak carraro 224 (2260 TL ) ve carraro 327 (2640 TL )
Hidrolik olarak : carraro : 324 ve 325 modelleri ( her ikisi de 2400 TL .)
bu modellerden hangisini tavsiye edersiniz? (alternatife de açığım )
224 modeli kilitli maşa , 324,325,327 modelleri sabit maşa.
Sedona 401 : 2000 TL (ancak sadece 48 kadro boyu mevcut )
Memnun olurum @anilacDiğer bisikletlere bir göz atayım hangi komponent ler takılı ona göre bir yorum.yazalim. benimde 180 boy 52 kadro sedona 410 var ilk başta biraz eğilerek kullanınca ağrı yapıyor kol sırt ama alışınca sorun olmuyor bacakları daha verimli kullanmak için 52 kadro daha ideal geldi bana tabi daha rahat olması için 48 kadroda olabilir. Biraz göreceli bir durum kadro seçmek görünüme sizi yanıltmasın ben 130 kiloyum sizi benim vücut tepkim.sizde aynı olmayabilir daha rahat olabilir
Carraroların ağırlığına sitesinde ulaşamadım, benzer bütçedeki mossolar 15-16 kg civarı. Aralarında çok fark var mıdır ?(Hocam carrarolar iyi hoşta agirlar. Mosso nun duz maşali sehir bisikletlerine yonelin derim yada ikinci el sedona 410 bakin. Forumun market bolumunde de guzel makinalar var
ikinci sedona 410'dan şaşma. harika bir şehir-tur bisikletidir. şayet bütçeni 2 000 tl yapabilirsen 2. el giant escape2 almanı öneririm.Merhaba, ben de uygun bütçeli bisiklet almayı düşünüyorum. Carraro 280 çelik kadro nasıl bir seçim olur? (çelik kadro olduğunu ve ağır olduğunun farkındayım). İkinci el alternatifleri var ancak tavsiyeleriniz nelerdir. Bütçe 1500 civarı.
merhaba bende de sedona 410 var. 48 kadro. çok memnunum. ihtiyacımı gideriyor. eğilerek kullanınca ağrı yapıyor demişsin. evet bende de olmuştu aynısı. sonra 60 tl.ye gidon yükseltme aparatı alıp taktırdım. bisiklet bambaşka bir hal aldı. çok ama çok rahat. sana tavsiyem gidonunu yükselt.Diğer bisikletlere bir göz atayım hangi komponent ler takılı ona göre bir yorum.yazalim. benimde 180 boy 52 kadro sedona 410 var ilk başta biraz eğilerek kullanınca ağrı yapıyor kol sırt ama alışınca sorun olmuyor bacakları daha verimli kullanmak için 52 kadro daha ideal geldi bana tabi daha rahat olması için 48 kadroda olabilir. Biraz göreceli bir durum kadro seçmek görünüme sizi yanıltmasın ben 130 kiloyum sizi benim vücut tepkim.sizde aynı olmayabilir daha rahat olabilir
Hayırlısı olsun hoca👍🏻MOSSO LEGARDA 1821 MSM V modelini cumartesi günü almış bulunmaktayım 1490 tl peşin fiyatıydı
51 tam gelebilir. 56 da rahat ettirebilir belki.Arkadaşlar benim bacak boyum 81 cm.bana kaç kadro uyar acaba?
Hocam benim 85 ozaman 56 mı alayım Mosso legar51 tam gelebilir. 56 da rahat ettirebilir belki.
Evet, daha iyi olur👌🏻Hocam benim 85 ozaman 56 mı alayım Mosso legar