Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

@mustafamrt

O Salcano'yu alın bence eğer ciddi sorunu yoksa ve kadro boyu uygunsa.

Scudo
@Aybek Cihan eylülde koyulmuş ilan görmemişim onu, cevap vereceğini zannetmiyorum

@fsmfatih hayırlı olsun, keyifli sürüşler. Ben de düşünüyorum da bayisi Rize'de yok Trabzon'da var anca.. :)

@mustafamrt teşekkür ederim bende internet üzerinden aldım bayağı ilgilendiler tüm ayarlarını yapıp gönderdiler artık sonraki bakımlar vs için bi çözüm bulacağız

@fsmfatih tüm kurulumunu yapıp gönderebiliyorlar mı?

@mustafamrt Çok basit işler sana kalıyor onun dışında herşeyi yapıyorlar pedal gidon ön jant kalıyor benim aldığım yer çok ilgiliydi sağolsun takıldığım yerde sordum ve video çekip attılar pedaltürk isimli bir satıcıdan aldım ben.

@fsmfatih anladım teşekkürler tekrardan iyi sürüşler

ikinci el piyasası şehrimde çok yoktu 0'a ucuz arıyordum ama şans eseri buldum 2 bisiklet.
- Şuan satışta olmayan Btwin Riverside 120 ve Salcano City Fun 60 S V satıyor adam. İlkine 650 diğerine 850 diyor, pazarlık yaparım biraz da siz hangisini önerirsiniz merak ettim. (Bu arada adam kadro boylarını bilmiyor ve 1.83 olarak rahat biniyorum dedi ben 1.71'im ama :)) bunu da gözönünde bulundurun)

ikinci el piyasası şehrimde çok yoktu 0'a ucuz arıyordum ama şans eseri buldum 2 bisiklet.
- Şuan satışta olmayan Btwin Riverside 120 ve Salcano City Fun 60 S V satıyor adam. İlkine 650 diğerine 850 diyor, pazarlık yaparım biraz da siz hangisini önerirsiniz merak ettim. (Bu arada adam kadro boylarını bilmiyor ve 1.83 olarak rahat biniyorum dedi ben 1.71'im ama :)) bunu da gözönünde bulundurun)
Kadro boylari alt boruda yazmasi lazim. ( sele borusunun takildigi yer ) bi sorun kadro boylarını

• Beğen
Tepkiler: mustafamrt
@mariokaldato ikisi içinde 46-48 cm 18-19 inch yazdı.

@mariokaldato gelir bence de, uzun yol yapacaksanız biraz daha büyük alabilirsiniz derler de bu kadar değil sanırım 😂

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Arkadaşlar merhaba 1821 msm v nasıldır yorum yapar mısınız almayı düşünüyorum ama kararsızım maşa sorun yaşar mıyım?

Arkadaşlar son seçimim virüsten dolayı bisikletimi hala almadım. Hangisini tercih etmeliyim? (Bütçem:2500TL) Üyeliğim yeni olduğu için link paylaşamıyorum.
Mosso Legarda 2027 MSM H
Bianchi Touring 713
Carraro Sportive 225
Salcano City Wind V
Bisan TRX 8400

Son düzenleme:
Geotech Rove 22.yil bayan bisikleti 26.3 jant gövde Kro-moly kadro olarak geciyor. vitesler ve ruble Shimano, teker Melda. 1200 TL. Bu kadrolar nasıldır.? Alüminyum a göre ağır mıdır? Bu fiyata uygun mu?
Decathlon da Rockrider model alüminyum kadro yarı dağ bisiklet önden amortisörlü vites Microshift 21 vites, ruble Shimano ,kmc zincir 1100 TL.
Hangisi sizce daha uygun? İkisi de alınır mı. Kızıma(13 yaşında 1.63 boy) ve kendime (1.70) bayan bisikleti almak istiyorum. Birini şehir diğerini yarı dağ bisikleti tek amortisörlü düşünüyorum ya da sepetli ,arka seleli şehir bisikleti.
900 ve 1200 TL bütçe ayırdım ikisine de önerileriniz olur mu? Bu fiyatlara alüminyum bisiklet var midir ya da en hafif çelik ne önerirsiniz? Evde 26 jant Salcona dağ çift amortisörlü unisex bisiklet var çok ağır geliyor

Arkadaşlar son seçimim virüsten dolayı bisikletimi hala almadım. Hangisini tercih etmeliyim? (Bütçem:2500TL) Üyeliğim yeni olduğu için link paylaşamıyorum.
Mosso Legarda 2027 MSM H
Bianchi Touring 713
Carraro Sportive 225
Salcano City Wind V
Bisan TRX 8400
Seçimi daraltalım
1-Mosso
2-Carraro

• Beğen
Tepkiler: 𝕥𝓪lℍค
Geri