Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

@abducekic
İsrarla bakıyorum bu kardeşimizin sorusuna cevap veren biri çıkmayacak mı diye ama hala göremiyorum üst kısımda da yine yardım talep etmiş aynı soruyu sormuş hocam benim gönlüm mossoya daha sıcak ama bu sadece gönül sıcaklığı şuan için yani tavsiye değil yanlış anlama

@Gökay Akçay
Arkadaş 1700 tl lik öneri istemiş??:)

• Beğen
Tepkiler: abducekic
Scudo
@Evrenoz
Çok teşekkür ediyorum abi size.
Bu sabah tercihimi Carraro'dan yana kullandım ilk görüş olarak gayet memnun kaldım sağolun yine de.

• Beğen
Tepkiler: efaruk
Merhabalar, ben bisiklet seçiminde aslında ön maşa konusunda kararsız kaldım. Uzun turlara çıkmayı hedefliyorum, mesela örnek olarak, Ankara-Eskisehir, İzmir-İstanbul, Akdeniz turu, Doğu turu vs. Baya çadırımı ekipmanımı falan toplayip turlara çıkacağım
Ön maşa fazladan gereksiz yere 2 kg agirlik diyenler oluyor; ön maşa olmadan bazı yollarda gitmek zor diyenler oluyor. Şimdi benim seçtiğim bir kaç bisiklet modeli var, en çok tasarımını beğendiğim almak istediğim modelin on maşası yok. Bu konuda sizlerden yorum istiyorum
-Peugeot T11 (ön maşası yok)
-Carraro sportive 227
-Carraro sportive 225
-Whistle guipago
-Sedona 345

Sifir ya da 2. El degisebilir butceye gore, suanlik butcem 2bin gibi duruyor ama Peugeot icin 300₺ daha koyup sıfır almayı da düşünüyorum

@Evrenoz
Yazının üzerine tıklarsan fiyatını görürsün

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@ginflon
Dediğin bisikletler arasında bende kalmıştım bu sabah CARRARO Sportive 225 aldım.
20km lik kısa bir tur ile beraber gayet memnun kaldım forumda yazı da yazdım hakkında kısa bakabilirsin profesyonel değilim ilk bisikletim uzun süreden sonra ama forumda aldığım bilgilere göre Peugeot t11 donanım olarak üstün bende almak istiyordum ama kadro boyu bana uygun değildi 192cm boy.
Bütçene göre alabileceğiniz en iyi bisikleti alın ve arkanıza bakmayın bence.
Çok tecrübeli abilerimiz var onlara özelden yazıp bisikletleri değerlendirmelerini istedim sizde deneyebilirsiniz çok yardımları oldu.

@abducekic
Güle güle kazasız belasız kullan kardeşim birgün yolumuz kesişirse birlikte turlarız

@mariokaldato
Malesef Sedona 410 şuan 2000 lira Mosso da çok aşağı kalır değildir

@Evrenoz
Umuyorum abim ?

@drolki
Bu da mı Hakan bisikletten? Ne oluyor bizim şehre yahu :D Neyse kaliteli bir marka umarım daha fazla getirirler de ülke bu markayla güzel bag kurar.

@Evrenoz

N11’de nihat bisiklet var. 1800tl. Oradan aldım. Aynı gün kargoya verdi. Şu an kargoyu bekliyorum.

@drolki
Fiyat uçuk. Buradan ilk alan arkadaş Marostica'yı 2800 TL'ye aldı ki onun vitesi bundan on kat daha üstün. Bu abi bisikletlere talep olunca fiyatlarda değişiklik yapmış galiba.

Arkadaşlar sen bisiklet seçimimi yaparken tavsiyeleriniz ile willier almıştım, bazı arkadaşlar satıcı da başka varmı diye sormuşlardı, hatta buradan iletişime geçen binisine satıcının iletişimini verdim 48 kadro olanını kocaelinden almış. Bugün gittiğimde satıcının elinde bir willier olduğunu daha öğrendim kutudaymış, çıkartmış. Demek adam zamanında stok yaptıysaP90518-162727.jpg

Merhabalar, Peugeot T11 bisikleti ilgimi çekti. Sitesinde fiyatı 2445 TL. Üzerindeki aksam için ucuz kalmıyor mu? Deore vites, disk fren vs ucuz göründü gözüme de bir bit yeniği olmasın dedim. Sizce neden böyle ucuz? Tercih edilesi bir bisiklet mi? Kullanan veya bilgisi olan biri varsa tavsiye eder mi? (link)

• Beğen
@wishmd
O paralara alınabilecek en güzel bisikletlerden biri

@wishmd
sadece arka aktarıcısı deore diğer tüm aksamların başlangıç seviyesi oldugunu görüyoruz benim gözümde 1500 etmez ama bu kurlarla bu para ediyor işte

@wishmd
Bu fiyatlara daha iyi donanımlı bir bisiklet bulmak artık mümkün değil. Fiyatına göre güzel bir bisiklet.

• Beğen
Arkadaslar parasi olan bu aleti kacirmasin inanilmaz ucuz.
Willier lan safkan italyan , bide bu fiyata

(link)

@mariokaldato

Dün sedona 410 siparişi verdim. Kargoda. Dün görseydim kaçırmazdım bunu.

• Beğen
Tur bisikletimi satıyorum diye demiyorum ama, yeni başlayanların ikinci el almasını tavsiye ederim. Nasıl bir tur bisikleti ve ekipman istediğinden emin olmayanların sıfır bisiklete bir ton para gömmesi bu ekonomide mantıklı değil, çünkü muhtemelen bir süre sonra tur kavramı kafalarında daha iyi şekillenecek ve ekipman değişikliğine gitmek isteyecekler. Tecrübe ile sabittir.

Geri