Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

@Uerakman
Hocam siparisi iptal edebilirsin :) alet canavar valla alan yaşadi paylasmak istedim bu fiyata italyan canavari bulmak zor

@turcudede
Hocam zaten "Tur bisikleti" denen kavram da pek stok satilan bi tür degil. Var ama hem az hemde asiri pahalilar

@ordic
Valla resmen willier yagiyor memlekete ehehe

• Beğen
Tepkiler: drolki
Scudo
@mariokaldato
Hiç boşuna önerme hocam almazlar arka aktaricisi acera diye. Bu millet değer bilmez

• Hahaha
Tepkiler: mariokaldato
[QUO
@drolki
ben alırdım ama yeni deore set ve deore v frenlere 1100 harcayınca param kalmadı :)
kadrosu için bile alınır vites sonradan değişebilen bir şey ne olacak ikinci el bir vites seti alır takardım

@drolki
Ehehe sanki analarinin karnindan sram xx1 setle mi dogmuslar yav tribe girmeye gerek yok. Iskelet sağlam gerisi zamanla degisir

Sen naptin willierinden memnun musun akiciligi, gidisi nasil agir mi alet?

• Beğen
@Desert Fox

Hocam işte bunu anlatamıyorsun insanlara. Adam soruyor bana aldigin wilierin aktaricisi ney diyor bende claris diyorum o da bana binilmez kullanılmaz o sistem deyip burun kiviriyor.

• Hahaha
Yarın arayıp soracağım. Uzun zamandır okuyorum forumu. Bisiklet almak için. İlk bisikletim willier olursa ne ala :) Ama kadro boyu bana olur mu bilmiyorum. 178 boy- 87 kg benim ebatlar :)

• Beğen
@drolki

Standart bir bisiklet kullanicisina Altus sistemin ismini silip Acera diye verin, bu Acera degil diyemez. Cok eminim bu konuda.

Ama Altus olunca woooo, Acera olunca ooooo....

@mariokaldato
Yaklaşık 100 km kadar sürdüm çok keyifli bence çok atak. Ayrıca manevra kabiliyetini çok beğendim. V frenlerin performansida Iyi. Sehir bisikleti olarak oldukça hafif. Birde herkeste olmayan bir kadro ... kadrosunu çok beğendim...tek sikintim sele. Konforlu bir sele önerisine ihtiyacım var

• Muhteşem
@Çaydanlık
48 kadro olmasi lazim hocam size yinede bakmak lazim

@drolki
Hocam fren papuclarini baradine 3 renk-4 mevsimle degistir birde sele olarak direk siyah renk brooks b17 al sonra otur agla keyiften

@mariokaldato

gidip bakacağım en kısa zamanda.

@Çaydanlık
Hocam kardeşim 178 o bindi benim willier e 48 kadro medium rahat oldu

@drolki
En kisa zamanda guzel bir dropbar gidon donusumu yapabilirsin mis gbi olur .nasilsa claris mis seti cok rahat bulursun fren vites kollarindan :D

• Beğen
@drolki

çok iyi o zaman pazartesi deneyip alırım yüksek ihtimal. Şimdiden heyecanlandım :)

@mariokaldato
Hocam önerilerine açığım. Sistemi yükseltebiliriz...

110 kg dediğine bakma
@abducekic
110 kg dediğine bakma! Ben 90 kg malzeme 40 kg bisiklet 20 kg 150 kg o dedikleri lastik başına maksimum

@Uerakman
Güle güle kullan 200 tl farkıda çamurluk vs taktıracaksan kullanabilirsin

• Beğen
Merhabalar. Resimdeki bisikleti cok beğendim. Acaba bu tur bisikleti için uygun mu? Yani bununla şehirlerarası tur yapabilir miyim? Yapılabilme şansı var mı?

Dosyalar

• 2699-wagen-m-mtbuqk.jpg
    2699-wagen-m-mtbuqk.jpg
    92,2 KB · Okunma: 41
@omer.solmaz133
Yani rambo gbi bacak kaslarina ve arnold sivatzeneger gbi kollara sahipsen neden olmasin.

Arkadasim vitesssiz bisikletle nasıl tur yapabileceksin acaba ? Bisiklet yuklu ve rampalar olacak

Pek@mariokaldato
Peki bu bisikletin dizaynı tur bisikleti haline getirilebilinir mi?

• Beğen
@omer.solmaz133
Hic gerek yok kütük gbi agir bir alet bu basini cok agritir.baska bsey bak. Bununla anca evinden mahalledeki bakkala gider gelirsin

Geri