jettthasan
Aktif Üye
- Tepki
- 113
- İsim
- hasan bilgili
- Başlangıç
- 1987—88
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Katlanır
@Desert Fox
günaydın, teşekkürler üstad,
AH ŞU ŞARKILARIN GÖZÜ KÖR OLSUN,
ah şu paraların gö....... kör olsun...........
zaten bütün mesele de bu olmak ya da olmamak,
zaten bütün mesele de para para para
varlığı bir de yokluğu yara(birden ajda geldi aklıma.)
üstad, gerçekten sizin ve mariokaldato üstadın bilgilerini severek ve ilgiyle okuyup takip edip bilgilendim.
ama gerçeğimi zorlasam da değişmeyecek. yani 3500 bisiklete verirsem, 500 daha diğer aksamlarına para harcama durumum kalmayacak, faiz koymadan taksit yapsalar
sorun kalmayacak.
uzun süredir sizler yazıyorsunuz ben de edindiğim bilgileri yazıyorum çıkış yolunda 2.ele bile razı duruma geldim kaliteli marka kadrosu uygun ve donanımı sağlıklı olan.
önerilerinizi ciddiyetle masaya yatırsam da para canımı sıkmasa da kendini sıkıyor.....
mesela öner bisiklette ktm var v frenli ama 46 kadro,
2.el forumda kayseride carraro 230 var 46 kadro
sıfır 2018 carraro 230 3500 tl ankara peşin diyor başka birşey demiyor,
whistler gueapago 1830 var ankara 3500 peşin, izmir torbalı 3000 peşin,
ankara 2.el cube touring var 2015 model çok çok iyi ama kadro 46
giant-merida bahsettiğiniz gibi kadro boyu uygun 2017-2018 düşük fiyatlı bulup sistem yükseltmeye uygunsa yapılıp binilebilir belki ama
sizler tecrübelerinize dayanarak yazarken ben bunları yapabilmem için önce bir bisiklet yeri ile tanışmam gerekir ki emre bisiklet konusunda referanslar iyi yarın oraya gidip bir tanışacağım.
sonrasında tabi gelişmeleri takip edip bayram öncesi-sonrası bir sonuç belki elde ederiz. sizlerin de katkıları ile
saygılar
günaydın, teşekkürler üstad,
AH ŞU ŞARKILARIN GÖZÜ KÖR OLSUN,
ah şu paraların gö....... kör olsun...........
zaten bütün mesele de bu olmak ya da olmamak,
zaten bütün mesele de para para para
varlığı bir de yokluğu yara(birden ajda geldi aklıma.)
üstad, gerçekten sizin ve mariokaldato üstadın bilgilerini severek ve ilgiyle okuyup takip edip bilgilendim.
ama gerçeğimi zorlasam da değişmeyecek. yani 3500 bisiklete verirsem, 500 daha diğer aksamlarına para harcama durumum kalmayacak, faiz koymadan taksit yapsalar
sorun kalmayacak.
uzun süredir sizler yazıyorsunuz ben de edindiğim bilgileri yazıyorum çıkış yolunda 2.ele bile razı duruma geldim kaliteli marka kadrosu uygun ve donanımı sağlıklı olan.
önerilerinizi ciddiyetle masaya yatırsam da para canımı sıkmasa da kendini sıkıyor.....
mesela öner bisiklette ktm var v frenli ama 46 kadro,
2.el forumda kayseride carraro 230 var 46 kadro
sıfır 2018 carraro 230 3500 tl ankara peşin diyor başka birşey demiyor,
whistler gueapago 1830 var ankara 3500 peşin, izmir torbalı 3000 peşin,
ankara 2.el cube touring var 2015 model çok çok iyi ama kadro 46
giant-merida bahsettiğiniz gibi kadro boyu uygun 2017-2018 düşük fiyatlı bulup sistem yükseltmeye uygunsa yapılıp binilebilir belki ama
sizler tecrübelerinize dayanarak yazarken ben bunları yapabilmem için önce bir bisiklet yeri ile tanışmam gerekir ki emre bisiklet konusunda referanslar iyi yarın oraya gidip bir tanışacağım.
sonrasında tabi gelişmeleri takip edip bayram öncesi-sonrası bir sonuç belki elde ederiz. sizlerin de katkıları ile
saygılar