Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

merhabalar herkese amasyada yaşıyorum 1300 e kadar bisiklet almak istiyorum yollar genelde asfalt ara ara tali yollar sıkıntılı f/p açısından iyi bir bisiklet düşünüyorum sizce bu bandda 2.el mi girilmeli yoksa sıfır mı alınmalı belki çoğunuz 2.el diyeceksiniz fakat bisikletler hakkında gram bilgim yok bana yardımcı olabilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@5ef
Dostum sedona 410
Yada mosso legarda 1821 mdm v bak direk

@mariokaldato mosso fena değil gibi uzun ömürlü olması açısından hd frenli falan istiyorum aslında daha farklı öneriniz var mı?
Cevabınız için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@5ef
Yok usta v frenlisini tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: Ned Stark
(link)
(link)
(link)

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. kararsız kaldım. bol yokuş aynı oranda inişli bir güzargahım var.

@saadvakkas gidip geleceginiz yol duz asfaltsa escape 2 yi tavsiye ederim. Yok eğer araziye çıkacaksanız roam 2 yi tavsiye ederim. İkisinden de cok memnun kalırsınız.

• Beğen
Tepkiler: historiyst
Salkano ng 650 alin

@historiyst
Bende kullanıyorum. 2 li aynakol yetmeyebilir. Mesele dişli oranı tabi. Ama 3x9 lü city sportdan daha iyi bayır performansı var.
Air candır. 700x28 lastik 10 kg bisiklet tipik şehir biisikletleriden çok daha atik. Ama çoğunluk bindiğini öneriyor sanki :)

• Beğen
Tepkiler: historiyst
Daha önce mtb ve birkaç şehir bisikleti kullandım en son Carraro Sportive 225 vardı ama Giant Escape Air çok farklı atik seri ve hafif.Acayip hızla ivmeleniyor.Tamam çift aynakol gerçi ama bi süre kullandığım 3x10 bile hikaye bunun yanında ...

Dün Bahçelievler'de Nihat Bisiklete gittim. Aklımda olan bu 2 modeli söyledim. Anında Salcano dedi, bayağı da övdü Salcano'yu. Dedim yorumları kötü Salcano'nun, dedi Sedona satıyor 10 bin Salcano satıyor 100 bin. Ücretli bakım yaptırmassam garanti bitiyormuş dedim yok onlar hikaye dedi, aldıktan 40 gün sonra getiriyorsun bakıyoruz dedi sadece. Bu hafta içinde bu 1300-1500 fiyat aralığında bir bisiklet alacağım ve aklımda en son bu 2 model kaldı. Salcano komponentleri açısından Sedona'dan daha iyi duruyor kağıt üzerinde. Özellikle lastiklerinin Continental Touring Plus olması büyük bir avantaj. Fakat internette okuduğum yorumlara göre Salcano'da satış sonrası hizmet berbat ve kadroları kaliteli olmuyormuş. Şimdi en son olarak bu iki modelden hangisini seçmeliyim ve neden? (Gerçek bisiklet olarak ilk bisikletim olacak.)

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@egeozay Kendileri salcano bayiliğine geçtikleri için salcanoyu övmeleri normal, bende kendilerinden sedona 410 aldım.Salcanoyu tavsiye etmiyorum.

@egeozayCopy paste yaptigimdan modelleri gecirmeyi unutmusum :) Sedona 410 ve Salcano City Wind 40

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lapierre Cross 300

Giant Seek 3

İkisini karşılatırsanız (aynakol vites fren kadro vs.)siz olsanız hangisini seçerdiniz? Acil !!

@egeozay
Direk sedona 410 al abisi

beyler sedona 410
mosso legardo 1724 HD
carraro sportive 223 arasından en fiyat performans olarak beni üzmeyecek bisiklet hangisi?

Beyler selam istanbulda şöyle erdoganlar bisiklet gibi bol bol yedek parca bulunan bir dükkan belirtebilirmisiniz. Sirkeci koca bir çöplük sade bisiklet satıyorlar yedek parca yok yardım lütfen.

@Ned Stark abi iyi hoş hem fiyatı pahalı hem disk fren yok neden böyle?

Geri