Sinyal vermeden 2-3 şerit değiştirenler, engelli ya da bisikletli yerine park edenler ve hak arayınca da "2-3 dk bekledin de öldün mü kardeş? /Acil işimiz vardı.. / telefonum önde yazıyordu, arasaydınız.. Vb" ukala, sanki kuralı kendisi koymuş gibi boş boş cevaplar verenler.. 1-2 dk daha yürüse, elindeki çöpü atabilecek bir çöp kovası varken çöplerini dışarı atanlar.. Bisiklet sürenlerden de en gıcık kaptığım tavır, sanki kendisi üst üste 5 yıl triatlon derecesi yapmış, olimpiyat rekorunu geliştirmiş gbi başarılara imza atmış ama karşılaşınca beni ya da karşısındakini gömmek için ezme tripleri.. Misal, avaraj kullanıcısıysan neden şu kompementi aldın ki? Şu kaskı kullanıyorsun da ne gerek var böyle bir şeye? Gibi sorular soran tipler.. Ama kendisi ppwer metre kadans metre ultegra di2 continental 5000 ile gezer, halbuki koca yıl bir yarışa girmişliği yoktur.. Sigara içenlere de ayrı gıcık oluyorum. Yani durakta beklerken de, markette ürün bakarken de, ekmeği poşete koyarken de ne bileyim benzin istasyonun da tuvaleti kullanmanın da bir adabı vardır, usülü vardır.. Böyle tiplere çatınca da öyle bir savunurlar ki, sanki dünya ahlak elçisi kendisi.. Önce eğitim sonra öğretim.. Temeli olmamış bir binaya gök delen diksen ne fayda?