Scudo Sports

Şehir içinde bisiklet taytı giyme

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Şehir içinde bisiklet taytı giyebiliyor musunuz düşünceleriniz neler ? Ben giymeye utanıyorum anca arada sırada şortun altına giyiyorum

Scudo
@Arda Bozlak Tamamen senin kendin hakkında ne düşündüğünle alakalı bir durum. Ben çok rahat bir şekilde giyiyorum. Sen özgüven ile bunu giydiğinde emin ol kimse seni yadırgamayacaktır. Çünkü dışarıya verdiğin enerji de bu yönde olacaktır. Hiç düşünmeden giy derim ;)

Bence kimin ne dediğinin bir önemi yok. Çıplak değilsiniz ya... Keyfinize bakın.

başlıkta giyme diyo. bence giyme yani :D
bende şortun altına giyiyorum. malum burası bağcılar
ama orası nasıl biyer bilmem.

eğer sıradan geziler yapıyorsan tayt giyme derim ben. tayt giymeden önce uzun eşofman , kısa şort giydim , yeni tayt aldım onunla bisiklet sürdüğümü anladım.

@Arda Bozlak ben bugün decathlon dan aldığım fdj.fr tayt ve formasını giydim :) eğer yol bisikleti sürüyorsan şart bence pedli bi tayt ama utanman sağlığından önemliyse bilemem üstat :)

Bisiklet kıyafeti bu normal bişey. Ama eğer bisikletten uzun vade uzak kalacaksam giymem onun dışında her daim giyerim. Sürüşü rahatlığı, konfou, rüzgara olan uyumu ile bi nebze mecburen tercih edilmeli zaten

@lealtad verdim şukunu :) çok haklısın :)

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Ben sort veya eşofmanın altına giyiyorum. O yüzden kısa tayt altım. :)

bisiklet taytının ustune bısıklet pantolon gıyıyorum dizlere kadar fermuar var onu açıyorum tabı yazın yanacaz o da ayrı konu. yol bisikleti ile zaten pedli tayt giyilmezse uzun yola çıkılmıyor. bisiklet forma kask gözlük tayt bandana vs... bir de kitli pedalı çıkartırken vs tayt olmazsa kasık ağrısından binilmez yol bisikletine...

Daha bugün giydim rahat rahat 50 km yaptım :) ;)

image.jpg

Gayet rahat ve sorunsuz bi şekilde sürdüm tavsiye ediyorum :)

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    253 KB · Okunma: 49
Ben de eskiden karşıydım ama rahatlığını anlayınca vazgeçemedim. bir ara bisiklet formalı fotoğrafımı paylaşmıştım arkadaşlar baya alay etmişlerdi. Ama gülüp geçiyorum şimdi :)

• Beğen
Tepkiler: Sabih Bağcı
bisiklet pedli taytının üstüne yine bisiklet pantolon giyiyorum hiç sorun olmuyor tayta 150 lira pantolona 350 lira verdim forma da 150 lira tanesi var 3 4 tane yağmur da falan da su geçirmeyen bisiklet ceketi var ve yağmurluğu geçen bır tane daha alıcaktım 100 euro olmuş gerçi kış da bıttı :D

@Sabih Bağcı

Ben diz üstü şort giyiyorum çok bol olmayan, ben zaten hafta da bir kullanıyorum ve mesafe kısa...(Henüz hiç kullanmadım bisiklet daha yeni bunlar plan)...:)

• Beğen
Tepkiler: EmreDurmaz
@mehmet aşkın hahah o anlamda sormadım biz yol yapanlarızya siz ne yapıyorsunuzu siz nerede sürüyorsunuz anlamında sormuştum :)

Geri