Evet arkadaşlar bu forumdaki ilk mesajım bu sene üniversiteyi kazandım ve okula her gün bisikletle gitmek istiyorum yazın da kondisyonuma bağlı olarak Egede bisiklet turu düşünüyorum bu isteklerimi karşılayacak bir bisiklet arıyorum umarım bir sene içerisinde yeterince kendimi geliştirir ve tur yapabilecek seviyeye gelirim
. Daha önce kullandığınız, şimdi kullandığınız, duyduğunuz bisiklet önerilerinize açığım bisiklette bagaj deliği ve çamurluk takılabilir olması şart hatta benim yazdığım modellerden sedona 310 da bagaj deliği yok diye duydum umarım asılsızdır
. Tamiri, bulunabilirliği, maliyetinin getirdiği artılardan dolayı v fren tercih edeceğim. Seneye yazın yapmayı planladığım turu düşünürsek kilitlemeli maşa gerekli mi?
Ayırdığım miktar 800 - 1300 tl bu bütçeyle isteklerimi karşılayacak bisiklet bulabilir miyim?
Aşağıdaki modellere baktım ama bu listeyi önemsemeyip yeni modeller söyleyebilirsiniz her türlü görüşe açığım sedona ve carraro`nun bisikletlerinin hepsi içime sindi kron, merida ve fuji çok övüldüğü için listeye koydum çok araştıramadım açıkçası.
Carraro Sportive 224
Carraro Sportive 227: çok güzel bir bisiklet tek eksisi benim için hidrolik disk frenli oluşu
Sedona 300
Sedona 310
Merida Crossway 20 V
Fuji Traverse 1.9 19: 7 vitesli olduğu için biraz önyargım var sorun yaşarmıyım?
Fuji Crosstown 2.3: 7 vitesli olduğu için biraz önyargım var sorun yaşarmıyım?
Kron TX 500 V
Son olarak Ankara da yaşıyorum bisiklet mağazası önerebilirmisiniz
Ayırdığım miktar 800 - 1300 tl bu bütçeyle isteklerimi karşılayacak bisiklet bulabilir miyim?
Aşağıdaki modellere baktım ama bu listeyi önemsemeyip yeni modeller söyleyebilirsiniz her türlü görüşe açığım sedona ve carraro`nun bisikletlerinin hepsi içime sindi kron, merida ve fuji çok övüldüğü için listeye koydum çok araştıramadım açıkçası.
Carraro Sportive 224
Carraro Sportive 227: çok güzel bir bisiklet tek eksisi benim için hidrolik disk frenli oluşu
Sedona 300
Sedona 310
Merida Crossway 20 V
Fuji Traverse 1.9 19: 7 vitesli olduğu için biraz önyargım var sorun yaşarmıyım?
Fuji Crosstown 2.3: 7 vitesli olduğu için biraz önyargım var sorun yaşarmıyım?
Kron TX 500 V
Son olarak Ankara da yaşıyorum bisiklet mağazası önerebilirmisiniz