Scudo Sports

Şehir bisikleti vs dağ bisikleti

@suleymanozgun33 şehir bisikleti daha iyi ama dağ bisikleti alcam diyosanız tek süspansiyon olsun

• Beğen
Tepkiler: NightRider
Scudo
dağa taşa çıkmayacaksan şehir al hiç teker falan uğraşma

Ben de şehir kullanıyorum. Yokuşta mtb şehirden iyi diyorlar. Bu konuda böyle bir dedikodu var. Ayrıca yedek parçası daha çok gibi geldi bana. 28 inç için çamurluk bulamadım yiba çarşısında. 26 için çıkma bile vardı. :) neyse ben karışmam.

• Beğen
Tepkiler: NightRider
@chnkrmz
:D kadroyu kırman lazim canim ondan sonra kirilan kadromuz omur boyu garantisi yoksa kalan hurdayi degerlendirmis oluyosun :D

Dağ bayır dolaşmam asfalt sürücüsüyüm diyorsanız yol bisikleti tercih edin ama mtb derseniz 1.75 lastik tercih edebilirsiniz

@mehmet.ali
Yol bisikleti kırılıyo derken????

• Beğen
Tepkiler: Yasar38
Burada herkes kendinde olanı savunuyor. Hocam sorunun cevabı bisikleti daha çok nerede ve ne maksatla kullanacağındır. Öyle mtb alayım ince lastik takayım olayına hiç girme. dağa çıkacaksan dağ bisikleti, şehirde kullanacaksan şehir bisikleti alacaksın. benim sana tavsiyem hibrit denilen ön amortisörlü şehir bisikleti al. stabilize yollarda bile rahatlıkla kullanabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: bforummurat
@İhsnn_zyvl
Geçen sene çok hafif bir toprak yola girdim, inanmazsınız maşada çatlak oluştu hocam ya.
Jantları da çok narin hemen akort bozuldu aman dedim bir daha yol bisikletine binmem dağ bisikleti candır.

MTB de alın yol bisikleti de :)
MTB var ben de ama yol bisikleti de istiyorum. İkisinin de artısı ve eksisi var tabiki. Sizin gönlünüze hangisi hitap ediyorsa onu alın.

@Berke @mehmet.ali yalnız dağa taşa çıkıcaksan zaten yol biaikleti almak saçma ama o kadar kolay kırılması normal değil bence sizin bisiklette bi sorun vardı ayrıca cyclocross denen modeller var onlar hafif bozuk yollar için tasarlanmış mükemmel makineler

@İhsnn_zyvl
Hocam ben dağa çıktım ve bisiklet kırıldı demedim ki. Hafif topraklı yola girdim maşa çatladı dedim bisiklet 3 aylıktı sorun olacağını sanmıyorum.
Cylocross bisikletler de güzel görünüyor aslında öneriniz var mıdır hocam? Bütçemi 10.000 civarına kadar çıkartabilirim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Burada başka arkadaşlar da demiş.. al bir mtb sonra 1,5 luk lastiklerle gayet binilebilir bir bisiklet oluyor.. Benim rockrider 5,2 o durumda. YAz gelince yol bisikletime binip, mtb ye de dişlileri takar onla da araziye dalarım.. :harika:

Geri