Kalite ayrı bir olaydır fiyat ayrı bir olay tabiki aynı kalitede değil ama benim anlatmak istediğim her zaman yüksek fiyatla kaliteyi alamayabilirsiniz keza bu düşük fiyatla kalitede alabilirsiniz anlamına geliyor.
Cevap için teşekkürler, konu dağılma eğilimine girmiş yine
herşeyin bir bedeli var, pahalı olan her zaman en iyisi değildir, en iyi diye birşey yoktur zaten, kime göre neye göre
şahin ile mercedes kıyaslanmış konuda, şahine 20bin isteseler ne olacak o fiyatı hak ediyor mu? örnek veriyorum.
düşündükçe daha çıkmaza giriyorum, 27.5 mu 26jant dağ mı yoksa kaliteli şehir bisikleti mi
v fren mi hidrolik fren mi ?
keşke bisikletim çalınmasaydı da düşünmek zorunda kalmasaydım
kilit konusu da açarım yakında
şu tartışma bi bitmedi ya
15.5 kiloluk dağ bisikleti alıp asfallta kalın slick lastiklerle debelenmek kulağa hoş geliyorsa dağ bisikleti alın.Yok ben bisikletimi asfalta değdirmeyeceğim pek diyorsanız dağ bisikleti
bu kadar basit.
Şehir ile dağ arasında kafan 3 kilo oynar.
slick lastik denen şey kalın şehir lastiğine göre.
Ya da en güzeli
Dağ bisikletiniz eşşek gibi mi
Size ağır mı geliyor
Alet gitmiyor mu
Bize ne a.....
Ardakadaşımın dünya para vererek aldığı mtb ile dağ yollarında benim emektar şehir bisikeltiyle çok gezdik.
Toprak yolda tekeri olan herşey gider
Mtbye gerek yok.
Sadece yol olmayan (altı çizili) yol olmayan ormanlarda gideceksen mtb şarttır.
dağ bisikleti kadar ağırsa şehir bisikleti o zaman şehir almanın anlamı yok.yol tekeri düz maşa bulundur hem arazi hem dağ takıl.
Ağırlık burda birinci faktör.Kimi şehirler 15 kilo çünkü.hemde pahalı
Aslında aradaki fark sadece slick ya da dişli lastik farkı; ya da amortisörlü ve sabit maşa farkı değil galiba. MTB ve tur bisikletlerinin geometri farkı da oldukça önemli olsa gerek. Ben, her iki tipte kadro geometrilerinin kullanıma nasıl bir etkisi var tam olarak bilemiyorum. Bilen bir arkadaş açıklayabilirse çok faydalı olur...
Yeni şehir bisiklet almayı düşünüyorum.marka olarak karar veremedim.ama carraro,kron ve olursa mosso düşünüyorum.fiyat max.800.
şehir ve dağ bisikletinin arasında çok fark yoksa ikiside olabilir.mesela dağ bisikleti asfaltta yavaş gidiyor diyorlar.
tur bisikletiyle mtbnin geometri farkını bilen biri bu grafik üzerinden açıklayabilir mi? anladığım sadece C uzunluğunun daha yüksek olması gerektiği, o da jant büyüklüğünden kaynaklanıyo. uzun yol konforunu etkileyen başka ne fark vardır? hangi sebeple?
Maalesef bu konu benimde kafami cok kurcaladi.Yani isin asli amacina uygun degilse mtb mantiksiz.Heleki sehir bisikletinin asfalttaki rahatini goruncece.Ama kendi adima buyuk cogunluk sehirde kullabmama ragmen karda camurdada kullandigim icin mtb den yanayim.
Merhaba arkadaşlar. Sitede bayadır geziyorum ama aradığım tam cevabı bulamadım.
Bu hafta içinde bisiklet alacağım. Giresunda yaşıyorum bir arkadaşımla beraber alacağız bisikleti. O MTB almayı kafasına koymuş.
Beraber Ordu-Trabzon ve yayla gezileri yapma planlarımız var.. Ordu ve Trabzona sahilden gideceğimiz için tamamen düz asfalt yol.
Daha çok bu yollarda kullanacağız.
Ama Yayla turlarımızda şehir bisikleti beni zorlar mı? Gerçi gideceğimiz yayla yolları hep asfalt ve beton ama dik yokuşlu yollar var.
Hiç patikaya, çamura, toprağa girmeyeceğim. Dik yokuş iniş-çıkışlarda şehir bisikleti dezavantaj verir mi?
Aklımdaki bütceme uygun bisikletler Sedona 345 yada Carraro Sportive 227. Bu sorunun cevabını diğer başlıklardan bulmayı deneyeceğim yine =)
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
@selcukerol bisikletlere şu an bakamayacağım ama alman gereken bisiklet ince ve çok dişli lastiğe sahip, (kalın dişli dağ lastiği olmayanlardan bahsediyorum) dağ bayır çıkarken de yormasın diye ön maşası gerektiğinde kilitlenebilen bir MTB almalısın
Eskiden olsa mtb mi şehir mi denildiğinde düşünmeden şehir bisikletini seçerdim. Çünkü jant çapı avantajı vardı. Ama artık 622 jantlı 29" MTB'ler çok yaygın. 2 set lastikle hem arazide kullanabileceğiniz bir 29 MTB'niz hemde 700x35c 28" lastikle şehir içi ve turlarda kullanabileceğiniz bir şehir bisikletiniz oluyor. 29 MTB'ler slick lastikle şehir bisikletlerinin gerisinde kalmıyor emin olabilirsiniz... Ayrıca ön amortisörün 80 değil 100mm olması mtb'nin şehir bisikletine göre bariz bir avantajıdır bunu da unutmamak gerek...
Eğer sadece asfalt yollarda kullanım yapacaksanız şehir ve tur bisikletleri işini büyük ölçüde görecektir. Amortisörlü bisiklet, düz yolda ve rampalarda esneme yapacağı için sergileyeceğiniz performansınızda gücünüzü ve enerjinizi emecektir. Sabit maşalı bisikletlerde de 28 jant gayet iyi. Tercih sizin. @selcukerol
Abi senin soruna gelecek olursak, anlattıklarına göre mtb sana fazlasıyla lüzumsuz olur. O yüzden en güzeli sana bir şehir&tur bisikleti
Söylediğin iki model arasında da sedona 341 baya ön planda Sedonayı al derim
@selcukerol dostum bence bu senin kullanımına bağlı eğer düz yol yapıcam rahat gitsin onarımı kolay olsun dersen hibrit bak ama yok yaylaya çıkarız tırmanırz ineriz dersen mtb bak kullanım amacına bağlı ama anladığım kadarıyla düz yolda kullanıcaksın hibrit al carraromu sedonamı dersen sedona 341
Anlattığınıza cuk oturan cyclocross bisikletlerdir. uygun fiyata arıyorsanız salcano nun cyc02 gibi bir modeli vardı sanırım. kullananlar da memnundu diye biliyorum. isterseniz bir araştırın bakalım.
arkadaşlar 180 boyundayım, 18 inç 27.5 jant dağ bisikleti alıp kendi lastikleriyle dağlarda, yaz aylarında ise marathon tur lastikleriyle beraber uzun turlarda kullanmak istiyorum. Carraro Big 927 var aklımda, ne dersiniz uygun mu ?
Arkadaşlar sizce mtb alıp lastiği 1.50 ye çevirsem mi yada direk şehir bisikleti mi almalıyım ? mtb ler iri yarı gözüktüğü için çok hoşuma gitti. yolda akıcılıkta vs. bi fark olur mu?