Bu haftasonuna kadar (27-28 Nisan) Bisiklet kararımı netleştirip , bisikleti yakından görmek için satılan yerlere gidecegim.
Bana Şehir bisikleti daha uygun olacagı için kararım bu yönde oldu..
Bir kaç bisiklet seçtim... En pahalısı 1.300 - en ucuzu 800 TL civarı
Hidrolik disk fren sistemi tercih sebebim oldu.
Ön maşayı amartisörlü seçtim
Fazla uzatmadan bu bisikletler içinden en azından 2 tanesi finale kalmalı ki , haftasonu bu 2si arasından birine yakından görerek karar vereyim diye düşünüyorum.
Tabii sizden istedigim yardım , teknik olarak bisiklet konusunda uzman degilim. araştırarak ögrenme aşamasındayım.
Alttaki ürünlerden Şu , Şu bisikletten uzak dur dediginiz veya Şu bisiklet içlerinde daha iyi .... veya önerebileceginiz başka model varsa onlarıda listeye ekleyebilirim.
model isimlerine tıklayıp detaylara ulaşabilirsiniz.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Aslında Alttaki linkte bulunan scott bisikleti koymayacaktım çünki bütçemi aşıyor. yinede değerlendirilebilir.
(link)
Bana Şehir bisikleti daha uygun olacagı için kararım bu yönde oldu..
Bir kaç bisiklet seçtim... En pahalısı 1.300 - en ucuzu 800 TL civarı
Hidrolik disk fren sistemi tercih sebebim oldu.
Ön maşayı amartisörlü seçtim
Fazla uzatmadan bu bisikletler içinden en azından 2 tanesi finale kalmalı ki , haftasonu bu 2si arasından birine yakından görerek karar vereyim diye düşünüyorum.
Tabii sizden istedigim yardım , teknik olarak bisiklet konusunda uzman degilim. araştırarak ögrenme aşamasındayım.
Alttaki ürünlerden Şu , Şu bisikletten uzak dur dediginiz veya Şu bisiklet içlerinde daha iyi .... veya önerebileceginiz başka model varsa onlarıda listeye ekleyebilirim.
model isimlerine tıklayıp detaylara ulaşabilirsiniz.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Aslında Alttaki linkte bulunan scott bisikleti koymayacaktım çünki bütçemi aşıyor. yinede değerlendirilebilir.
(link)