Scudo Sports

Şehir bisikleti tavsiyeleriniz...

Muhsin abi sizin sayfayı inceledim bilgisi olanlara bir soru sormak istiyorum şehir içi kullanımda shimano deore ile shimano nexus 8 avantaj ve dez avantajları nelerdir. Hangisi daha rahat konforlu ve bakımı daha kolaydır. Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz. Öneriniz hangisi olurdu.

Scudo
Rahatlık, konfor ve uzun süre bakım yapmamak için nexus 8. Performans sürat ve daha fazla vites kullanmayı seviyorsan deore derim. Sadece şehir içi kullanımsa ben nexus 8 li sistemi önerirdim.

• Beğen
Tepkiler: omer yildiz
arkadaşlar bu sorunun cevabını bulamadım forumda yardımcı olursanız sevinirim.
Şehir içi kullanımda shimano deore bir sistemle ile shimano nexus 8 sistemin avantaj ve dez avantajları nelerdir. Hangisi daha rahat konforlu ve bakımı daha kolaydır. Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz. Öneriniz hangisi olurdu.

Sedona marka bisiklet almayın!
Alıp da arızalarına vereceğin parayı biriktir şimdi den sonra pişman olma. TREK,SCOTT yabancı markaları tercih edin.

@TRD8138

merak ettim nedir seni sedona'dan bu kadar soğutan? yıllarca demirden dandik bi "geroni"ye bindim onda bile bir markaya bu şekilde yaklaşacak sorunlar yaşamadım.

TRD8138 değerli kardeşim bu konunun yeri burası değil burada sadece varsa önerin önerini yapabilirsin. Ana sayfada alt taraflarda markalara göre bisiklet bölümünde Sedona başlığı var oraya yazabilirsin şikayetlerini.

Mehmet Bey,

Ben kararımı verdim. Sportster p4 alacağım. Umarım İzmir'de boyuma uygun ( 198 cm ) kadrosunu bulabilirim.

İlk boşluk yaratabildiğim zamanımda gidip alacağım. Size de başarılar dilerim :)

Hayırlı olsun Serhan kardeş bence senin için en doğru seçim bisikletini bir an önce alda sürüş deneyimlerini hemen bizimle paylaşmanı bekliyoruz.

hayırlı olsun serhan
bende corratec x trail cross - ve giant x sport 3 arasında kaldım herşey aynı bir türlü karar veremiyorum. bu arada corratec i yakından gördüm giant ı hiç görmedim.

ben kredi ödemelerinden dolayı eylül gibi alabileceğim.Biraz daha daha bekleyince acaba yıl sonu inidirimine yetişebilirmiyim diye düşünüyorum.

karar veremediğim zaman param var dı şimdi karar verdim sayılır ama param yok bu dünya hep böyle heralde iki güzellik bir arada bulunmuyor

selamlar ve sevgiler

Adem kardeş ben olsam giant x sport 3ü amorisörü kilitlenebildiği için tercih ederdim uzun süre bende o modelin üstünde durmuştum.

Muhsin kardeş bende çoğunlukla şehir içi kullanacağım için senin gibi Shimano Nexus 8-Speed veya SRAM "i-Motion 9 lu kapalı şanzıman bisikletlere merak saldım şimdide onları inceliyorum şehir içinde bu sistemler daha iyi olabilir. İnceleme sonucunda edindiğim bilgileri herkese aktaracağim. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardanda yardım bekliyorum katkıda bulunacak herkese şimdiden teşekkürler.

Muhsin abi kendin gibi bizide kapalı şanzıman meraklısı yaptın en sonunda önerin için teşekkür ederim

İyi işte ne güzel birine daha hastalık bulaştırdık ama hakikaten şehir içi kullanımda bakım gerekmediği için kapalı şanzıman daha mantıklı bence

• Beğen
Tepkiler: omer yildiz
Arkadaşlar 29er bisikletler hakkında bilgisi olan varmı. Lastik ve cantları Türkiyede bulunabilirmi. Yedek parça sorun olurmu.

Ziya kardeş aşşağıda vereceğim linke göre kilitlenmiyor gözüküyor

(link)

Benim öğrenebildiğime göre sertlik ayarı var ama kilitlenmiyor.

Geri