Scudo Sports

Şehir bisikleti tavsiyeleriniz...

herkese katılıyorm abicim cok güzel bi bisiklet ayrıca cok kullanışlı :) ayrıca kaliteli kompanentleri var :) kısacası kazasız bol pedallar abicim :)

Scudo
Mercedes her yerde Mercedes kardeşim, bisikleti bile asil duruyor... Yalnız önünde üç kollu yıldızı eksik :)

@Ahmet Gürkan
Ahmet bey önünde üç kollu yıldızı var ben o açıdan resim çekmemişim birde o açıdan çekip yollarım.

Çok orijinal ve asil duruyor. Severek seçmişsinizdir. Kullanımıda hoştur eminim. Hayırlı olsun. Kazasız, sorunsuz turlar.

Çok farklı bir bisiklet, oldukça şık duruyor. Güle güle kullanın. Ama ben çift amortisörlü bisikletlere oldum olası ısınamadım. City bike için neden arka amortisöre ihtiyaç duyuluyor anlayamadım.

Hayırlı olsun güle güle kullan Mehmet bey çok şık bir bisklet gayet güzel görünüyor. Kullanıp deneyimlerini bizimle paylaşırsan seviniriz. iyi pedallar

• Beğen
Tepkiler: omer yildiz
Gercekten guzel bisiklet. Kazasiz belasiz gule gule kullanin hayattan zevk alin efeeeem...

güle güle kullanın şık bir bisiklet. Fakat tur bisikleti bakarken bu modeli görünce pek bir şaşırdım.

Mehmet bey sürüş deneyimlerinizi bekliyoruz nasıl memnunmuyuz yeni bisikletimizden. Selamlar

Bir yanlış anlama var herhalde ben Mercedesin ürettiği Full-suspension street bike modelini aldım. Birde aşağıda resmini eklediğim Full-suspension mauntain bike modelide var aynı kadro üzerine farklı ekipmanla yapılmış olanı.

@Mustafa Ozlerhttp://i698.photobucket.com/albums/vv344/72omer/171192365Wanwmm_fs.jpg

En ince ayrıntılarına kadar bizlere City Bike hakkında bilgiler sundunuz. Bizde sayenizde noktasından virgülüne kadar City Bike hakkında bilgi edindik.
Şehir, yol seyahati esnasında en iyi bisiklet türünün Ön amortisörsüz 28" jant bisikletler olduğunu biliyorduk.
Şimdi siz, ortadan amortisörlü bir bisiklet edinmişsiniz. Hayırlısı olsun demiştik, yine diyoruz. Bisikletiniz çok güzel ama ortadan amortisör kesinlikle şehir, yol gezilerinde önerilmez, çünkü bisikletin yaylanması hıza etki eder, yavaşlatır. Konforludur ama uzun yol için orta amortisör tercih edilmez. Hele birde siz üzerinde iken, bagajına tur için gerekli eşyaları koyduğunuzda süspansiyon yaylanması da aratacaktır.
Bir arkadaşımız Mercedes yaptı mı, tam yapar demiş. Arabalar için bu söz doğrudur, ama bisiklet için aynı sözleri söyleyebilmek için çok erken.
Sanırım süspansiyonun kilit mekanizması da yok.

• Beğen
Tepkiler: Faruk UZUNKÖPRÜ
Süleyman Kardeş ben City bike araştırmama devam ediyorum. O bisikletide muhakkak alacağım fakat Almanyadan gelen bi arkadaşımız sayesinde (bu arada burdan onada bir teşekkür etmiş olayım) cazip fiyatla bu bisikleti bulunca kaçırmak istemedim. Orta amortisörü olmayan ve 13 kg dan daha hafif kilitlenebilir ön amortisörlü 28 inc bir city bike alacağım o araştırmayı geniş zamana yaydım inşallah hepinizin katkılarıyla en doğru seçimi yapıp sizlerinde sayesinde mükemmel bir bisiklet sahibi olacağım. Benim yaptığım sadece elime geçmiş olan bi fırsatı değerlendirmekti. İlginize teşekkür eder hepinize bol şanslar dilerim.

Ben Ankara'da son dört yıldır işe ve alışverişe karakış hariç bisikletle giden bir insanım. İşe ulaşım için kullandığım bisiklet 28 jant aliminyum kadro ve maşalı düz gidonlu ayna kolu 3 yaprak tektro frenli donanıma sahip.

Aslında bu başlık tam bir vaka.

Bu başlığı açan beyefendinin forumda mesajlaşıpta bisiklet alımında bu karara varması düşündürücü.

Bisiklet işinde bazı gerçekler tartışılmaz. Hafifilik, esnemezlik, insan vücuduna uygun geometriye sahip kadro, tamir, bakım ve garanti için yetkili firma ve gereken yedek parçanın teminindeki kolaylık ve uygun fiyat.

Bisiklet 18 küsur kilo (hafiflik) esnemezlik (2 amortisör var) yetkili sevis(yok) yedek parça temini(neyseki shimano ağırlıkta ama da o da ülkemizde en az tercih edilen seri).

Mehmet Bey beni kesinlikle yanlış anlamasın bisikletini güle güle kullansın ama bu başlığada sessiz kalmak olmaz. Bence iyi bir şehir bisikleti seçimi olmamış.

Kayhan bey ilginize teşekkür ederim. Sizin mesajınızın hemen üzerindeki mesajı okumadınız herhalde Süleyman Uzunköprü kardeşimize cevaben yazmıştım. Orada konuya açıklık getirmiştim o mesajdan önce bunları yazsaydınız haklıydınız ama ben gerekli açıklamayı orada yaptığıma inanıyorum bilginize ...

Mehmet bey burada konu benim haklı olup olmamam değil. bu başlık çok izleniyor bu yüzden diğer forum üyelerine bisiklet seçiminde kimsenin kolay kolay itiraz edemeyeceği kriterleri hatırlatmak istedim. Size karşı kırıcı olmayıda aklımdan geçirmedim. Bisikletiniz için tekrar hayırlı olsun diyip kazasız belasız binmenizi dilerim.

Mehmet kardeş önceleri seçiminize çok şaşırmıştım taki bu mesajınızı okuyana kadar önünüze çıkan bi fırsatı değerlendirdiğiniz anlaşılıyor. Yeni alacağınız city bike'ınızı merakla bekliyorum ben bu kadar araştırma ve deneyimden sonra en doğru seçimi yapacağınıza inanıyorum. Selamlar.

@mehmet yılmaz

Nihayet meramımı anlayan biri çıktı. Teşekkürler Ömer kardeş 2. bisikletimi alınca burada muhakkak sizlerle paylaşacağım.

@ömer yıldız

Geri