Scudo Sports

Şehir bisikleti tavsiye

Tepki
1
Slm arkadaşlar dağ bisikletinden şehir bisikletine gecicem bi türlü karar veremiyorum bi kron beğendim bagajli camurluklu bide eve dechatlondaki b twin hoprider 500 hoşuma gitti hem evime yakın hemde teknik servis ve garanti bakımından güzel satış sonrası hizmetleri güzel b twin nasıldır sizce anlayanlardan bi inceleyip yardımcı olabilen varsa cok sevinirim her gün işe gidip geliyorum 34 - 35 km kadar

Scudo
Hmm. Mesafe iyiymiş. Bence gidin bisikletçiye hangisini beğeniyorsanız onu alın. :) En güzeli!

Bu gün kron tx500 aldım hem hafifliği hem görünümü daha guzel geldi bakalim yarin sabah ilk işe gidisim olcak

kron tx500 den memnun kaldınız mı ? bende btwin hoprider 500 ile ikisi arasında kaldım.Hoprider da dinamo olması beni biraz cezbediyor ama 16 kg...

Kron süper çok hosuma gitti bende ikisi arasında kalmistim ama btwin banada ağır geldihemde dinamo pperformansı düşürür dediler bence kron cok güzel yokusta hic yormuyor ozellikle dağ bisikletinden sonra bu bi baska arkaya bagaj ve heybe canta taktim cok guzel oldu tavsiye ederim

Becerebilsem resimleride koycamda yapamadim yolda cektiim resimlerde var

Geri