Merhabalar;
İstanbul'da,içinde kullanabileceğim,hem spor hem ulaşım amaçlı bir bisiklet arıyorum.
max 500-550 civarında bir bütçem var.
gördüğüm kadarıyla bana en uygun: Salcano City Sport ya da Salcano İstanbul M
bunların haricinde önerebileceğiniz bir bisiklet var mı?
ayrıca yazdığım iki model arasında bagaj vs. aksesuar farklılıkları var.İkisi de alimunyum ve 28 jant.aksesuarlar fazla bi ağırlık yaratır mı?
teşekkürler.
büyük ihtimalle yazdığım iki modelden birini seçeceğim.sizden isteğim gözünü para bürümüş satıcıların ellerine bırakmayın beni.tecrübesiz sayılırım.
City Sport (515 lira)
28 jant,alimunyum ve ön amortisörlü.forumda okudugum kadarıyla kimisi ön amortisöre karşı çıkmış,kimisi onaylamış.kafam burada karıştı biraz.
İstanbul M (550 lira)
aynı şekilde;28 jant,alimunyum ve ön amortisörlü
bu modeli tercih sebebim tamamıyla bagaj konusunda olacaktır.bagaj, kitap,termos,su vb.. basit ihtiyaçlar için bir sırt çantasından daha fazla iş görür mü?
ayrıca kadro boyu 16'' olacak sanırım.boyum 1.70.
İstanbul'da,içinde kullanabileceğim,hem spor hem ulaşım amaçlı bir bisiklet arıyorum.
max 500-550 civarında bir bütçem var.
gördüğüm kadarıyla bana en uygun: Salcano City Sport ya da Salcano İstanbul M
bunların haricinde önerebileceğiniz bir bisiklet var mı?
ayrıca yazdığım iki model arasında bagaj vs. aksesuar farklılıkları var.İkisi de alimunyum ve 28 jant.aksesuarlar fazla bi ağırlık yaratır mı?
teşekkürler.
büyük ihtimalle yazdığım iki modelden birini seçeceğim.sizden isteğim gözünü para bürümüş satıcıların ellerine bırakmayın beni.tecrübesiz sayılırım.
City Sport (515 lira)
28 jant,alimunyum ve ön amortisörlü.forumda okudugum kadarıyla kimisi ön amortisöre karşı çıkmış,kimisi onaylamış.kafam burada karıştı biraz.
İstanbul M (550 lira)
aynı şekilde;28 jant,alimunyum ve ön amortisörlü
bu modeli tercih sebebim tamamıyla bagaj konusunda olacaktır.bagaj, kitap,termos,su vb.. basit ihtiyaçlar için bir sırt çantasından daha fazla iş görür mü?
ayrıca kadro boyu 16'' olacak sanırım.boyum 1.70.