Scudo Sports

Şehir Bisikleti, 500-600 ytl civarında?

repkin

Üye
Tepki
0
Merhabalar,
Şehir içerisinde dolaşmak, yolda sürmek için (asfalt, parke, toprak yol) bisiklet alacağım. Uzun yolda da kullanılabilsin. Dağ taş gibi bir amacım yok, ancak kampa gidersem toprak yolda da kullanacağım. Fiyat konusunda şimdilik bu kadarlık bir seviye düşünüyorum. 13 kg seviyesinde, kadro boyu 45-46 cm lik gövdeye sahip bir bisiklet düşünüyorum. Eşya dolu çanta takabileceğim kalitede olmalı.
Teşekkürler şimdiden önerileriniz için.

Scudo
Amortisörsüz ve de bagajlı bir bisiklet istiyorsanız bu model size uygun. Şu anda indirimde 299€.

(link)

http://img119.imageshack.us/img119/5777/geotechic3.jpg

sedona 311 tavsiye ederim 28" ve bence çok ideal bir bisiklet.(ayrıca geotech'e göre aynakolu shimano ve kilitlemeli maşası.altus acera karışımı falan.)
http://bisikletcim.com/ProductImages/23906/Bsd311.jpg
Kadro:Sedona Sd-331

Maşa:Suntour SF-CR 940 LO Kilitlemeli

Furş Takımı:NECO 142

Vites Kolları:Shimano ST-Ef 50 8"li

Arka Vites:Shimano Acera

Ön Vites:Shimano C-51

Aynakol:Shimano TX-71

Ruble:Shimano Altus 8"li

Zincir:KMC Z-51

Arka hazne:Shimano Altus 36 RM-30 8'li

Ön hazne:Shimano Altus 36 RM-40 8'li

Jantlar:Alexrims AC-17 36H

Jant teli:296

Gidon:Amoeba HB-M310-1

Gidon boğazı:Amoeba STC-320

Sele borusu: Tranz-x 27.2

Sele: 5792

Sele Kelepçesi: TW 31,8

Dış Lastik:Schwalbe 28 Jimmy

İç lastik:CST 28"

Pedal:SP-500

Elcik:power

Renk:Siyah-Beyaz

Kadro Ölçüsü:18"

Herkese cevapları için teşekkürler öncelikle.
Aklımda Scott Sportster P5 var. Ama karşılaştırma yapacak kadar malzeme bilgim yok. Fiyat olarakta tabi biraz daha üzerine çıkmam gerekiyor aklımdaki rakamın. Biraz daha araştırmam şart tabi.

her iki bisikletin (sedona+geotech) arka bagaji neden egri? oyle bagaj mi monte edilir? ustelik de boyle tanitimini yapmislar, sasirtici bir durum.

bende whistle mı scott mu derken eşime sıfır scott p5 aldım, kendime de konyadan ikinci el scott p5 alıyorum.Eşimin bisikletine bindim muhteşem.Sedona ve diğerleri ile karşılaştıramam ama scott çok güzel. Bir de izmir'de Sarda Bike shop(link koyamıyorum ama böyle yazarsanız inceleyebilirsiniz) da Atala şehir bisikleti var.Full ekipman 28jant 380tyl.
iyi seçimler.

Geri