Scudo Sports

Sefaköy

Tepki
1
Merhabalar istanbul sefakoyde oturuyorum.yasim 26 boy 1.81 kilo 85.Gecenlerde aklima takildi bisikletmi alsam diye zaten yillardir sporla ugrasiorm bady yapiorm 2 yildir ara verdim kilo aldim ve spora basladim.dun salcano efes 26 D aldim.biraz agir ama cok hosuma gitti.cok kucukken bisiklet kullandim yillardir kullanmiordum.dun aksam biraz bindim ve baya hamlasmisim cabuk yoruldum..nasil kullanmaliyim hergun binicem spora gitmedenmi kullansam yoksa sonrasindami??vites kullanimi nasil olmali??

Scudo
hergun beklerım gel buyur yenıbosna atakoy bakırkoy yenıkapı sahılden gerı donus anca bole ufak antremanlar hamlıgına atarsın saygılar

Murat okadar gidebilirmiyim bilmiyorum vallahi.trafikte kullanmam biraz zaman alabilir.

Bisiklet yolu nereye kadar dewam ediyo murat??aslinda kcekmeceden baslayabilirim..

Baslangic icin salcano 26d nasil ??biraz agir ama aslinda ng650 alcaktim sonra 26d hosuma gitti

yenıbosnaya gelebılırsen eslık ederım sana :) skıntı olmaz atakoyden sonra kardesım

selamlar hocam bende sefaköydenim ve bende body biulding ile uğraştım bi ara:D

selamlar adım hüsnü aranıza yeni katıldım 29 yaşındayım memleketim şarköy bisikleti herkesin sevdiği gibi çocukluktan beridir severim
lakin benimki bitmeyen bi sevgi oldu bisikletimi yatağımın basından ayırmıyorum yani o derece :D
umarım tanışır kaynaşır va turlara çıkarız :D

merhaba arkadaşlar
1 ay öncesine kadar sakaryadaydım. artık istanbuldayım. sefaköy civarında işini iyi ve temiz yapan art niyetsiz bisiklet ustası var mı? yardimci olursaniz sevinirim.

Sefaköy-Florya-Yeşilöy gibi semtlerde fazla tempolu olmadan sürecek kişiler arıyorum. Sabah erken saatte yada akşam çıkıyorum Serin saatlerde yani. özel mesaj yada bu konuya mesaj atabilirsiniz.Yaşım 16 Genelde Sefaköy'den çıkıp florya yeşilköye gidiyorum yanımda arkadaş varsa bakırköye de gidiyorum.

Tesislerde çalışıyorum iş sonrası turluyorum sahilde, olabilir..

08:00 16:00 çalışma saatlerim ..sonrasında boşum .yarın sabah 05:30 da bir tura katilicam sonrasında iş .16 :00 dan sonra florya sosyal tesislerinde buluşabiliris uyarsa

Geri