Scudo Sports

Sefaköy

Scudo
Yokmu başka arttıran yarın florya sahil turu yapıyoruz ,denize girmek için şort getirin yaninizda :p

Evet arkadaşlar şu anda 2 kişiyiz gelmek isteyen konuya mesaj atsın. 16:30 gibi Floryada buluşucağız katılmak isteyen arkadaş olursa açık adres atarım :D

Sabah 7:30 civarı Beşyol'dan çıkıp Bakırköy Yenimahalle'ye işe gidiyorum. Ortalama 25-30 dk sürüyor. Tek yönlü olsa da size eşlik edebilirim. Kimin temposu daha yavaşsa ona göre ayar çekebiliriz.

16:30 uymayanlar için ilerki saatlerdede gelebilirler amacımız tanışmak,pedal çevirmek sosyal aktivitelerde bir arada bulunabilmek kanımca...

ileri ki saatte gelirim diyenler için biz yine aynı saatte çıkarız sonuçta sahilde olacağız daha sonradan da bize katılabilirler.

Okeye dördüncü arıyoruz sanki :) gazeteye ilan verseydin adaş zorla davet ediyorus :d

Benim yarın hastanede bazı işlerim var ama işim erken biterse ben de gelebilirim özelden açık adres atar mısın?

Arkadaş atmış sanırım açık adresi.florya güneş plajı önü16:30 da buluşuyoruz.gecikirsende önemli değil sahilde turlucaz ,işin bittiğinde aliriz bulunduğun yerde..

Geri