Scudo Sports

Sedona Toplu Alım

Şu anda bisikletevim, fiyat ve yapacakları indirim açısından çok uygun görünüyor ki mağazanın bostancı'da olması da aşağı yukarı hepimiz için makul, benim gibi avrupa yakasında olanlar kadıköy'e geçip vapur aracılığıyla rahatlıkla avrupa yakasına geçebilirler ve diğer yandan anadolu yakasında olanlar da bisikletle rahatlıkla evlerine gidebilirler :) . Ancak sitelerinde gördüğüm kadarıyla stoklarında benim alacağım Sedona 300 dışında sanırım diğer arkadaşlarımızın almayı düşündüğü bisikletler yok, tabi iletişime geçerek getirtilebilir onlar da ama 2 hafta içinde herkesin istediği bisikletleri getirtebilirler mi bilmiyorum. Ayrıca eklemek isterim ki sitelerinde herhangi bir aksesuar ya da ekipman satışı yapıp yapmadıklarına dair birşey göremedim ve sadece aksesuar alacak olan bir arkadaşımız vardı (Onur bey), bu sebeple herkesin bulduğu en uygun fiyata istediği yerden bisiklet ya da ekipmanlarını alması seçeneğini de unutmayalım bence. Özetlemem gerekirse, önümüzdeki 3-4 gün içinde birşeyleri kesinleştirelim ki herkes ona göre hareket etsin, misal vermek gerekirse tek başına veya grup halinde, 26 nisandan önce,sonra yada 26 nisanda gidip almak gibi. Herkese iyi geceler :)

@Mert Evbaşı
Mert bey geçmiş olsun, bir an önce iyileşmeniz dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: mert.e
Scudo
@serdar beyaz
Teşekkürler. Herkesin istediği modeli ve kadro boyunu elinde bulunduran veya getirebilecek %20 25 indirim yapacak bir mağaza biliyorsanız söyleyin bu hafta gideyim konuşayım. Getirtilse bile adamların kapora isteyeceğini düşünüyorum.

@serdar beyaz

Hocam tamam kabûl site kötü ama mağaza da çoğu model mevcut arayıp sordum

Bisiklet evime yakın biri varsa gidip konuşsun bence. Internet sitesiyle magazanin alakası yok magazada Aksesuar vb. Her sey var

@Mert Evbaşı
Benim istediğim model istanbulda pek yok, selami çeşme bikeandoutdoor mağazasında var fakat tok satıcı edasıyla indirimi%6-10 arasında veriyorlar, toplu alımda güzel bir indirim yaparlarsa oradan alalım, yok yapmazlarsa sizin aradağınız modelleri ben size söylüyorum %18-20 indirimle ben size istanbul anadolu yakasında almanıza yardımcı olurum.önce şu bikeandoutdoor mağazası toplu alımda indirim yapıyormu yapmıyormu onu netleştirmek lazım mert

@Deniz İLİKÇİ
Yarın ben bir telefon açıp sorayım bakalım aradığım model varmı ellerinde.

Öncelikle merhaba,
Benim en geç mayıs başlarına kadar sedona 300 almak gibi bir düşüncem var, eğer uygun bir indirim oranı yakalanırsa beni de listeye dahil ederseniz memnun olurum :)

Arkadaşlar İstanbul dışından da dahil olabiliyor muyuz? Düşününce bisikletevim ve bikeandoutdoor da internet sitesi olan kargo ile ürün gönderebilen firmalar(öyle duruyor).Bu şekilde iletilse yada telefonla arasak istanbul dışından da dahil olunabilir gibi duruyor.Ne dersiniz nasıl düşünürsünüz?

Selamicesme bikeandoutdoor a toplu alimi sordum, %15 indirim yapariz dediler bana, o da nakite.
Baska magazalari bence de arastirabiliriz.

@utku gürler

%15 indirim benim alıcağım bisiklet için başka şehirdeki fiyatından 100-150 tl fazla, fakat buradan görerek alma şansım var,diğeri şehir dışında. siz ne dersiniz %15 indirim yeterli alalım diyenler varmı_?.

@serdar beyaz
Bana yeterli ancak Sedona 345 21'' bedeni için iletişim bilgilerimi bırakmıştım pazartesi dönmeleri gerekiyordu kimse aramadı. Büyük ihtimalle yok ben arayacağım ne oldu diyerek, bu hafta sonuna kadar bilgi verilmezse internetten sipariş edeceğim. Ben olmadan da organize olup toplu olarak bisikletleri alabilirsiniz, alacağınız gün bende gelirim.

@utku gürler

Yanlış saymadıyasam benimle birlikte tam 10-11 kişi bisiklet almak istiyor. şimdi zahmet olmazsa bu marklar ve kadrolar ellerinde varmı sorabilirmisiniz.birde kişi sayısını biliyorlarmıydı %15 den fazla verirler belki.

sedona 345 21'' mert
sedona 345 21'' utku
sedona 920 deniz
Sedona 300 yasin
sedona 300 kubilay
sedona 320 ahmet
sedona 310 turgay
Sedona 701 fulden
sedona ........
onur=pompa, kask içi şapka, pedli şort, spd pedal ayakkabı

Asıl dikkat etmeniz gereken şey, bisiklet alacağım diyenler olmalı. Çok defa yaşandı; böyle durumlarda yaygara oluyor, herkes bisiklet alıyor sorarsanız. İş ciddiye bindiğinde, pamuk eller cebe gideceği zaman görüyorsunuz ki kimseler yok. Çoğu ufak yaştaki veletler, ortalığı karıştırıyorlar. Duruma göre kaparo alınabilir taliplerden.

@Semih Aydınlıoğlu
önce özgürlük parkında buluşuruz, bakarız kaç kişi olduk diye ona göre mağazaya gireriz, dediğiniz gibi olursa zaten direk evlere dağılma moduna gireriz, zararımız sadece verdiğimiz yol parası ve birazda piskolojik bozukluk olur, onuda göze alıcaz artık:)

Burada belirteyim Sedona 345'in 21'' kadrosu ellerinde yok. Bulup getirebilecekler mi diye soracağım eğer getirilirse kapora bırakacağım. Ancak getirilmeme durumu olursa şimdiden söyleyeyim internetten sipariş edeceğim. Ben olamama durumum olsa da kendi aranızda organize olmaya devam edin, durum böyle olursa sizle beraber bende ekipman almaya gelirim tanışmış oluruz.

Bisikletleri alan herkes nakit mi alıyor? Kartla alıma indirim yapacaklar mı?

Kartla alıma yaparlarsa aynı indirimi katılırım bir sorarsanız sevinirim.

şimdi şöyle bir sıkıntı çıktı bende bugun lastiğim patladı yarın jantı söktüm okula götüreceğim ordan kadiköye lastiği yaptırırım aldım yerde spd vs delta dan alabilirim ben size net yanıtı yarın vericem gelip gelmedimi
NOT-
Bugun idealtepede velderomda mahsur kaldım lastik patladı babam geldi aldı :) Benim hatam birazda 700 km oldu bir kere hava basmadım..

@Deniz İLİKÇİ

Hiçbiri yoktu yarın yama takımı filan alıcam :) patlak önleyici sprey olmazda yama yada dediğin gibi sele altı çantada bi tane yedek iç lastikle gezicem :D

Beyler yarın Bostancı tarafında işim var. Gitmişken bisikletevime de uğrayıp toplu alım için indirimi konuşurum. Yalnız bisiklet almak isteyen arkadaşların kararlarında sağlam durmaları gerekiyor :)

• Beğen
Tepkiler: onur güneş
Geri